It is more faster and easier to pass the Microsoft 70-687 exam by using Approved Microsoft Configuring Windows 8 questuins and answers. Immediate access to the Improve 70-687 Exam and find the same core area 70-687 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Mar 70-687 exam fees

Q101. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8.1. A client computer named COMPUTER1 has a shared printer named PRINTER1 installed and Remote Desktop enabled. 

A user named Intern is a member of a security group named Sales. The Sales group is a member of the Remote Desktop Users group on COMPUTER1. Only the Sales group has access to PRINTER1. 

You need to configure COMPUTER1 to meet the following requirements: 

. Allow all members of the Sales group other than Intern to establish Remote Desktop connections to COMPUTER1.

 . Allow Intern to print to PRINTER1. 

What should you do? 

A. Assign Intern the Deny access to this computer from the network user right. Assign the Sales group the Allow log on locally user right. 

B. Assign Intern the Deny log on through Remote Desktop Services user right. 

C. Remove the Sales group from the Remote Desktop Users group. 

D. Remove Intern from the Sales group. 

Answer: B 


Q102. A company is setting up a new branch office. You deploy 10 new Windows 8.1 64-bit client computers in the branch office. 

The computers cannot connect to the Internet. You run the ipconfig command on one computer. The following output depicts a portion of the results. 

You need to ensure that the computers can connect to the Internet. 

What should you do? 

A. Deploy a Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server. Configure all computers to use DHCP. 

B. Deploy an Internet Information Services (IIS) server. Configure all computers to use IIS. 

C. Deploy a Domain Name System (DNS) server. Configure all computers to use DNS. 

D. Deploy a Windows Internet Name Service (WINS) server. Configure all computers to use WINS. 

Answer: A 


Q103. A company plans to deploy Windows 8.1 to 100 client computers. Each client computer has 8 GB of memory. 

You have the following requirements: 

. Ensure that the operating system fully utilizes the available memory. 

. Ensure that the operating system can be activated by using a Key Management Service (KMS) client setup key. 

. Minimize the operating system space requirements. 

You need to identify the appropriate edition of Windows 8.1 to install on the client computers. 

Which edition should you install? 

A. Windows 8.1 Enterprise 32-bit 

B. Windows 8.1 64-bit 

C. Windows 8.1 Pro 32-bit 

D. Windows 8.1 Enterprise 64-bit 

E. Windows 8.1 Pro 64-bit 

F. Windows 8.1 32-bit 

Answer: D 


Q104. You are troubleshooting a computer that runs Windows 8.1. The computer is not joined to a domain. 

You are unable to change any of the advanced Internet options, which are shown in the Advanced Internet Options exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that you can change the advanced Internet options. Which tool should you use? 

A. Credential Manager 

B. Authorization Manager 

C. Group Policy Object Editor 

D. Ease of Access Center 

Answer: C 


Q105. You add two hard drives to a Windows 8.1 computer. The computer does not have a RAID controller. 

You plan to store data only on the two new hard drives. 

You need to ensure that data loss will not occur if only one hard drive fails. 

What should you do? 

A. Create a spanned volume. 

B. Create a storage pool that contains both drives and set the resiliency type to Two-way mirror. 

C. Create a storage pool that contains both drives and set the resiliency type to Parity. 

D. Create a storage pool that contains one drive, and then add the second drive to the pool. 

Answer: B 


Avant-garde 70-687 rapidshare:

Q106. You administer Windows 8.1 Pro computers in your company network. 

A user named User1 encrypts a sensitive file named file.txt by using Encrypting File System (EFS). 

A user named User2 must be able to read file.txt. 

You need to configure unencrypted read access to file.txt for User2. 

What should you do? 

A. Configure Advanced Security Settings. 

B. Share the folder that contains file.txt. 

C. Configure Advanced Attributes. 

D. Configure Effective Access. 

Answer: C 


Q107. You use a computer that has Windows 7 Professional (32-bit) installed. 

You need to migrate the computer to Windows 8.1 Pro (64-bit). 

Which installation method should you use? 

A. Download and run Windows 7 Upgrade Advisor. 

B. Download and run Windows 8.1 Upgrade Assistant. 

C. Start Windows 8.1 custom installation from a DVD. 

D. Open Windows Anytime Upgrade. 

Answer: C 


Q108. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows Vista and are members of the domain. A Group Policy object (GPO) configuring a software restriction policy is implemented in the domain to block a specific application. 

You upgrade a computer to Windows 8.1 and implement a GPO that configures an AppLocker rule in the domain. The blocked application runs on the Windows 8.1 computer but not on the Windows Vista computers. 

You need to ensure that the application is blocked from running on all computers and the AppLocker rule is applied to the computers in the domain. 

What should you do? 

A. Add the blocked application as an additional AppLocker rule to the GPO that configures AppLocker. 

B. Run the Get-AppLockerPolicy Windows PowerShell cmdlet. 

C. Run the Set-ExecutionPolicy Windows PowerShell cmdlet. 

D. Configure the software restriction policy as a local policy on the Windows 8.1 computer. 

E. Add the blocked application as a software restriction policy to the GPO that configures AppLocker. 

Answer: A 


Q109. You manage computers that run Windows 8.1. 

You plan to install a desktop app named MarketingApp on one of the client computers. 

You need to display a progress bar to the user while installing the app. 

Which command should you run? 

A. msiexec /i marketingapp.msi Jqn 

B. msiexec /i marketingapp.msi /qb 

C. msiexec /x marketingapp.msi /qb 

D. msiexec /x marketingapp.msi /qn 

Answer: B 


Q110. A company has 100 client computers that run Windows 8.1. 

You plan to install a custom app that requires a license key. 

You need to ensure that the installation process does not prompt for the manual entry of a license key. 

What should you do? 

A. Install and run the Microsoft Deployment Toolkit. 

B. Install and run the Microsoft Assessment and Planning Toolkit. 

C. Install and run the Windows App Certification Kit. 

D. Install and run the Windows Application Compatibility Toolkit. 

Answer: A