It is impossible to pass Cisco 100-105 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 100-105 practice questions. You will get a surprising result by our Far out Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) practice guides.

2016 Nov 100-105 latest exam

Q31. - (Topic 1) 

Which layer of the TCP/IP stack combines the OSI model physical and data link layers? 

A. Internet layer 

B. transport layer 

C. application layer 

D. network access layer 

Answer:

Explanation: 

The Internet Protocol Suite, TCP/IP, is a suite of protocols used for communication over the internet. The TCP/ IP model was created after the OSI 7 layer model for two major reasons. First, the foundation of the Internet was built using the TCP/IP suite and through the spread of the World Wide Web and Internet, TCP/IP has been preferred. Second, a project researched by the Department of Defense (DOD) consisted of creating the TCP/IP protocols. The DOD's goal was to bring international standards which could not be met by the OSI model. Since the DOD was the largest software consumer and they preferred the TCP/IP suite, most vendors used this model rather than the OSI. Below is a side by side comparison of the TCP/IP and OSI models. 


Q32. - (Topic 5) 

A receiving host has failed to receive all of the segments that it should acknowledge. What can the host do to improve the reliability of this communication session? 

A. decrease the window size 

B. use a different source port for the session 

C. decrease the sequence number 

D. obtain a new IP address from the DHCP server 

E. start a new session using UDP 

Answer: A Explanation: 

The Window bit in the header determines the number of segments that can be sent at a time. This is done to avoid overwhelming the destination. At the start of the session the window in small but it increases over time. The destination host can also decrease the window to slow down the flow. Hence the window is called the sliding window. When the source has sent the number of segments allowed by the window, it cannot send any further segments till an acknowledgement is received from the destination. On networks with high error rates or issues, decreasing the window size can result in more reliable transmission, as the receiver will need to acknowledge fewer segments. With a large window size, the sender will need to resend all the frames if a single one is not received by the receiver. 


Q33. - (Topic 1) 

Which network device functions only at Layer 1 of the OSI model? A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer:

Explanation: 

Most hubs are amplifying the electrical signal; therefore, they are really repeaters with several ports. Hubs and repeaters are Layer 1 (physical layer) devices. 


Q34. - (Topic 1) 

Which transport layer protocol provides best-effort delivery service with no acknowledgment receipt required? 

A. HTTP 

B. IP 

C. TCP 

D. Telnet 

E. UDP 

Answer:

Explanation: 

UDP provides a connectionless datagram service that offers best-effort delivery, which means that UDP does not guarantee delivery or verify sequencing for any datagrams. A source host that needs reliable communication must use either TCP or a program that provides its own sequencing and acknowledgment services. 


Q35. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true about the loopback address that is configured on RouterB? (Choose two.) 

A. It ensures that data will be forwarded by RouterB. 

B. It provides stability for the OSPF process on RouterB. 

C. It specifies that the router ID for RouterB should be 10.0.0.1. 

D. It decreases the metric for routes that are advertised from RouterB. 

E. It indicates that RouterB should be elected the DR for the LAN. 

Answer: B,C 

Explanation: 

A loopback interface never comes down even if the link is broken so it provides stability for the OSPF process (for example we use that loopback interface as the router-id) -The router-ID is chosen in the order below: 

+

 The highest IP address assigned to a loopback (logical) interface. 

+

 If a loopback interface is not defined, the highest IP address of all active router’s physical interfaces will be chosen. -> The loopback interface will be chosen as the router ID of RouterB -


Renew 100-105 test questions:

Q36. - (Topic 3) 

On a live network, which commands will verify the operational status of router interfaces? (Choose two.) 

A. Router# show interfaces 

B. Router# show ip protocols 

C. Router# debug interface 

D. Router# show ip interface brief 

E. Router# show start 

Answer: A,D 

Explanation: 

Only two commands “show interfaces” and “show ip interface brief” reveal the status of router interfaces (up/up, for example). 


Q37. - (Topic 3) 

The internetwork infrastructure of company XYZ consists of a single OSPF area as shown in the graphic. There is concern that a lack of router resources is impeding internetwork performance. As part of examining the router resources, the OSPF DRs need to be known. All the router OSPF priorities are at the default and the router IDs are shown with each router. 

Which routers are likely to have been elected as DR? (Choose two.) 

A. Corp-1 

B. Corp-2 

C. Corp-3 

D. Corp-4 

E. Branch-1 

F. Branch-2 

Answer: D,F 

Explanation: 

There are 2 segments on the topology above which are separated by Corp-3 router. Each 

segment will have a DR so we have 2 DRs. 

To select which router will become DR they will compare their router-IDs. The router with 

highest (best) router-ID will become DR. The router-ID is chosen in the order below: 

+

 The highest IP address assigned to a loopback (logical) interface. 

+

 If a loopback interface is not defined, the highest IP address of all active router’s physical interfaces will be chosen. 

In this question, the IP addresses of loopback interfaces are not mentioned so we will consider IP addresses of all active router’s physical interfaces. Router Corp-4 (10.1.40.40) 

& Branch-2 (10.2.20.20) have highest “active” IP addresses so they will become DRs. 


Q38. - (Topic 5) 

Select two options which are security Issues which need to be modified before RouterA is used? (Choose two.) 

A. unencrypted weak password is configured to protect privilege mode 

B. inappropriate wording in banner message 

C. the virtual terminal lines have a weak password configured 

D. virtual terminal lines have a password, but it will not be used 

E. configuration supports un-secure web server access 

Answer: B,D 


Q39. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A network associate has configured OSPF with the command: 

City(config-router)# network 192.168.12.64 0.0.0.63 area 0 

After completing the configuration, the associate discovers that not all the interfaces are participating in OSPF. Which three of the interfaces shown in the exhibit will participate in OSPF according to this configuration statement? (Choose three.) 

A. FastEthernet0 /0 

B. FastEthernet0 /1 

C. Serial0/0 

D. Serial0/1.102 

E. Serial0/1.103 

F. Serial0/1.104 

Answer: B,C,D 

Explanation: 

The “network 192.168.12.64 0.0.0.63 equals to network 192.168.12.64/26. This network has: 

+

 Increment: 64 (/26= 1111 1111.1111 1111.1111 1111.1100 0000) 

+

 Network address: 192.168.12.64 

+

 Broadcast address: 192.168.12.127 

Therefore all interface in the range of this network will join OSPF. 


Q40. DRAG DROP - (Topic 4) 

Various protocols are listed on the left. On the right are applications for the use of those protocols. Drag the protocol on the left to an associated function for that protocol on the right. (Not all options are used.) 

Answer: