Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q71. In a Database Replay workload capture, what client request information is gathered? (Choose all that apply.)

A. SQL text

B. Shared server requests (Oracle MTS)

C. Bind variable values

D. Information about transactions

E. Remote DESCRIBE and COMMIT operations

Answer: ACD


Q72. Which files are required for a full recovery of the database in ARCHIVELOG mode? (Choose three.)

A. Database datafiles

B. Online redo logs

C. Archived redo logs

D. Backup control file

E. Control file from a backup

Answer: ACD


Q73. Which of the following represents the correct way to perform an online recovery of datafile 4, which is assigned to a tablespace called USERS?

A. shutdown

restore datafile 4;

recover datafile 4;

alter database open;

B. Sql 'alter database datafile 4 offline'

restore datafile 4;

recover datafile 4;

alter database open;

C. Sql 'alter database datafile 4 offline'

restore datafile 4;

Sql 'alter database datafile 4 online'

D. Sql 'alter database datafile 4 offline'

restore database datafile 4;

recover database datafile 4;

Sql 'alter database datafile 4 online'

E. Sql 'alter database datafile 4 offline'

restore datafile 4;

recover datafile 4;

Sql 'alter database datafile 4 online'

Answer: E


1Z0-053  exam topics

Improve exams 1z0-051 1z0-052 1z0-053:

Q74. To view the results of the most recent Automatic SQL Tuning Advisor task, which sequence should you follow?

A. EM Database home page, Software and Support, SQL Advisors, Automatic SQL Tuning Advisor

B. EM Database home page, Software and Support, Advisor Central, SQL Advisors, Automatic SQL Tuning Advisor

C. EM Database home page, Software and Support, Support Workbench, Advisor Central, SQL Advisors, Automatic SQL Tuning Advisor

D. Either B or C

E. All of the above

Answer: D


Q75. How many individual archive-log destination directories are supported by Oracle Database11g?

A. 7

B. 1

C. 10

D. 11

E. 21

Answer: C


Q76. Examine the following set of RMAN commands:

RMAN> CONFIGURE CHANNEL dc1 DEVICE TYPE DISK FORMAT ?/u02 /backup/ %U' ,"

RMAN> RUN

 (

ALLOCATE CHANNEL Chi DEVICE TYPE DISK;

EXECUTE SCRIPT full_backup;

)

Which statement is true when the RMAN RUN block Is executed?

A. The execution of the script fails because multiple channels cannot coexist.

B. The script is executed and both the channels are used for the script execution.

C. The new channel, CHI, is Ignored because a channel has been configured already.

D. ration parameter DCI is overridden because a new channel is allocated in RMAN RUN block.

Answer: D


2passeasy.com

Real ocp exam 1z0-053:

Q77. Which of the following are not fundamental tasks of the Support Workbench? (Choose all that apply.)

A. View long-running SQL workloads

B. View problem details

C. Gather additional diagnostic information

D. Create a Service Request

E. Clean up incident data after upload to Oracle Support

Answer: AE


Q78. Your database is in NOARCHIVELOG mode. You start to do a backup, but your users complain that they don't want you to shut down the database to perform the backup. What options are available to you?

A. Put the database in hot backup mode and perform an online backup, including backing up the archived redo logs.

B. Just back up the database datafiles without shutting down the database.

C. You will have to wait until you can shut down the database to perform the backup.

D. Mark each datafile as backup in progress, back them up individually, and then mark them as backup not in progress. No archived redo logs will need to be backed up.

E. Only back up the datafiles that the user will not be touching. Once the user has finished what they were doing, you can shut down the database and back up the datafiles the user changed during the course of the remaining backup

Answer: C


Q79. Archived redo logs can be copied to more than one destination by Oracle.

A. True

B. False

Answer: A


Q80. Which three statements are true regarding persistent lightweight jobs? (Choose three.)

A. Persistent lightweight jobs modify several tables in the data dictionary to generate a lot of redo.

B. The user cannot set privileges on persistent lightweight jobs.

C. Persistent lightweight jobs are useful when users need to create a large number of jobs in a short time.

D. Persistent lightweight jobs are useful when users need to create a small number of jobs that run infrequently.

E. The use of a template is mandatory to create persistent lightweight jobs.

Answer: BCE