Exact of 1Z0-053 testing engine materials and prep for Oracle certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q331. Which DBMS_SCHEDULER procedures can be used to enable a program? (Choose all that apply.)

A. ENABLE

B. ENABLE_PROGRAM

C. VALIDATE_PROGRAM

D. SET_ATTRIBUTE

E. SET_ENABLED

Answer: AD


Q332. Which RMAN backup command is used to create the block-change tracking file? 

A. alter database create block change tracking file

B. alter database enable block change file

C. alter database enable block change tracking using file `/ora01/opt/ block_change_tracking.fil'

D. alter system enable block change tracking using file '/ora01/opt/block_ change_tracking.fil'

E. alter system block change tracking on

Answer: C


Q333. Which two statements are true about encrypting RMAN backup? (Choose two.)

A. The transparent encryption of backups uses the encryption wallet

B. The database uses the same encryption key for every encrypted backup

C. The password encryption of backups only uses the password while creating and restoring backup

D. If transparent encryption is configured, you cannot use the SET ENCRYPTION BY PASSWORD command to make password-protected backups.

Answer: AC


1Z0-053  testing engine

Latest 1z0-053 syllabus:

Q334. In Oracle 11g, which recommendations does the SQL Access Advisor generate? (Choose all that apply.)

A. partitioning recommendations

B. statistics collection recommendations

C. index creation recommendations

D. materialized view recommendations

E. materialized view log recommendations

Answer: ACDE


Q335. What is the advantage of setting the ASM-preferred mirror read for the Stretch cluster configuration?

A. It improves resync operations.

B. This feature enables much faster file opens.

C. It improves performance as fewer extent pointers are needed in the shared pool.

D. It improves performance by reading from a copy of an extent closest to the node.

Answer: D


Q336. You are managing an Oracle Database 11g ASM instance with a disk group dg01 having three disks. One of the disks in the disk group becomes unavailable because of power failure. You issued the following command to change the DISK_REPAIR_TIME attribute from 3.6 hours to 5 hours:

ALTER DISKGROUP dg01 SET ATTRIBUTE 'disk_repair_time' = '5h'

To which disks in the disk group will the new value be applicable?

A. all disks in the disk group

B. all disks that are currently in OFFLINE mode

C. all disks that are not currently in OFFLINE mode

D. all disks in the disk group only if all of them are ONLINE

Answer: C


2passeasy.com

Tested actualtest 1z0-053:

Q337. Note the following statements that use flashback technology:

1. FLASHBACK TABLE <table> TO SCN <scn>;

2. SELECT * FROM <table> AS OF SCN 123456;

3. FLASHBACK TABLE <table> TO BEFORE DROP;

4. FLASHBACK DATABASE TO TIMESTAMP <timestamp>;

5. SELECT * FROM <table> VERSIONS AS OF SCN 123456 AND 123999;

Which of these statements will be dependent on the availability of relevant undo data in the undo segment?

A. 1, 2, and 5

B. 1, 3, and 4

C. 2, 3, 4, and 5

D. 1, 2, 3, 4, and 5

Answer: A


Q338. In what view are you likely to see the following output?

SID SERIAL# EVENT SECONDS_IN_WAIT

---------- ---------- ------------------------------ ---------------

121 269 RMAN backup & recovery I/O 2

129 415 SQL*Net message from client 63

130 270 SQL*Net message from client 8

A. V$SESSION_EVENT

B. V$SESSION

C. V$WAITS

D. V$WAITSTAT

E. V$SYSSTAT

Answer: B


Q339. Identify the activities performed as part of the Automatic SQL Tuning process in the maintenance window? (Choose all that apply.)

A. generating the SQL profile

B. testing and accepting the SQL profile

C. generating a list of candidate SQLs for tuning

D. adding tuned SQL plans into the SQL plan baseline

E. tuning each SQL statement in the order of importance

F. generating baselines that include candidate SQLs for tuning

Answer: ABCE


Q340. You are using Recovery Manager (RMAN) with a recovery catalog to back up your production database. The backups and the archived redo log files are copied to a tape drive on a daily basis. Because of media failure, you lost your production database completely along with the recovery catalog database. You want to recover the target database and make it functional. You consider performing the following steps to accomplish the task:

1) Restore an autobackup of the server parameter file.

2) Restore the control file

3) Start the target database instance

4) Mount the database

5) Restore the data files

6) Open the database with RESETLOGS option

7) Recover the data files

8) Set DBID for the target database

Which option illustrates the correct sequence that you must use?

A. 8, 1, 3, 2, 4, 5, 7, 6

B. 1, 8, 3, 4, 2, 5, 7, 6

C. 1, 3, 4, 2, 8, 5, 6, 7

D. 1, 3, 2, 4, 6, 5, 7, 8

Answer: A