Approved of 1Z0-053 test engine materials and testing software for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q211. Which statements are true regarding table compression? (Choose all that apply.)

A. It saves disk space and reduces memory usage.

B. It saves disk space but has no effect on memory usage.

C. It incurs extra CPU overhead during DML as well as direct loading operations.

D. It incurs extra CPU overhead during DML but not direct loading operations.

E. It requires uncompress operation during I/O.

Answer: AC


Q212. Which two statements are true about the Automatic Diagnostic Repository (ADR)? (Choose two.)

A. The ADR base keeps all diagnostic information in binary format

B. SQL*Plus provides the ADRI script, which can be used to work with ADR

C. The ADR can be used for problem diagnosis only when the database is open

D. The ADR can be disabled by settting the DIAGNOSTIC_DEST parameter to null

E. The ADR can be used for problem diagnosis even when the database instance is down

F. The ADR base is shared across multiple instances

Answer: EF


Q213. Which of the following is a potential performance tuning recommendation from the SQL Access Advisor?

A. Create new indexes.

B. Modify existing indexes.

C. Implement partitioning on a nonpartitioned table.

D. Create materialized views.

E. All of the above

Answer: E


1Z0-053  test engine

Abreast of the times 1z0-053 books:

Q214. On the development database rac0, there are six raw devices: /dev/raw/raw1 through /dev/raw/raw6. /dev/raw/raw1 and /dev/raw/raw2 are 8GB each, and the rest are 6GB each. An existing disk group +DATA1, of NORMAL REDUNDANCY, uses /dev/raw/raw1 and /dev/raw/raw2. Which series of the following commands will drop one of the failure groups for +DATA1, create a new disk group +DATA2 using two of the remaining four raw devices, and then cancel the drop operation from +DATA1?

A. ALTER DISKGROUP DATA1 DROP DISK DATA1_0001;CREATE DISKGROUP DATA2 NORMAL

REDUNDANCY FAILGROUP DATA1A DISK `/dev/raw/raw3' FAILGROUP DATA1B DISK `/dev/raw/raw4'ALTER DISKGROUP DATA1 UNDROP DISKS;

B. ALTER DISKGROUP DATA1 DROP DISK DATA1_0001;CREATE DISKGROUP DATA2 HIGH REDUNDANCY FAILGROUP DATA1A DISK '/dev/raw/raw3' FAILGROUP DATA1B DISK '/dev/raw/raw4;'ALTER DISKGROUP DATA1 UNDROP DISKS;

C. ALTER DISKGROUP DATA1 DROP DISK DATA1_0001;CREATE DISKGROUP DATA2 NORMAL

REDUNDANCY FAILGROUP DATA1A DISK '/dev/raw/raw3' FAILGROUP DATA1B DISK 

'/dev/raw/raw4'ALTER DISKGROUP DATA1 UNDROP DATA1_0001;

D. ALTER DISKGROUP DATA1 DROP DISK DATA1_0001 ADD DISK GROUP DATA2 NORMAL REDUNDANCY FAILGROUP DATA1A DISK '/dev/raw/raw3' FAILGROUP DATA1B DISK '/dev/raw/raw4'ALTER DISKGROUP DATA1 UNDROP DISKS;

Answer: A


Q215. What is the impact of the results of the output of the following command?

RMAN> report unrecoverable database;

Report of files that need backup due to unrecoverable operations

File Type of Backup Required Name

---- ----------------------- -----------------------------------

4 full or incremental C:\ORACLE\ORADATA\ORCL\USERS01.DBF

A. There are no backup sets with any backups of the users01.dbf datafile.

B. The users01.dbf datafile has had unrecoverable operations occur in it. It will need to be backed up or some data loss is possible during a recovery.

C. The users01.dbf datafile is corrupted.

D. The users01.dbf datafile backup exceeds the retention criteria.

E. The last backup of the users01.dbf datafile failed and must be rerun.

Answer: D


Q216. By setting the value of MEMORY_TARGET to zero and setting the value of SGA_TARGET to a nonzero value, you will enable which of the following memory-management options?

A. Automatic PGA Memory Management

B. Automatic SGA Memory Management

C. Automatic Shared Memory Management

D. Automatic Memory Management

E. Manual SGA Memory Management

F. None of the above

Answer: C


2passeasy.com

Accurate 1z0-053 vce:

Q217. You want to set the following Initialization parameters for your database Instance

LOG_ARCHIVE_DEBT_1 = `LOCATION=/disk1/arch'

LOG_ARCHIVE_DBST_2 = `LOCATION=/disk2/arch'

LOC_ARCHIVB DBST_3 = `LOCATION=/disk3/arch'

LOG_ARCHIVE DBST_ = `LOCATION=/disk3/arch'

Identify the statement that correctly describes this setting.

A. The MANDATORY location must be a flash recovery area.

B. The optional destinations may not use the flash recovery area.

C. This setting is not allowed because the first destination is not set as MANDATORY.

D. The online redo log file is not allowed to be overwritten if the archived log cannot be created in the fourth destination.

Answer: D


Q218. What RMAN command must you use before you can back up a database using the recovery catalog?

A. create catalog

B. install database

C. catalog database

D. merge Catalog with database

E. register database

Answer: E


Q219. Which view shows all valid values for the NLS_LANGUAGE, NLS_SORT, NLS_TERRITORY, and NLS_CHARACTERSET parameters?

A. V$VALID_NLS_VALUES

B. NLS_VALID_VALUES

C. NLS_VALUE_OPTIONS

D. V$NLS_VALUE_OPTIONS

E. V$NLS_VALID_VALUES

Answer: E


Q220. You are managing the APPPROD database as a DBA. You plan to duplicate this database in the same system with the name DUPDB.

You issued the following RMAN commands to create a duplicate database:

RMAN> CONNECT target sys/sys@APPPROD

RMAN> DUPLICATE TARGET DATABASE

TO dupdb

FROM ACTIVE DATABASE

DB_FILE_NAME_CONVERT '/oracle/oradata/prod/',

'/scratch/oracle/oradata/dupdb/'

SPILE

PARAMETER_VALUE_CONVERT '/oracle/oradata/prod/',

'/scratch/oracle/oradata/dupdb/'

SET SGA_MAX_SIZE = '300M'

SET SGA_TARGET = '250M'

SET LOG_FILE_NAME_CONVERT '/oracle/oradata/prod/redo/',

'/scratch/oracle/oradata/dupdb/redo/'

Which three are the prerequisites for the successful execution of the above command? (Choose three.)

A. The source database should be open.

B. The target database should be in ARCHIVELOG mode if it is open.

C. RMAN should be connected to both the instances as SYSDBA.

D. The target database backups should be copied to the source database backup directories.

E. The password file must exist for the source database and have the same SYS user password as the target.

Answer: BCE