High value of 1Z0-053 sample question materials and courses for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q431. Indentify two advantages of using recovery catalog instead of the control file of the database in Recovery Manager (RMAN). (Choose two.)

A. You can use RMAN stored scripts

B. Recovery is faster if data is stored in catalog in addition to the control file

C. You can store backup information of all registered databases in one place

D. Database backups are automatically deleted when they are older than the specified time period

Answer: AC


Q432. If a backup set is expired, what can you do to correct the problem?

A. Change the retention criteria.

B. Make the lost backup set pieces available to RMAN again.

C. Run the crosscheck command to correct the location for the backup set piece contained in the metadata.

D. Nothing. The backup set piece is lost forever.

E. Call Oracle support, their assistance is required.

Answer: B


Q433. You executed the following command:

RMAN> RECOVER COPY OF DATAFILE '/u01/app/oracle/oradata/orcl/users01.dbf'

Which statement regarding the above command is correct? 

A. The '/u01/app/oracle/oradata/orcl/users01.dbf' data file is recovered from the image copy.

B. The '/u01/app/oracle/oradata/orcl/users01.dbf' data file is recovered from the last incremental backup.

C. Image copies of the '/u01/app/oracle/oradata/orcl/users01.dbf' data file are updated with all changes up to incremental backup SCN.

D. Image copies of the '/u01/app/oracle/oradata/orcl/users01.dbf' data file are recovered using the above command if data file recovery fails.

Answer: C


1Z0-053  sample question

Renovate 1z0-053 dumps download:

Q434. A shoot-out has erupted between your MS development teams using .NET and your Linux development teams using Java. Knowing that your database is in danger, which command would you use to back up your NOARCHIVELOG mode database using RMAN with compression?

A. backup database all

B. backup compressed database

C. backup as compressed backupset database;

D. backup as compressed backup database plus archivelog all;

E. backup as compressed backupset database plus compress archivelog all;

Answer: C


Q435. Which three statements about performance analysis by SQL Performance Analyzer are true? (Choose three.)

A. It detects changes in SQL execution plans.

B. It produces results that can be used to create the SQL plan baseline.

C. The importance of SQL statements is based on the size of the objects accessed.

D. It generates recommendations to run SQL Tuning Advisor to tune regressed SQLs.

E. It shows only the overall impact on workload and not the net SQL impact on workload.

Answer: ABD


Q436. Consider the following code snippet:

BEGIN

DBMS_SCHEDULER.SET_ATTRIBUTE (

name => `lne_job1',

attribute => `job_priority',

value => 1);

END;

/

If this code were executed, which of the following statements would be true?

A. The priority of the lne_job1 job would be set to 1.

B. The lne_job1 job would be executed synchronously.

C. The lne_job1 job would run immediately in the user's current session.

D. The lne_job1 job would retain its current priority.

E. The job will immediately take priority over all running jobs.

Answer: A


2passeasy.com

Real 1z0-053 itpub:

Q437. Which statements describe the capabilities of the DBMS_NETWORK_ACL_ADMIN package? (Choose all that apply.)

A. It can be used to allow the access privilege settings for users but not roles.

B. It can be used to allow the access privilege settings for users as well as roles.

C. It can be used to control the time interval for which the access privilege is available to a user.

D. It can be used to selectively restrict the access for each user in a database to different host computers.

E. It can be used to selectively restrict a user's access to different applications in a specific host computer.

Answer: BCD


Q438. You want to set the following initialization parameters for your database instance:

LOG_ARCHIVE_DEST_1 = 'LOCATION=/disk1/arch'

LOG_ARCHIVE_DEST_2 = 'LOCATION=/disk2/arch'

LOG_ARCHIVE_DEST_3 = 'LOACTION=/disk3/arch'

LOG_ARCHIVE_DEST_4 = 'LOCATION=/disk4/arch MANDATORY'

Identify the statement that correctly describes this setting.

A. The MANDATORY location must be a flash recovery area.

B. The optional destinations may not use the flash recovery area.

C. This setting is not allowed because the first destination is not set as MANDATORY.

D. The online redo log file is not allowed to be overwritten if the archived log cannot be created in the fourth destination.

Answer: D


Q439. When manually configuring the SGA, which of the following parameter changes requires an instance restart to take effect?

A. DB_CACHE_SIZE

B. SHARED_POOL_SIZE

C. LARGE_POOL_SIZE

D. JAVA_POOL_SIZE

E. SGA_MAX_SIZE

F. SORT_AREA_SIZE

Answer: E


Q440. Which of the following supplied functions is used to identify external tables, directories, and BFILES?

A. DBMS_TDB.CHECK_DIRECTORIES

B. DBMS_TDB.CHECK_EXTERNAL

C. DBMS_TDB.CHECK_BFILE

D. DBMS_TDB.CHECK_EXT

Answer: B