Precise of 1Z0-053 brain dumps materials and questions pool for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q121. Evaluate the following SQL statement used to create the PRODUCTS table:

CREATE TABLE products

 (product_id NUMBER(3) PRIMARY KEY,

product_desc VARCHAR2(25),

qty NUMBER(8,2),

rate NUMBER(10,2),

total_value AS ( qty * rate))

PARTITION BY RANGE (total_value)

 (PARTITION p1 VALUES LESS THAN (100000),

PARTITION p2 VALUES LESS THAN (150000),

PARTITION p3 VALUES LESS THAN (MAXVALUE))

COMPRESS FOR ALL OPERATIONS;

Which statement is true regarding this command?

A. It executes successfully but partition pruning cannot happen for this partition key.

B. It produces an error because the TOTAL_VALUE column cannot be used as a partition key.

C. It produces an error because compression cannot be used for the TOTAL_VALUE partition key.

D. It executes successfully but the values in the TOTAL_VALUE column would not be physically stored in the partitions.

Answer: D


Q122. You can back up the RMAN recovery catalog with RMAN.

A. True

B. False

Answer: A


Q123. Which two statements are true about the duplexing of the backups taken by RMAN? (Choose two.)

A. It's only supported for the backups performed on the tape

B. It is not supported for backup operations that produce image copies

C. Duplex backups need a parallelism for the device to be equal to number of copies

D. Duplex backups can be performed to either disk or tape, but cannot be performed on tape and disk simultaneously

Answer: BD


2passeasy.com

Abreast of the times 1z0-053 dumps free download:

Q124. You want to convert your existing non-ASM files to ASM files for the database PROD. Which method or command would you use to accomplish this task?

A. Data Pump Export and Import

B. conventional export and import

C. the CONVERT command of RMAN

D. the BACKUP AS COPY. command of RMAN

Answer: D


Q125. Which of the following is not a valid setting for the PROGRAM_TYPE parameter in a program object or the JOB_TYPE parameter in a job object?

A. PLSQL_BLOCK

B. JAVA_STORED_PROCEDURE

C. STORED_PROCEDURE

D. EXECUTABLE

E. None of the above are invalid settings.

Answer: B


Q126. You have enabled backup optimization for the RMAN environment. Identify two criteria on which RMAN will skip the file, if it has already been backed up. (Choose two.)

A. The data file backup is done with multiple channels

B. The data files is in the read-write mode after being backed up in the read only mode

C. The backup was taken after the data files was taken offline-normal or is in the read only mode

D. The data file backup complies with the back retention policy and the backup duplexing fe ture

Answer: CD


2passeasy.com

Simulation 1z0-053 practice test:

Q127. Which two statements are true regarding hot patching? (Choose two.)

A. It requires relinking of the Oracle binary.

B. It does not require database instance shutdown.

C. It can detect conflicts between two online patches.

D. It is available for installing all patches on all platforms.

E. It works only in a single database instance environment.

Answer: BC


Q128. Which of the following would be affected by setting NLS_LENGTH_SEMANTICS=CHAR?

A. All objects in the database

B. Tables owned by SYS and SYSTEM

C. Data dictionary tables

D. NCHAR columns

E. CHAR columns

Answer: E


Q129. Given the following RMAN commands, choose the option that reflects the order required to restore your currently operational ARCHIVELOG-mode database.

a. restore database;

b. recover database;

c. shutdown immediate

d. startup

e. restore archivelog all;

f. alter database open

A. a, b, c, d, e, f

B. c, b, a, d, e, f

C. c, b, a, d, f

D. c, a, b, d

E. c, a, e, b, d, f

Answer: E


Q130. Which of the following options describes Segment Shrink?

A. Reclaims space above and below the high-water mark without using additional space

B. Moves rows to a new physical location, resetting the high-water mark, but uses additional space during the operation

C. Deallocates space above the high-water mark that is currently not in use

D. None of the above

Answer: A