Accurate of 1Z0-053 actual exam materials and preparation exams for Oracle certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q341. When starting up your ASM instance, you receive the following error:


What is the cause of the error?

A. The ASM_DISKGROUPS parameter is configured for three disk groups: DGROUP1, DGROUP2, and DGROUP3. The underlying disks for these disk groups have apparently been lost.

B. The format of the ASM_DISKGROUPS parameter is incorrect. It should reference the disk group numbers, not the names of the disk groups

C. The ASM_POWER_LIMIT parameter is incorrectly set to 1. It should be set to the number of disk groups being attached to the ASM instance.

D. The ASM_DISKSTRING parameter is not set; therefore disk discovery is not possible.

E. There is insufficient information to solve this problem.

Answer: D


Q342. Your database is running In ARCIIIVELOG mode. One of the data files, USBRDATAOI. DBF, in the users tablespace is damaged and you need to recover the file until the point of failure. The backup for the data file is available.

Which three files would be used in the user-managed recovery process performed by the database administrator (DBA)? (Choose three.)

A. redo logs

B. control file

C. temporary files of temporary tablespace

D. the latest backup of only the damaged data file

E. the latest backup of all the data files In the USERS tablespace

Answer: ABD


Q343. Which of the following are prerequisite steps to transport a database? (Choose all that apply.)

A. Query the V$TRANSPORTABLE_PLATFORMS view in the source database to determine if the intended destination is listed.

B. Verify that there are no restrictions or limitations that the source or destination database may encounter.

C. Verify that the source and destination have the same Oracle version, critical updates, patch-set version, and patch-set exceptions.

D. Determine if you will perform the conversion on the source or destination platform.

E. None of the above.

Answer: ABD


2passeasy.com

Up to the minute 1z0-053 download:

Q344. Identify the two direct sources from where SQL plans can be loaded into the SQL plan baselines.

(Choose two.)

A. Cursor cache

B. Stored outline

C. SQL Tuning Set

D. Automatic Workload Repository (AWR) snapshots

Answer: AC


Q345. Which tasks can be accomplished using the Enterprise Manager Support Workbench in Oracle Database 11g? (Choose all that apply.)

A. Generate reports on data failure such as data file failures.

B. You can track the Service Request (SR) and implement repairs.

C. You can package and upload diagnostic data to Oracle Support.

D. You can manually run health checks to gather diagnostic data for a problem.

Answer: BCD


Q346. Which type of database file is spread across all disks in a disk group?

A. All types of files are spread across all disks in the disk group.

B. Datafiles

C. Redo log files

D. Archived redo log files

E. Control files

Answer: A


2passeasy.com

Simulation 1z0-053 vce:

Q347. At the request of a user, you issue the following command to restore a dropped table:

flashback table "BIN$F2JFfMq8Q5unbC0ceE9eJg==$0" to before drop;

Later, the user notifies you that the data in the table seems to be very old and out of date. What might be the problem?

A. Because a proper range of SCNs was not specified, the wrong data was restored.

B. A proper range of timestamps was not specified, so the wrong data was restored.

C. A previous Flashback Drop operation had been performed, resulting in multiple versions of the table being stored in the Recycle Bin.

D. Either option A or B could be correct. Not enough information was provided to determine which.

E. None of the above.

Answer: C


Q348. Your production database is running in archivelog mode and you are using recovery manager (RMAN) with recovery catalog to perform the database backup at regular intervals. When you attempt to restart the database instance after a regular maintenance task on Sunday, the database fails to open displaying the message that the data file belonging to the users tablespace are corrupted.

The steps to recover the damaged data files are follows:

1. Mount the database

2. Open the database

3. Recover the data file

4. Restore the data file

5. Make the data file offline

6. Make the data file online

Which option identifies the correct sequence that you must use to recover the data files?

A. 2, 4, 3

B. 1, 4, 3, 2

C. 2, 5, 4, 3, 6

D. 5, 2, 4, 3, 6

E. 1, 5, 4, 3, 6, 2

Answer: E


Q349. You opened the encryption wallet and then issued the following command:

SQL>CREATE TABLESPACE securespace

DATAFILE '/home/user/oradata/secure01.dbf'

SIZE 150M

ENCRYPTION USING '3DES168'

DEFAULT STORAGE(ENCRYPT);

Then you closed the wallet. Later, you issued the following command to create the EMPLOYEES table in the SECURESPACE tablespace and you use the NO SALT option for the EMPID column.

What is the outcome?

A. It creates the table and encrypts the data in it.

B. It generates an error because the wallet is closed.

C. It creates the table but does not encrypt the data in it.

D. It generates an error because the NO SALT option cannot be used with the ENCRYPT option.

Answer: B


Q350. Which of the following parameters defines the location where Oracle should create archived redo logs?

A. LOG_ARCHIVE_1

B. LOG_DESTINATION_1

C. LOG_ARCHIVED_DESTINATION_1

D. LOG_ARCHIVE_DEST_1

E. LOG_ARCHIVE_SOURCE_1

Answer: D