The examinees that read the Testking Oracle 1Z0-053 dumps tend to be achievement associated with extremely qualified teachers, dwelling an excellent lifestyle. Testking may be dedicated to help make your long term protected and start your Oracle 1Z0-053 Oracle Database 11g: Administration II test products from the latest up to date Testking assessments 1Z0-053 check motor. The desires will come correct simply by commence your 1Z0-053 vce with regard to Oracle Database 11g: Administration II test by means of Testking Oracle research instructions only. Youll not capable of shine your abilities inside the very first endeavor associated with 1Z0-053 check if you utilize a other pathway than Oracle. Oracle Oracle 1Z0-053 pdf file will provide you with beauty thus making you enough positive about all of your lifestyle.

2016 Jun 1Z0-053 exam cost

Q361. Compressed backups work with which of the following commands?

A. copy as backup

B. backup as copy

C. backup

D. copy

Answer: C


Q362. What is the correct order of the following commands if you wanted to restore datafile 4, which was accidentally removed from the file system?

a. sql 'alter database datafile 4 online'

b. restore datafile 4;

c. recover datafile 4;

d. sql 'alter database datafile 4 offline'

e. startup

f. shutdown

A. a, c, b, d

B. d, b, c, a

C. f, d, b, c, a, e

D. c, a, b, d, f

E. a, b, d, e

Answer: B


Q363. Which of the following calendaring syntax expressions would evaluate to the last day of every month?

A. FREQ = MONTHLY; BYMONTHDAY = 31

B. FREQ = MONTHLY; BYMONTHDAY = -1

C. FREQ = DAILY; BYDAY = -1

D. FREQ = MONTHLY; BYDAY = 31

E. FREQ = DAILY; BYMONTHDAY = LAST_DAY

Answer: B


Q364. Which of the following is a valid way of putting a tablespace named DAVE_TBS into hot backup mode?

A. alter tablespace DAVE_TBS backup mode;

B. alter tablespace DAVE_TBS start backup;

C. alter tablespace DAVE_TBS begin backup;

D. alter tablespace DAVE_TBS backup begin;

E. alter tablespace DAVE_TBS backup;

Answer: C


Q365. You have lost datafiles 1 and 3 from your database, and the database has crashed. In what order should you perform the following steps to recover your database?

1. Take the datafiles that were lost offline.

2. startup mount the database

3. Issue the alter database open command.

4. Restore the datafiles that were lost

5. Recover the datafiles with the recover datafile command.

6. Bring the datafiles back online.

7. Recover the database with the recover database command.

A. 2, 1, 3, 4, 5, 6

B. 2, 4, 5, 3

C. 4, 7, 3

D. 2, 4, 7, 3

E. 2, 7, 3

Answer: B


1Z0-053  sample question

Renewal vce oracle 1z0-053:

Q366. Which of the following information will be gathered by the SQL Test Case Builder for the problems pertaining to SQL-related problems? (Choose all that apply.)

A. ADR diagnostic files

B. all the optimizer statistics

C. initialization parameter settings

D. PL/SQL functions, procedures, and packages

E. the table and index definitions and actual data

Answer: BCE


Q367. While tuning a SQL statement, the SQL Tuning Advisor finds an existing SQL profile for the statement that has stale statistics available. What would the optimizer do in this situation?

A. It updates the existing SQL profiles with current statistics.

B. It makes the statistics information available to GATHER_STATS_JOB.

C. It initiates the statistics collection process by running GATHER_STATS_JOB.

D. It logs a warning message in the alert log so that the DBA can perform statistics collection manually.

Answer: B


Q368. User SCOTT wants to back out the transactions on the REGIONS table in his schema. As a DBA, which commands must you execute to enable SCOTT to flash back the transactions? (Choose four.)

A. ALTER DATABASE FLASHBACK ON;

B. GRANT SELECT any transaction TO scott;

C. GRANT EXECUTE ON dbms_flashback TO scott;

D. ALTER DATABASE ADD SUPPLEMENTAL LOG DATA;

E. ALTER TABLESPACE undots1 RETENTION GUARANTEE;

F. ALTER DATABASE ADD SUPPLEMENTAL LOG DATA (PRIMARY KEY) COLUMNS;

Answer: BCDF


Q369. Examine the following values of the initialization parameters in the database having the SID ORCL:

BACKGROUND_DUMP_DEST=/u01/app/oracle/product/11.1.0/db_1/bdump

USER_DUMP_DEST=/u01/app/oracle/product/11.1.0/db_1/udump

CORE_DUMP_DEST=/u01/app/oracle/product/11.1.0/db_1/cdump

DIAGNOSTIC_DEST=

The environment variables have the following value:

ORACLE_BASE=/u01/app/oracle

ORACLE_HOME=/u01/app/oracle/product/11.1.0/db_1

What is the location of the Automatic Diagnostic Repository (ADR) home?

A. /u01/app/oracle/product/11.1.0/db_1

B. /u01/app/oracle

C. $ORACLE_HOME/bdump

D. $ORACLE_HOME/log

Answer: B


Q370. You want to configure the Flashback Database feature and retain flashback logs for three days. Presently the database is open and configured in ARCHIVELOG mode.

The following steps must be performed in the correct sequence to do this:

1. Set the retention target:

SQL> ALTER SYSTEM SET DB_FLASHBACK_RETENTION_TARGET=4320;

2. Enable Flashback Database:

SQL> ALTER DATABASE FLASHBACK ON;

3. Mount the database:

SQL> STARTUP MOUNT EXCLUSIVE

4. Shutdown the instance:

SQL> SHUTDOWN IMMEDIATE

5. Open the database:

SQL> ALTER DATABASE OPEN;

Choose the correct sequence.

A. 4, 1, 3, 2, 5

B. 4, 3, 1, 2, 5

C. 2, 4, 3, 5, 1

D. 4, 2, 5, 3, 1

Answer: B