The actual Oracle professionals have the possibility to become an expert within it field also want to attain the top associated with capacity and accomplishment, so they have to be involved in diverse Oracle certification exams. Oracle 1Z0-053 called Oracle Database 11g: Administration II is stepping-stone to examine the candidates knowledge and capacity inside a relevant field of work. Ucertify Oracle 1Z0-053 on the web exercise tests can promise that you can to handle those highly trained and qualified functions. Our 1Z0-053 exercise test contains the real questions and answers, ensuring an individual move the true 1Z0-053 test along with best marks.

2016 Jun 1z0-053 study guide pdf:

Q221. View the Exhibit and examine the Data Pump architecture.

Identify the numbered components.


A. 1 - Oracle Loader, 2 - Oracle Data Pump, 3 - Direct Path API

B. 1 - Oracle Data Pump, 2 - Direct Path API, 3 - Oracle Loader

C. 1 - Direct Path API, 2 - Oracle Loader, 3 - Oracle Data Pump

D. 1 - Oracle Loader, 2 - Direct Path API, 3 - Oracle Data Pump

Answer: A


Q222. A PL/SQL procedure queries only those columns of a redefined table that were unchanged by the online table redefinition. What happens to the PL/SQL procedure after the online table redefinition?

A. It remains valid.

B. It becomes invalid for all options of online table redefinition but automatically gets revalidated the next time it is used.

C. It becomes invalid for all options of online table redefinition and is automatically recompiled during online redefinition of the table.

D. It becomes invalid only if the storage parameters have been modified and it automatically gets revalidated the next time it is used.

Answer: A


Q223. When you create a backup control file, where is the resulting file written to?

A. The database user dump destination directory

B. The database diagnostic destination directory

C. To $ORACLE_HOME/rdbms

D. To $ORACLE_HOME/admin

E. To the directory and filename you specify in the command

Answer: E


Q224. You have applications that have frequently executed queries, and produce small and static result sets.

You configure the sqlnet.ora file in the client machine to set a nonzero value for the OCI_RESULT_CACHE_MAX_SIZE parameter.

What is the purpose of this configuration?

A. to avoid round trips to the server by enabling caching of query results in client memory

B. to improve performance by storing a copy of the data from the private SQL area of the PGA

C. to enhance the query performance by creating a cache in the client memory for sorting operations

D. to avoid the storing of query plans and results in the server by creating a cache in the client memory

Answer: A


Q225. The _______ writes the Flashback Database logs in the flash recovery area.

A. FLSH

B. FLDB

C. RVWR

D. RVRW

E. FBDA

Answer: C


1Z0-053  exam cost

Regenerate 1z0-053 dumps:

Q226. Which two are the prerequisites to enable Flashback Data Archive? (Choose two.)

A. Database must be running in archivelog mode.

B. Automatic undo management must be enabled.

C. Undo retention guarantee must be enabled.

D. The tablespace on which the Flashback Data Archive is created must be managed with Automatic Segment Space Management (ASSM).

Answer: BD


Q227. What is the default value for the ENABLED attribute of a job or program when it is created?

A. TRUE

B. FALSE

C. There is no default. It must be defined at creation time.

D. PENDING

E. NULL

Answer: B


Q228. While working on a data problem, Curt, Bill, Ben, Mike, and Matt introduced a vast amount of corrupted data into the database. Pablo has discovered this problem and he needs you to recover the database to the point in time prior to the introduction of the corruption. The logical corruption was introduced at 6:30 p.m. on September 6, 2008. Which of the following would be the correct commands to use to restore the database to a point in time before the orruption?

A. restore database until time

'06-SEP-2008 06:30:00');

recover database until time

'06-SEP-2008 06:30:00');

alter database open;

B. restore database until time

'06-SEP-2008 06:30:00');

recover database until time

'06-SEP-2008 06:30:00');

alter database open resetlogs;

C. restore database until time

'06-SEP-2008 18:29:55');

recover database until time

'06-SEP-2008 18:29:55');

alter database open resetlogs;

D. restore database until time '06-SEP-2008 18:29:55');

alter database open resetlogs;

E. restore database until time '06-SEP-2008 18:29:55');

recover database;

alter database open resetlogs;

Answer: C


Q229. Which command do you use to create a recovery-catalog schema?

A. create recovery catalog

B. create catalog

C. build catalog

D. catalog create

E. mount catalog

Answer: B


Q230. View the Exhibit and examine the disk groups created at the time of migrating the database storage to Automatic Storage Management (ASM).

Why does the FRA disk group initially have more free space even though both DATA and FRA disk groups are provided with the same size?

A. Because the FRA disk group will not support dynamic rebalancing

B. Because the FRA disk group is not configured to support mirroring

C. Because disks in the FRA disk group are not formatted at this stage

D. Because the FRA disk group will support only a single size of allocation unit

Answer: B