Actualtests senior Oracle professors and also professionals may approve in which Actualtests Oracle 1Z0-053 exam answers and questions tend to be nearly proper. The particular move fee associated with Oracle Database 11g: Administration II has been nearly 95 percent. Above al, were able to prove how the 1Z0-053 research materials made valuable guide for Oracle applicants. Our 1Z0-053 pdf worth the examinees sparing without trying to examine. It is possible to guess your shoe you will have a positive result from the Actualtests Oracle Database 11g: Administration II apply tests.

2016 Jun 1z0-053 free dumps:

Q351. The following databases are registered in the base recovery catalog: PROD1, PROD2, and PROD3. The database user CATOWNER owns the base recovery catalog. You want a new user VPC1 to have access to only the PROD1 database and create a virtual private catalog.

Given below are some of the commands required to achieve this:

1.SQL> GRANT recovery_catalog_owner TO vpc1;

2.RMAN> CONNECT CATALOG vpc1/password@catdb;

3.RMAN> GRANT CATALOG FOR DATABASE prod1 TO vpc1;

4.RMAN> CONNECT CATALOG catowner/password@catdb;

5.RMAN> CREATE VIRTUAL CATALOG;

What is the correct sequence in which the commands have to be executed?

A. 1, 4, 5, 2, 3

B. 1, 4, 3, 2, 5

C. 4, 5, 2, 3, 1

D. 2, 3, 4, 5, 1

E. 1, 4, 2, 3, 5

Answer: B


Q352. You are working on a CATDB database that contains an Oracle Database version 11.1 catalog schema owned by the user RCO11. The INST1 database contains an Oracle Database version 10.1 catalog schema owned by the user RCAT10.

You want the RMAN to import metadata for database IDs 1423241 and 1423242, registered in RCAT10, into the recovery catalog owned by RCO11. You also want to deregister them from the catalog after import.

You executed the following commands to achieve this:

RMAN> CONNECT CATALOG rco11/password@catdb

RMAN> IMPORT CATALOG rcat10/oracle@inst1 DBID=1423241,1423242;

What happens if the RCO11 catalog has scripts with the same name as that of the scripts in RCAT10 catalog?

A. The scripts in the RCO11 catalog are overwritten.

B. RMAN renames the local stored scripts in the RCO11 catalog.

C. The RMAN session in which the command is executed aborts.

D. RMAN renames the global scripts that are imported from the RCAT10 catalog.

Answer: D


Q353. What does it mean if a backup is expired?

A. The backup set has exceeded the retention criteria set in RMAN and is eligible for removal.

B. The backup set has one or more invalid blocks in it and is not usable for recovery.

C. The backup set contains one or more tablespaces no longer in the database.

D. The backup set contains one or more missing backup set pieces.

E. The backup set is from a previous version of RMAN and was not upgraded.

Answer: D


Q354. If a backup is expired, which of the following is true?

A. It can never be used for a restore/recover operation.

B. Oracle will remove the backup set pieces from the flash recovery area.

C. The backup has been used at least once to restore and recover the database.

D. The backup is no longer valid because of a resetlogs operation.

E. The physical backup set pieces are missing from the media.

Answer: E


Q355. NLS parameters can be set using the five methods listed. Put the methods in order from highest to lowest according to Oracle's order of precedence:

a. Default setting

b. Client environment variable

c. Explicit ALTER SESSION statement

d. Inside SQL function

e. Server initialization parameter

A. b, d, e, a, c

B. e, a, b, c, d

C. d, c, b, e, a

D. a, b, d, c, e

E. d, c, b, a, e

Answer: C


1Z0-053  free exam

Most recent free 1z0-053 vce:

Q356. You installed Oracle Database 11g afresh. Which statements are true regarding the default audit settings in this database? (Choose all that apply.)

A. The audit trail is stored in an operating system file.

B. Auditing is disabled for all privileges.

C. The audit trail is stored in the database.

D. Auditing is enabled for all privileges.

E. Auditing is enabled for certain privileges related to database security.

Answer: CE


Q357. Following is the list of locations in random order where oranfstab can be placed.

1./etc/mtab

2.$ORACLE_HOME/dbs/oranfstab

3./etc/oranfstab

What is the sequence in which Direct NFS will search the locations?

A. 1, 2, 3

B. 3, 2, 1

C. 2, 3, 1

D. 1, 3, 2

Answer: C


Q358. Why would you execute the report obsolete command?

A. To list all backups that were no longer available for restore operations

B. To list all backups that had aged beyond the RMAN retention criteria

C. To list all backup set pieces listed in control-file or recovery-catalog metadata that are not on the backup media

D. To list all datafiles that are no longer part of the database and thus do not need to be backed up

E. To list all archived redo logs that are no longer needed for any database recovery

Answer: B


Q359. You performed the RMAN database backup having a backupset key number 231 with the KEEP FOREVER option. After some days, you want to change the status of the database backup and you issued the following command:

RMAN>CHANGE BACKUPSET 231 NOKEEP;

What is the implication of this command?

A. The backup is deleted.

B. The backup is marked unavailable.

C. The backup overrides the backup retention policy.

D. the backup becomes eligible for deletion according to the existing retention policy

Answer: D


Q360. View the Exhibit to examine the parameters set for your database instance.

You execute the following command to perform I/O calibration after the declaration of bind variables in the session that are used in the command:

SQL> EXECUTE dbms_resource_manager.calibrate_io( num_physical_disks=>1, -

max_latency=>50, -

max_iops=>:max_iops, -

max_mbps=>:max_mbps, -

actual_latency=>:actual_latency);

Which statement describes the consequence?


A. The command produces an error.

B. The calibration process runs successfully and populates all the bind variables.

C. The calibration process runs successfully but the latency time is not computed.

D. The calibration process runs successfully but only the latency time is computed.

Answer: A