Simulation of 1Z0-053 rapidshare materials and preparation for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 Jul 1z0-053 latest exam:

Q1. In which cases is reference partitioning effective in enhancing performance?

A. It is effective only in partition pruning.

B. It is effective only in partitionwise joins provided that the query predicates are different from the partitioning key.

C. It is effective in both partition pruning as well as partitionwise joins provided that the query predicates are identical to the partitioning key.

D. It is effective in both partition pruning as well as partitionwise joins irrespective of whether the query predicates are different from or identical to the partitioning key.

Answer: D


Q2. Which two prerequisites are needed for performing workload capture and replay? (Choose two.)

A. Close all sessions performing queries using database links.

B. running the database in shared server mode

C. The database on which the workload is replayed has to be a restore of the original database to a specific SCN.

D. setting up the directory to capture the workload

Answer: CD


Q3. You realize that the control file is damaged in your production database. After restoring the control file from autobackup, what is the next step that you must do to proceed with the database recovery?

A. Mount the database

B. Open the database in NORMAL mode

C. Open the database in RESTRICTED mode

D. Open the database with the RESETLOGS option

Answer: A


Q4. View the Exhibit to examine the Automatic SQL Tuning result details.

Which action would you suggest for the selected SQL statement in the Exhibit?


A. Accept the recommended SQL profile.

B. Collect statistics for the related objects.

C. Run the Access Advisor for the SQL statement.

D. Run the Segment Advisor for recommendations.

Answer: C


Q5. You are using the flash recovery area (fast recovery area in 11g Release 2) to store backup related files in your database. After regular monitoring of space usage in the Mash recovery area. You realize that the flash recovery area is (jetting filled up very fast and it is running out of space. Your database flash recovery area is low on specie and you have no more room on disk.

Proactively, which two options could you use to make more space available in the flash recovery [Choose two]

A. Change the RMAN archived log deletion policy.

B. Use the RMAN CROSSCHECK command to reclaim the archived log space.

C. Change the RMAN retention policy to retain backups for a shorter period of time.

D. Use OS command to move files from the flash recovery area to some other location

Answer: BD


1Z0-053  rapidshare

Down to date 1z0-053 book download:

Q6. On which two database objects can the VERSIONS clause of the Flashback Versions Query be used? (Choose two.)

A. fixed tables

B. heap tables

C. external tables

D. temporary tables

E. Index-Organized Tables (IOTs)

Answer: BE


Q7. Which setting enables the baselines by default in Oracle Database 11g?

A. setting the STATISTICS_LEVEL parameter to TYPICAL

B. adding filters to the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM)

C. enabling Automated Maintenance Task using Oracle Enterprise Manager

D. setting the OPTIMIZER_USE_PENDING_STATISTICS parameter to TRUE

Answer: A


Q8. Examine the following command used to perform incremental level 0 backup:

RMAN> BACKUP INCREMENTAL LEVEL 0 DATABASE;

To enable the block change tracking, after the incremental level 0 backup you issued the following command:

SQL> ALTER DATABASE ENABLE BLOCK CHANGE TRACKING USING FILE '/mydir/ 

rman_change_track.f'

To perform incremental level 1 cumulative backup, you issued the following command:

RMAN> BACKUP INCREMENTAL LEVEL 1 CUMULATIVE DATABASE;

Which two statements are true in the above situation? (Choose two.)

A. The block change tracking data will be used only from the next incremental 0 backup.

B. The incremental backup will use change tracking data for accomplishing the backup.

C. The incremental backup will not use change tracking data for accomplishing the backup.

D. The block track file will scan all the blocks and create bitmap for all the blocks backed up in the level 0 backup.

Answer: AC


Q9. Which of the following Scheduler elements encourage object reuse? (Choose all that apply.) 

A. Schedule objects

B. Program arguments

C. Job classes

D. Job arguments

E. All of the above

Answer: ABD


Q10. You are using Recovery Manager (RMAN) with a recovery catalog to back up your production database. The backups and the archived redo log files are copied to a tape drive on a daily basis. Because of media failure, you lost your production database completely along with the recovery catalog database. You want to recover the target database and make it functional.

You could consider performing the following steps to accomplish this task:

1) Restore an autobackup of the server parameter file.

2) Restore the control file.

3) Start the target database Instance.

4) Mount the database.

5) Restore the data files.

6) Open the database with the RESETLOGS option.

7) Recover the data files.

8) Set DBID for the target database

Which option illustrates the correct sequence that you must use?

A. 8, 1, 3, 2, 4, 5, 7, 6

B. 1, 8, 3, 4, 2, 5, 7, 6

C. 1, 3, 4, 2, 8, 5, 6, 7

D. 1, 3, 2, 4, 6, 5, 7, 8

Answer: B