Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q261. The NLS_TERRITORY parameter specifies the default conventions to be used for which of the following globalization elements? (Choose all that apply.)

A. Date format

B. Decimal character

C. Group separator

D. First day of the month

E. None of the above

F. All of the above

Answer: ABC


Q262. Examine the exhibit to view the parameters set in your parameter file. (Click the Exhibit(s) button.) You restart the instance.


To what value will the MEMORY_MAX_TARGET parameter be set by default?

A. 120M

B. 320M

C. 480M

D. 600M

Answer: D


Q263. In what state are the datafiles of a tablespace after a TSPITR has been successfully completed?

A. The datafiles have an ONLINE status.

B. The datafiles have an OFFLINE status.

C. The datafiles have an ONLINE status and are in hot backup mode prepared for an online backup.

D. The datafiles have an OFFLINE status and are in hot backup mode for an online backup.

E. The datafiles are in STANDBY mode.

Answer: A


2passeasy.com

Far out 1z0-053 pdf free download:

Q264. What can you determine about the following linguistic sorts based only on their names?

1. GERMAN

2. FRENCH_M

A. 1 is a monolingual sort.

B. 2 is a monolingual sort.

C. 1 is case insensitive.

D. Both 1 and 2 are case insensitive.

E. Case sensitivity is unknown.

Answer: A


Q265. How many different calendars does Oracle 11g support?

A. 22

B. 7

C. 6

D. 15

E. 2

Answer: B


Q266. Which three statements are true regarding the functioning of the Autotask Background Process (ABP)? (Choose three.)

A. It creates jobs without considering the priorities associated with them.

B. It translates tasks into jobs for execution by the scheduler.

C. It determines the list of jobs that must be created for each maintenance window.

D. It is spawned by the MMON background process at the start of the maintenance window.

E. It maintains a repository in the SYSTEM tablespace to store the history of the execution of all tasks.

Answer: BCD


2passeasy.com

Guaranteed oracle database 11g dba ii 1z0-053:

Q267. What is the proper command to shut down the database in a consistent manner?

A. Shutdown abort

B. Shutdown kill

C. Shutdown nowait

D. shutdown immediate

E. shutdown halt

Answer: D


Q268. What two statements are true regarding the recommendations received from the SQL Access Advisor? (Choose two.)

A. It cannot generate recommendations that support multiple workload queries.

B. It can recommend partitioning on tables provided that the workloads have some predicates and joins on the columns of the NUMBER or DATE type.

C. It can recommend partitioning only on tables that have at least 10,000 rows.

D. It can recommend only B-tree indexes and not bitmap or function-based indexes.

Answer: BC


Q269. What elements of globalization can be explicitly defined using the NLS_LANG environment variable? (Choose all that apply.)

A. NLS_LANGUAGE

B. NLS_SORT

C. NLS_CALENDAR

D. NLS_CHARACTERSET

E. NLS_TERRITORY

Answer: ADE


Q270. The database Is configured in ARCHIVELOG mode. The database needs to be up 24 X 7. You want to perform user managed backup for the data files of the HR_DATA tablespace.

To accomplish the task, you issued the following command:

SQL> ALTER TABLESPACE hi_data BEGIN BACKUP;

Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. No transaction on the tablespace is allowed but you can perform queries.

B. The tablespace will automatically come out of backup mode when the file copy is complete.

C. The checkpoint change number is frozen in headers of the data files until the file is removed from backup mode.

D. The database writes the before image of an entire block to the redo stream before modifying.block tor the first time.

Answer: AC