Guaranteed of 1Z0-055 vce materials and pack for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-055 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs exam Today!

2016 May 1Z0-055 Study Guide Questions:

Q81. You set the following parameters in the parameter file and restarted the database: 

MEMORY_MAX_TARGET=0 

MEMORY_TARGET=500M 

PGA_AGGREGATE_TARGET=90M 

SGA_TARGET=270M 

Which two statements are true regarding these parameters after the database instance is restarted? (Choose two.) 

A. The MEMORY_MAX_TARGET parameter is automatically set to 500 MB. 

B. The value of the MEMORY_MAX_TARGET parameter remains zero till it is changed manually. 

C. The PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET parameters are automatically set to zero. 

D. The lower bounds of PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET parameters are set to 90 MB and 270 MB, respectively. 

Answer: A,D 


Q82. You executed the following command to drop a user: 

DROP USER scott CASCADE; 

Which two statements regarding the above command are correct? (Choose two.) 

A. All the objects of scott are moved to the Recycle Bin. 

B. Any objects in the Recycle Bin belonging to scott are purged. 

C. All the objects owned by scott are permanently dropped from the database. 

D. All the objects of scott in the Recycle Bin must be purged before executing the DROP command. 

E. Any objects in the Recycle Bin belonging to scott will not be affected by the above DROP command. 

Answer: B,C 


Q83. USER_DATA is a nonencrypted tablespace that contains a set of tables with data. You want to convert all existing data in the USER_DATA tablespace and the new data into the encrypted format. Which methods would you use to achieve this? (Choose all that apply.) 

A. Use Data Pump to transfer the existing data to a new encrypted tablespace. 

B. Use ALTER TABLE..MOVE to transfer the existing data to a new encrypted tablespace. 

C. Use CREATE TABLE AS SELECT to transfer the existing data to a new encrypted tablespace. 

D. Enable row movement for each table to be encrypted and then use ALTER TABLESPACE to encrypt the tablespace. 

E. Encrypt the USER_DATA tablespace using the ALTER TABLESPACE statement so that all the data in the tablespace is automatically encrypted. 

Answer: A,B,C 


2passeasy.com

Most recent 1Z0-055 brain dumps:

Q84. Which two initialization parameters would you set to enable Automatic Shared Memory Management? (Choose two.) 

A. set SHARED_POOL_SIZE to zero 

B. set STATISTICS_LEVEL to BASIC 

C. set SGA_TARGET to a non-zero value 

D. set DB_CACHE_SIZE to a non-zero value 

E. set STATISTICS_LEVEL to TYPICAL or ALL 

Answer: C,E 


Q85. You are managing the APPPROD database that is not using Oracle-managed files. You plan to duplicate this database in the same system with the name DUPDB. You want to create the same directory structure for duplicate database files as of the target database. 

You executed the following RMAN commands: 

RMAN> CONNECT TARGET sys/sys@APPPROD 

RMAN> CONNECT AUXILIARY sys/sys@DUPDB 

RMAN> DUPLICATE TARGET DATABASE 

TO dupdb 

FROM ACTIVE DATABASE 

PASSWORD FILE 

SPILE 

NOFILENAMECHECK; 

What are the implications of this command? 

A. It creates database files for the duplicate database under the Oracle base with a different directory for the duplicate database. 

B. It overwrites data files of the target database because a different location for data files is not mentioned for the duplicate database. 

C. It creates database files for the duplicate database under the same Oracle home as that of the target database with the same directory structure. 

D. It creates database files for the duplicate database under the same Oracle home as that of the target but with a different directory for the duplicate database. 

Answer: B 


Q86. You are working on a CATDB database that contains an Oracle Database version 11.1 catalog schema owned by the user RCO11. The INST1 database contains an Oracle Database version 

10.1 catalog schema owned by the user RCAT10. 

You want the RMAN to import metadata for database IDs 1423241 and 1423242, registered in RCAT10, into the recovery catalog owned by RCO11. 

You executed the following RMAN commands: 

RMAN>CONNECT CATALOG rco11/password@catdb 

RMAN>IMPORT CATALOG rcat10/oracle@inst1; 

What happens when you execute the above commands? (Choose all that apply.) 

A. They deregister all databases registered in the RCAT10 catalog. 

B. They import metadata for all registered databases in the RCAT10 database. 

C. They register all the RCAT10-catalog registered databases in the RCO11 catalog. 

D. They overwrite all stored scripts in the RCO11 catalog with the same name as that in the RCAT10 catalog. 

Answer: A,B,C 


2passeasy.com

High value 1Z0-055 testing engine:

Q87. Which two statements are true regarding hot patching? (Choose two.) 

A. It requires relinking of the Oracle binary. 

B. It does not require database instance shutdown. 

C. It can detect conflicts between two online patches. 

D. It is available for installing all patches on all platforms. 

E. It works only in a single database instance environment. 

Answer: B,C 


Q88. Which method would you use to undo the changes made by a particular transaction without affecting the changes made by other transactions? 

A. point-in-time recovery 

B. execute the ROLLBACK command with transaction number 

C. flashback the database to before the transaction was committed 

D. determine all the necessary undo SQL statements from FLASHBACK_TRANSACTION_QUERY and use them for recovery 

Answer: D 


Q89. View the Exhibit exhibit1. 

In the CUSTOMERS_OBE table, when the value of CUST_STATE_PROVINCE is "CA", the value of COUNTRY_ID is "US" 

View the Exhibit exhibit2 to examine the commands and query plans. 

The optimizer can sense 8 rows instead of 29 rows, which is the actual number of rows in the table. What can you do to make the optimizer detect the actual selectivity? 


A. Set the STATISTICS_LEVEL parameter to TYPICAL. 

B. Change the STALE_PERCENT value for the CUSTOMERS_OBE table. 

C. Set the OPTIMIZER_USE_PENDING_STATISTICS parameter to FALSE. 

D. Create extended statistics for the CUST_STATE_PROVINCE and COUNTRY_ID columns. 

Answer: D 


Q90. You have three production databases, HRDB, FINDB, and ORGDB, that use the same ASM instance. At the end of the day, while all three production database instances are running, you execute the following command on the ASM instance : 

SQL> shutdown immediate; 

What is the result of executing this command? 

A. The ASM instance is shut down, but the other instances are still running. 

B. It results in an error because other database instances are connected to it. 

C. All the instances, including the ASM instance, are shut down in the IMMEDIATE mode. 

D. HRDB, FINDB, and ORGDB instances are shut down in the ABORT mode and the ASM instance is shut down in the IMMEDIATE mode. 

Answer: B