Exam Code: 1Z0-055 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-055 Exam.

2016 May 1Z0-055 Study Guide Questions:

Q171. Which two statements are true regarding Health Monitor checks in Oracle Database 11g? (Choose two.) 

A. Health Monitor checks are always initiated manually when there is some critical error. 

B. Health Monitor checks can be used to scan the contents of the redo log and archive logs for accessibility and corruption. 

C. Health Monitor checks can be used to verify the contents of dictionary entries for each dictionary object and fix it automatically. 

D. Health Monitor checks can be used to verify the integrity of database files and report failures if these files are inaccessible, corrupt, or inconsistent. 

Answer: B,D 


Q172. The SQL Tuning Advisor has been configured with default configurations in your database instance. Which recommendation is automatically implemented without the DBA's intervention after the SQL Tuning Advisor is run as part of the AUTOTASK framework? 

A. statistics recommendations 

B. SQL profile recommendations 

C. index-related recommendations 

D. restructuring of SQL recommendations 

Answer: B 


Q173. ENCRYPT_TS is an encrypted tablespace that contains tables with data. Which statement is true regarding the effect of queries and data manipulation language (DML) statements on the encrypted data in the tables? 

A. The data is decrypted during SORT and JOIN operations. 

B. The data remains encrypted when it is read into memory. 

C. The data remains encrypted when it is stored in the redo logs. 

D. The data remains encrypted in the UNDO tablespace provided that the UNDO tablespace was created with the encryption option enabled. 

Answer: C 


1Z0-055  torrent

Leading 1Z0-055 test engine:

Q174. Which two statements are true regarding hot patching? (Choose two.) 

A. It requires relinking of the Oracle binary. 

B. It does not require database instance shutdown. 

C. It can detect conflicts between two online patches. 

D. It is available for installing all patches on all platforms. 

E. It works only in a single database instance environment. 

Answer: B,C 


Q175. Evaluate the following command: 

SQL>ALTER SYSTEM SET db_securefile = 'IGNORE' 

What is the impact of this setting on the usage of SecureFiles? 

A. It forces BasicFiles to be created even if the SECUREFILE option is specified to create the LOB. 

B. It forces SecureFiles to be created even if the BASICFILE option is specified to create the LOB. 

C. It does not allow the creation of SecureFiles and generates an error if the SECUREFILE option is specified to create the LOB. 

D. It ignores the SECUREFILE option only if a Manual Segment Space Management tablespace is used and creates a BasicFile. 

Answer: A 


Q176. What two statements are true regarding the recommendations received from the SQL Access Advisor? (Choose two.) 

A. It can recommend partitioning only on tables that have at least 10,000 rows. 

B. It cannot generate recommendations that support multiple workload queries. 

C. It can recommend only B-tree indexes and not bitmap or function-based indexes. 

D. It can recommend partitioning on tables provided that the workloads have some predicates and joins on the columns of the NUMBER or DATE type. 

Answer: A,D 


2passeasy.com

Tested 1Z0-055 pdf:

Q177. You executed the following SQL statement to shrink the EMPLOYEES table segment stored in the EXAMPLE tablespace: 

ALTER TABLE employees SHRINK SPACE CASCADE; 

Which statement is correct in this scenario? 

A. The EMPLOYEES table will be changed to read-only mode during the shrink operation. 

B. The indexes created on the EMPLOYEES table will need to be rebuilt after the shrink operation is over. 

C. The shrink behavior will be cascaded to all dependent segments of the table that support a shrink operation. 

D. Data manipulation language (DML) operations will not be possible on the EMPLOYEES table during the COMPACTION phase of the shrink operation. 

Answer: C 


Q178. You set the following parameters in the parameter file and restarted the database: 

MEMORY_MAX_TARGET=0 

MEMORY_TARGET=500M 

PGA_AGGREGATE_TARGET=90M 

SGA_TARGET=270M 

Which two statements are true regarding these parameters after the database instance is restarted? (Choose two.) 

A. The MEMORY_MAX_TARGET parameter is automatically set to 500 MB. 

B. The value of the MEMORY_MAX_TARGET parameter remains zero till it is changed manually. 

C. The PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET parameters are automatically set to zero. 

D. The lower bounds of PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET parameters are set to 90 MB and 270 MB, respectively. 

Answer: A,D 


Q179. You are managing an Oracle Database 11g instance and an Oracle Database 10g instance on the same machine. Both instances use the ASM instance as storage. Which statements regarding the ASM disk group compatibility attributes are true in this scenario? (Choose all that apply.) 

A. ASM compatibility controls which features for the ASM will be enabled. 

B. RDBMS compatibility and the database version determines whether a database instance can mount the ASM disk group. 

C. The RDBMS compatibility settings for a disk group control the format of data structures for ASM metadata on the disk. 

D. The database-compatibility version settings for each instance must be greater than or equal to the RDBMS compatibility of all ASM disk groups used by that database instances. 

Answer: A,B,D 


Q180. You upgraded Oracle Database 10g to Oracle Database 11g. How would this affect the existing users' passwords? 

A. All passwords automatically become case-sensitive. 

B. All passwords remain non-case-sensitive till they are changed. 

C. All passwords remain non-case-sensitive and cannot be changed. 

D. All passwords remain non-case-sensitive until their password attribute in the profile is altered. 

Answer: B