Simulation of 1Z0-144 latest exam materials and rapidshare for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-144 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Program with PL/SQL exam Today!

2016 May 1Z0-144 Study Guide Questions:

Q41. Examine the following PL/SQL code; 


The execution of the code produces errors. Identify the error in the code. 

A. The open cursor is missing 

B. The fetch clause is missing 

C. The exit when condition is missing 

D. The EMP_NAME and EMP_JOB variables cannot be used in the for clause of the cursor FOR statement. 

Answer: B 


Q42. Which two statements are correct about the usage of parameters in functions? (Choose two.) 

A. Functions can have only in mode parameters. 

B. Functions called in SQL statements cannot have out or in out mode parameters. 

C. Functions having in, out, or in out parameters can be called only in named PL/SQL subprograms 

D. Functions having in, out, or in out parameters can be called In PL/SQL procedures and anonymous blocks. 

Answer: B,D 


Q43. Examine the following code: 


Which two statements are true about the above function? (Choose two.) 

A. It can be used only in a parallelized query. 

B. It can be used in both a parallelized query and a parallelized DML statement. 

C. It can be used only in a parallelized data manipulation language (DML) statement. 

D. It can have a separate copy run in each of the multiple processes when called from a SQL statement that is run in parallel. 

E. It requires a PRAGMA RESTRICT_REFERENCES declaration with RNDS, WNDS, RNPS, and WNPS specified in order to use parallel optimization. 

Answer: B,E 


2passeasy.com

Replace pdf 1z0-144:

Q44. Which two statements are true about the PL/SQL initialization parameters? (Choose two.) 

A. To use native code compilation, PLSQL_OPTIMIZE_I.EVEL should be set to a value less than or equal to l. 

B. The default value of 2 for PLSQL_OPTIMI2E_LEVEL allows the compiler to rearrange code for better performance. 

C. Setting PLSQL_CODE_TYPE to native provides the greatest performance gains only for computation-intensive procedural operations. 

D. Changing the value of the PLSQL_CODE_TYPE parameter affects all the PL/SQL library units that have already been compiled 

Answer: B,C 


Q45. Which two statements are true about the usage of the cursor for loops? (Choose two.) 

A. The cursor needs to be closed after the iteration is complete. 

B. The implicit open, fetch, exit, and close of the cursor happen. 

C. The record type must be explicitly declared to control the loop. 

D. The PL/SQL creates a record variable with the fields corresponding to the columns of the cursor result set. 

Answer: B,D 


Q46. You create a procedure to handle the processing of bank current accounts which rolls back payment transactions if the overdraft limit is exceeded. 

The procedure should return an "error" condition to the caller in a manner consistent with other Oracle server errors. 

Which construct should be used to handle this requirement? 

A. The SQLERRM function 

B. The PRAGMA EXCEPTION_INIT function 

C. The RAISE_APPLICATION_ERROR procedure 

D. A user-defined exception used with a raise statement 

Answer: B 

Explanation: 

Reference: http://docs.oracle.com/cd/B28359_01/appdev.111/b28370/exceptioninit_pragma.htm#LNPL S01315 


2passeasy.com

Accurate program with pl sql 1z0-144 ebook:

Q47. View the Exhibit and examine the blocks of code that you plan to execute. 

Which statement is true about the blocks of code? 


A. All the blocks execute successfully and the anonymous block displays 1 2 3 cant: 45 45 cnt: 45 

B. All the blocks execute successfully and the anonymous block displays 1 2 3 cut: 0 45 cart: 1 

C. The anonymous block gives an error because the function invocation in line 2 is not valid. 

D. The procedure creation gives an error because the function invocation in line 1 is not valid. 

Answer: A 


Q48. View Exhibit1 and examine the structure of the DO table. 


View Exhibit2 and examine the code. 


The anonymous block gives an error on execution. What is the reason? 

A. The assignment in line 7 is not valid. 

B. The SQL does not support the Boolean data type. 

C. A null value cannot be applied to the bind arguments In the using clause in line 10 

D. The names of bind variables must be the same as the using clause bind arguments in line 10 

Answer: A 


Q49. You want to create a trigger that fires whenever rows are deleted from the customer table and that displays the number of rows remaining in the table. 

Which two statements are correct about the trigger to be created for the above requirement? (Choose two.) 

A. It should be an after trigger. 

B. It should be a before trigger. 

C. It should be a row-level trigger. 

D. It should be a statement-level trigger. 

E. It can be a before or an after trigger. 

Answer: A,C 


Q50. View the Exhibit to examine the PL/SQL block. 


Which statement is true about the execution of the PL/SQL block? 

A. It executes successfully and gives the desired output. 

B. It does not execute because the definition of type population is indexed by VARCHAR2. 

C. It executes, and the string keys of an associative array are not stored in creation order, but in sorted order. 

D. It does not execute because the value that is once assigned to the element of the associative array cannot be changed. 

Answer: A