You can create notes for the Pdf files. Download the examination engine on your own PC and invest one or even two hours practicing your Oracle simulated test every day. You can additionally visit our Encounter Exchange Forum at Exambible home web site. And then talk with almost all our buyers who are your Oracle Oracle certification candidates. You will end up being better prepared for the 1Z0-336 exam.

2016 Aug 1Z0-336 exam question

Q21. You have created a few custom fields on the Opportunity object in Application Composer but you do not see them on the Import Mapping screen. Why? (Choose the best answer.) 

A. The custom fields for Opportunity are available under a different object called OpportunityExtn. 

B. You have published your sandbox. 

C. You have not generated the artifacts. 

D. You have not used the Customization Migration function. 

Answer: B 


Q22. You are configuring Sales Methods and related Sales Stages for your customer. Which four complex fields can you configure at Sales Stage level but not at Sales Method level? (Choose four.) 

A. Close Window 

B. Set 

C. Stalled Deal Limit 

D. Win Probability 

E. Duration 

F. Quota Factor 

Answer: C,D,E,F 


Q23. Identify three functional responsibilities associated with the Channel Manager role. (Choose three.) 

A. Pursue Partner Leads and Opportunities 

B. Manage Partner Accounts 

C. Manage Partner Programs 

D. Manage Sales Planning and Forecasting 

E. Manage Partner Enrollment 

Answer: A,B,C 


Q24. Which two Customer Center Profile Options would be used to automatically assign Territories to Accounts? (Choose two.) 

A. MOO_AUTO_ASSIGN 

B. ZCA_SA_TERRITORY_ASSIGNMENT 

C. ZCA_SA_AUTO_ASSIGN_ON_CREATE 

D. ZCA_SA_AUTO_ASSIGN_ON_UPDATE 

E. Territories must be manually assigned to Accounts. 

Answer: C,D 


Q25. OSC Party Export provides information about 

A. all Users 

B. all Organizations, Contacts, and Users 

C. all Organizations and Contacts 

D. all Organizations 

Answer: B 


2passeasy.com

Far out 1Z0-336 dumps:

Q26. Which three statements are true about the Resource Directory in Oracle Sales Cloud? (Choose three.) 

A. This is where a sales person can view the complete reporting hierarchy. 

B. It provides information about sales resources, their organizations, teams, and roles. 

C. This is where administrators can manage information about all resources, resource organizations, and teams. 

D. This is where sales persons and sales managers can manage information about all resources, resource organizations, and teams. 

E. This is where sales resources can view all associated data (opportunity, lead, and customers). 

Answer: B,C,D 


Q27. Which three key features of the competitor's module are available for you to configure in Oracle Sales Cloud? (Choose three.) 

A. Products: Track all product groups that a competitor is associated with and view customers buying competitor products. 

B. External Experts: Leverage external organization experts who have knowledge about the associated competitor. 

C. Industries and geography: View all industries and geographies where the competitors are doing business. 

D. Competitor profile: Stores several aspects of competitors including name, stock symbol, 

company URL, organization size, D-U-N-S information, and more. 

Answer: A,B,D 


Q28. Which three statements are true with respect to an internal territory and a partner territory? (Choose three.) 

A. You cannot assign specific partner territories to an account that contains only partner resources. 

B. Salesperson territory is the area of responsibility of a sales representative over a set of accounts, leads, and opportunities. 

C. Internal territories can only have internal resources assigned, while partner territories are controlled by the partner organization. 

D. A partner territory is the jurisdiction of the reselling partner and contains partner resources. 

Answer: B,C,D 


Q29. As an implementation consultant, you are asked to define a customer-specific template for all quota batch process outputs. Which tool would you use to customize quota batch process output templates? (Choose the best answer.) 

A. Oracle Reports 

B. Oracle Bl Publisher 

C. Oracle Essbase Server 

D. Oracle Bl Answers 

E. Oracle XML Developer's Kit (XDK) 

Answer: B 


Q30. Your customer is using territory management extensively and would like to add a new member into an active territory. Which statement is true? (Choose the best answer.) 

A. The current list of members should be compared by Identity Manager. 

B. The territory admin must create a new proposal. 

C. The membership does not take effect until the next full ETL process is run. 

D. The new user dimension values must match the territory dimension values. 

Answer: D