Exam Code: 1Z0-400 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Communications Session Border Controller Implementation Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-400 Exam.

2016 Apr 1Z0-400 Study Guide Questions:

Q11. Which two signaling services are supported on the Net-Net 4500? 

A. G.711 Back-to-Back linecoding 

B. H.248 back-to-back virtual gateway and call agent 

C. SIP-MGCP Inter-working function 

D. MGCP back-to-back virtual gateway and call agent 

E. H.323 to SIP codec transcoding 

Answer: B,D 


Q12. With a default configuration, how long is the grace period before the Session Border Controller deletes an expired registration entry from the cache? 

A. 4 seconds 

B. 1 second 

C. 5 seconds 

D. 10 seconds 

E. 30 seconds 

Answer: E 


Q13. All of the following are components of the Session Border Controller's OS Media Control function, except: 

A. Quality of Service (QoS) Marking 

B. DTMF extraction (RFC2833) 

C. Dynamic Access Control 

D. Conferencing/Multipoint Control Unit (MTU) mixing 

E. Media supervision timers/call teardown 

Answer: E 

Explanation: Reference: 

http://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/net/InetAddress.html 


1Z0-400 exam cram

Avant-garde 1Z0-400 test engine:

Q14. Your Net-Net 4500 is configured as the source and destination for all signaling messages and media streams coming into and leaving the provider's network. 

Which two SIP functions does it provide? 

A. Edge proxy 

B. Firewall 

C. Back to Back User Agent 

D. Media gateway 

E. An IP edge router 

Answer: A,D 


Q15. The Net-Net 4500 will release media between non-NATed SIP endpoints that are located in the same realm when the __________ parameter is set to ___________. 

A. msm-network; disabled 

B. mm-in-realm; disabled 

C. mm-in-network; enabled 

D. mm-in-realm; enabled 

E. mm-in-network; disabled 

Answer: D 


Q16. What two bits of information may a SIP message contain? 

A. RAS signaling address 

B. Indication of transport method 

C. A fragmentation field that is used when SIP messages are forked and grow too large to fit in a standard IP packet. 

D. An options field, which is used to carry any routing records used to route a call through multiple proxies. 

E. A start-line which contains the type of message, a URI, and the SIP version. 

Answer: B,E 


1Z0-400 exam cost

Actual 1Z0-400 answers:

Q17. __________is the percentage of a Session Border Controller's peer advertisement time for the other peer in the high availability (HA) pair to wait before considering the peer out of service. 

A. 2 

B. Percent-drift 

C. 3.1 

D. Standard-deviation-score 

E. State-field 

Answer: B 


Q18. Session Initiation Protocol (SIP) is an Application layer control protocol that performs which two functions? 

A. Establish, modify and terminate multimedia sessions. 

B. Reserve resources for multimedia sessions. 

C. Provide network transport services for real-time applications such as voice and video. 

D. Describe the supported media attributes for the session. 

E. Support redirection services. 

Answer: A,C 

Explanation: Reference: 

http://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/net/InetAddress.html 


Q19. When configuring the Net-Net 4500, __________ SIP interface(s) is/are allowed per realm, and __________ SIP port (s) is/are allowed for a SIP interface. 

A. Multiple; multiple 

B. One; 1024 

C. Multiple; 999 

D. One; multiple 

E. One; one 

Answer: D 


Q20. To view an existing multiple-instance element's configuration you can go to the correct branch of the configuration tree and___________. 

A. Typeis -a. 

B. Enter the name of the element and then issue the show command. 

C. Type show ?and select from the displayed list. 

D. Type show <element name>. 

E. Select the element and then issue the show command. 

Answer: D