Actualtests.com presents your high-quality and trustworthy Oracle Oracle simulation tests. We are sure that you will get through the Oracle 1Z0-429 real exam with Actualtestss important preparation materials. As well as you will get full refund. Our own experts ensure that the Oracle 1Z0-429 exam questions are usually precise, accurate, along with logical which will make you succeed in your Oracle exam.

2016 Aug 1Z0-429 testing engine

Q1. Which is the base operating system in FS1-2 Controller? 

A. Oracle Solaris 11.2 

B. Oracle Linux (OEL) 6.3 

C. Oracle Linux JeOS 

D. Oracle Solaris 10 

Answer: C 


Q2. Which port on a Pilot is used for management access to the FS system? 

A. Net 0 

B. Net 1 

C. Net 2 

D. Net 3 

Answer: C 


Q3. The storage administrator is defining a custom storage profile for an application server. Which four parameters can the storage administrator modify? 

A. I/O Bias 

B. Priority 

C. Typical Access 

D. Redundancy 

E. Allocated Capacity 

F. Enable Clones. 

Answer: A,B,D,F 


Q4. Whatis the benefit of creating host groups? 

A. easily managing the mapping of a LUN to a logical collection of SAN hosts 

B. easily managing the grouping of logical volumes 

C. easily managing the FS1 Path Manager for a logical collection of SAN hosts 

D. easily managing the grouping of a LUN to a logical collection of SAN hosts 

Answer: C 

Reference: 

http://www.oracle.com/us/products/oracle-fs1-2-ds-sw-2301398.pdf 


Q5. The storage administrator is setting up an FS1 Storage System and would like to enable 

basic call-home functionality. Identify two call-home triggers that should be selected. 

A. Enable event triggered call-home 

B. Enable standard periodic call-home 

C. Enable larger periodic call-home 

D. Enable Email Notifications 

E. Enable Data Digest 

Answer: B,D 


1Z0-429  download

Avant-garde 1Z0-429 rapidshare:

Q6. Which five statements are true about FS1 architecture? 

A. It is based on Asymmetric Logical Unit Access (ALUA) architecture. 

B. The design is without battery backup. However, it still protects data when power fails. 

C. It has a truly multiple-tier architecture, which incorporates auto-tiering to automatically move data between tiers. 

D. It supports both NAS (file base) and SAN (block base) protocol. 

E. It can support Infiniband (IB) for host connection. 

F. It delivers subsecond failover time. 

Answer: A,C,D,E,F 


Q7. When updating the FS1 Storage System software, which option should be selected only when directed by Oracle Support? 

A. Software Update override 

B. Upload Software Package 

C. Update software without restarting the system 

D. Schedule software update to occur at a later time 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E57980_10/E52540_02/E52540_02.pdf 


Q8. The storage administrator would like to change the load-balancing settings for a volume assigned to a host. Identify two options that explain how this is accomplished. 

A. Navigate to the SAN/Hosts and double-click the host to modify. 

B. Navigate to the SAN/LUNs and double-click the LUN to modify. 

C. Navigate to the System/Storage Profiles and double-click the profile to modify. 

D. Go to the Oracle FS Path Manager tab and change the Load Balancing option for the specific LUN. 

E. Go to the Data Protection tab and change the Load Balancing option for the specific LUN. 

Answer: B,D 


Q9. Which three are functions of the Private Management Interconnections (PMI)? 

A. RAID controller failover path 

B. Cluster Heartbeat (HB) between pilots 

C. Cluster Heartbeat (HB) between controllers 

D. Pilot to controllercommunication 

E. Write cache mirror path 

Answer: A,C,D 


Q10. From which three sources can the system information be collected and placed into the system log bundle? 

A. hardware components information 

B. event logs 

C. client logs 

D. Storage Manager 

E. SAN Switch 

Answer: A,C,D