Our Oracle engineers will always be looking for a method to decipher the newest 1Z0-432 online questions and answers. You can obtain the newest 1Z0-432 dumps on our Pass4sure website. We all not really offer only 1Z0-432 pdf examinations but the software program edition. Pass4sure 1Z0-432 check powerplant creates a simulation from the surroundings when the 1Z0-432 appears, provides a excellent chance to apply the particular Oracle check communicative surroundings. According to your test planning, you are able to choose any 1Z0-432 edition to study overall flexibility. Moving 1Z0-432 test can become more standard more quickly by learning Oracle 1Z0-432 apply examinations.

2016 Jun 1Z0-432 actual exam

Q11. You are tasked with managing an Oracle RAC 12cR1 installation, which is using Oracle Flex Cluster. While analyzing the installation you realize that racdbnode2 should be configured as a Leaf node instead of a Hub node. 

Which commands must you use to determine thecluster node type (role) of racdbnode2 and change the role to Leaf node of the same node? 

A)[GRID]>srvct1 config vip –node racdbnode2 [GRID]>crsct1 get node role config #Change to root #u password: XXXX [GRID]>crsct1 config –i node roleleaf 

B)[GRID]>srvct1 config vip –node racdbnode2 [GRID]>crsct1 get node role config [GRID]>crsct1 set node roleleaf [GRID]>crsct1 stop crs [GRID]>crsct1 start crs 

C)[GRID]>srvct1 config vip –node racdbnode2 [GRID]>crsct1 get node role config #Change to root #u password: XXXX [GRID]>crsct1 set node roleleaf [GRID]>crsct1 stop crs [GRID]>crsct1 start crs 

D)[GRID]>srvct1setvip –node racdbnode2 [GRID]>crsct1 modify node role config #Change to root #u password: XXXX [GRID]>crsct1 set node roleleaf [GRID]>crsct1 restart crs 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q12. You have completed a rolling conversion fromDNS to GNScluster resolution from the database andcluster resources end.The remaining are the configuration changes to be done from theclient side. 

Which two items need to betaken into account to achieve a successful connection? 

A. For each client using a SCAN, change the SCAN theclient uses so that theclient uses the SCAN in the domain delegated to GNS 

B. For each client using VIP names, change the VIP name on eachclient sothat they use the same server VIP name, but with the domain namein thedomain delegated to GNS. 

C. There is no need to change anything in client configuration as the combination of TAF and ONSwillautomatically take care of reaching the correct nodes 

D. All the nodes in the cluster need to be bounced oneafter the otherinorder for the changes to be completed as it is not possible to do it online 

Answer: A,B 


Q13. Which statement about Allocation Units is incorrect? 

A. Every Oracle ASM disk is divided into allocation units(AUs) 

B. An AU is the fundamental unit of allocation within a diskgroup 

C. A file extent consists of one or moreAUs 

D. The au size disk group attribute can have the following values; 1, 8, 16, 32, 64, or 128 MB. 

Answer: D 


Q14. You are upgrading from an earlier version of Oracle Clusterware to Oracle Clusterware12cR1 and want to store the OCR in an Oracle ASM disk group.What are the correct steps required to accomplish this task? 

A. Set the ASM Compatibility attribute to 10.2.0.1 or later. 

Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl 

query crsactiveversion 

Using srvctl create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to ASM. 

As root, issue #ocrcheck -add +DG_OCR 

As root, issue # ocrcheck --delete old_ocr_location 

B. Set the ASMCompatibility attribute to 10.2.0.2 or later. 

Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl 

query crsactiveversion 

Using acmca configure and start Oracle ASM onallcluster nodes. 

Using asmca create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to 

ASM. 

As root, issue #ocrcheck -add +DG_OCR 

As root, issue # ocrcheck-delete old_ocr_location 

C. Set the ASMCompatibilityattribute to 10.2.0.2 or later. 

Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl 

querycrsactiveversion 

Using crsctl, configure and start Oracle ASM on all cluster nodes. 

Using crsctl create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to ASM. 

As grid infrastructure owner, issue # ocrconfig -add +DG_OCR 

As grid infrastructure owner, issue # ocrconfig-delete old ocr location 

D. Set the ASM Compatibility attribute to 10.2.0.2 or later. Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl query crsactiveversion Using acmca configure and start Oracle ASM on all cluster nodes. Using asmca create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to ASM. As root, issue #ocrdump -add +DG_OCR As root, issue # ocrdump -delete old_ocr_location 

Answer: C 


Q15. Which statement about multipathing is incorrect? 

A. Multipathing solutions provide failover by using redundant physical path components 

B. Multipathing is a software technology implemented at the operating system device level 

C. Multipathing improves system performance by distributing theI/0 load across all available paths. 

D. Multipathingis automatically configured when Oracle ASM discovers multiple paths to the same disk space. 

Answer: D 


1Z0-432  training

Most recent 1Z0-432 exams:

Q16. A customeris using thepolicy-managed database by name RACDB on a 4-node cluster. The server namesinthe Clusterare:dasher, vixen, comet, and dancer 

There are two server pools defined, frontoffice and backoffice The attributes are as followsServerpoolmportance MinMax 

Frontoffice1022 

Backoffice512 

There are two uniform services being created, crmsrv and hrsrv. 

crmsrv is being assigned toserverpoolfrontoffice and hrsrv is assigned to backoffice. 

Currently, allfour nodes are up and running. The database and its services are running as follows: 

The serverpoolfrontoffice , which is running thecrmsrv service is being run on the dasher and vixen hosts 

Theserverpoolbackoffice, whichis runninghrsvc service is being run on comet and dancer hosts. 

What happens when the dasher node fails? 

A. Nothing happens because any service relocation is a major interruption to the clients who are connecting to the services. 

B. One of the nodes is moved from the backofficeserverpool to the fronofficeserverpool . This is moved with the consideration or importance and minimum attributes configured. Effectively, the crmsrv service wil run intwo nodes andhrsvc will run in one node. 

C. Rebootlescrs cluster stack willbe tried inallthe duster nodes to resolve the issue.If this is notresolved, allnodes in thecluster get bounced to resolve the issues 

D. Because the crmsrv serviceis defined asuniform servicethe cluster ensures at least one node is up and running, which is the current case. So, there will be no service relocation thatwillhappen. 

Answer: A 


Q17. Different versions of Oracle Clusterware, Oracle ASM, and Oracle Database can be installed in a cluster.Whichthree items correctly describe the guidelines, which govern Oracle Clusterware compatibility? 

A. Oracle ASM 12cR1 requires Oracle Clusterware12cR1and can support Oracle Database12cR1, Oracle Database 11g R2 and R1, and Oracle Database 10g R2 and R1. 

B. Oracle Clusterware 12cR1 can support Oracle Database 12cR1, Oracle Database 11g R2 and R1, and Oracle Database10g R2 and R1 

C. Oracle Clusterware12cR1can support Oracle Database12cR1, Oracle Database 11g R2 and R1 

D. Oracle Database 10g R2 and R1, and Oracle Database 9/ R3 

E. Oracle Clusterware12cR1supports Oracle ASM12cR1only 

F. Oracle Database12cR1requires Oracle Clusterware 11g R2 and above 

Answer: A,B,E 


Q18. According to the OEM Log Checker, the OCR has failed and must be restored. Which option accurately describes how to fix the problem? 

A) #su – oracle ocrconfig –showbackup ocrconfig –replace/oraocfs/crs/data.ocr –replacement +ADMINDG 

B) #su – grid ocrconfig –showbackup ocrconfig –replace/oraocfs/crs/data.ocr –replacement +ADMINDG 

C) As root execute: ocrconfig –showbackup ocrconfig –local /oraocfs/crs/data.ocr –recover +ADMINDG 

D) As root execute: ocrconfig –showbackup ocrconfig –replace/oraocfs/crs/data.ocr –replacement+ADMINDG 

E) #su – grid ocrconfig –showbackup ocrconfig –cluster/oraocfs/crs/data.ocr –recover +ADMINDG 

A. Option A 

B. OptionB 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: D 


Q19. You are beginning the process of creating an Oracle ACFS volume.Which command creates an Oracle ACFS volume? 

A. asmcmd[ + ) >volcreate -G data -s 5Gvolume1 

B. asmcmd[ + ] >vol create -G data -s 5Gvolume1 

C. asmcmd[ + ] > alter diskgroup DATA create volume1size 5G; 

D. asmcmd[ + ] >createvol -G data -a 5G volume1 

Answer: A 


Q20. Arrange the following steps for converting from DNS to GNS inthe proper order: 

Start GNS. 

Configure GNS resource. 

Update database endpoint 

Remove static addresses so only dynamic addresses are used. 

Change the CRS resource to support mixed mode. 

Modify the registered SCAN. 

A. 1, 2, 3, 4, 5, 6 

B. 6, 5,4,3,2, 1 

C. 2, 1,5, 6,3,4 

D. 4, 3, 6, 5, 1, 2 

Answer: C