The actual 1Z0-432 software associated with Examcollection can verify any testee whether to master the actual PeopleSoft Payables 9.1 Essentials Exam understanding firmly and also real solutions. The actual Examcollection 1Z0-432 goods are consist of multiple choose. Applicant can select various bundle items for your 1Z0-432 pdf file or perhaps 1Z0-432 vce software in accordance with their particular understand of the 1Z0-432 circumstance.

2016 Jul 1Z0-432 brain dumps

Q51. Which statement about the server Flex ASMis incorrect? 

A. Flex ASM requires an ASM instance on each cluster node running an Oracle Database instance 

B. Flex ASM allows ASMclients to remotely connect to ASM over a network. 

C. WithFlex ASM ,a small pool of ASM instances can be used to serve a larger pool of database servers. 

D. When an ASM instance fails, the database clients and ASM cluster file systems can reconnect another ASM instance. 

Answer: A 


Q52. The ACFS volume that contains video data needs a snapshot before a bulk load.Which 

creates a snapshot? 

A. $ acfsutil snap create snapshot_before_ load /adsmount/ads_vol1 

B. $ acfsutil create snap snapshot_before_load /adsmount/ads_voll 

C. $ acfsutil-c -s snapshot_before_load /adsmount/ads_vol1 

D. $ acfsutil-s -1 snapshot_before_load -v /adsmount/ads_vol1 

Answer: A 


Q53. Which three statements accurately describe the components of the Cluster Ready Services Technology Stack? 

A. Cluster Ready Services(CRS):Aspecialized oraagent process that helps CRSD manage resources owned by rootsuch as the network, and theGrid virtual IP address 

B. Cluster Synchronization Services (CSS):Manages the cluster configuration by controlling which nodes are members of the cluster and by notifying members when a node joins or leaves the cluster 

C. Cluster Time Synchronization Service (CTSS): A background process that publishes events that Oracle Clusterware creates. 

D. Event Management (EVM). Provides time managementinacluster for Orade Clusterware 

E. Grid Naming Service (GNS):Handles requests sent by external DNS servers, performing name resolution fornames defined by the cluster. 

F. Oracle Agent (oraagent): This process was known as RACG in Oracle Clusterware 11gR1 (11.1). 

Answer: B,E,F 


Q54. Your manager has tasked you with planning an Oracle Grid Infrastructure 12cR1 installation. Which threeactions must be performed before beginning theinstallation? 

A. All nodes are configured with the same operating system and version. 

B. Network interfaces are configured for public and private traffic. 

C. A valid voting disk fileis available on at least one node. 

D. Shared storage is available from allservers. 

E. Each public network interface has its own subnet 

Answer: A,B,D 


2passeasy.com

Abreast of the times 1Z0-432 exam guide:

Q55. During theinstallation of OracleGrid Infrastructure 12cR1, you decide to configure the Grid Infrastructure Management Repository.Where will the repository be stored? 

A. In its own single instance Oracle Database 12cR1database and managed as a failover database 

B. Inthe first RAC database created on the cluster 

C. In its own RAC12cR1database with load balancing enabled 

D. On a nodeoutside thecluster to guard againstcluster failure 

E. Within the Grid Infrastructure home as a file-based repository 

Answer: A 


Q56. Which statement aboutthe setup ofFlex ASM is incorrect? 

A. You can choose the Oracle ASM deployment model during the installationof Oracle Grid Infrastructure 

B. When setting up Flex ASM, you must configure a private network and a separate ASM network 

C. You can use Oracle ASM Configuration Assistant (ASMCA) to enable Oracle Flex ASM after theinstallation or upgradeis performed. 

D. Oracle ASM deployment mode configurationis not available for Oracle Restart 

E. When setting up Flex ASM, the ASM network is configured, which is used for communication between ASM and ASM clients 

Answer: B 


Q57. A node ina four-node cluster encounters corruption on the OLR and must be restored from backups taken using clusterware utilities.Identify the option that shows the correct OLR restore commands. 

A)crsct1 stop crs ocrconfig –local –restore /my_olr_backup_location ocrcheck –local crsct1 start crs cluvfy comp olr 

B)ocrdump –local –backupfile /my_olr_backup ocrcheck –local 

C)crsct1 stop crs ocrdump –restore –backupfile +DG_FRA/myolr_backup ocrcheck –local crsct1 start crs 

D)crsct1 stop crs ocrconfig –local –manualbackup ocrconfig –local –restore /my_olr_backup_location cluvfy comp olr crsct1 start crs 

E)crsct1 stop crs ocrcheck –local –restore /my_olr_backup_location cluvfy comp olr crsct1 start crs 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: A 


Q58. Identify the root cause of Enqueue: CF - Contention inthis scenario. 

A. Root causeis a stalled LGWR due to LGWR waits Enqueue:CF contention is caused by the db filesequential reads 

B. Root causeis blocked LGWR due to LGWR waits LGWR waits ENQUEUE:CF contentionisasymptom of the db file scattered reads and excessive ITL waits 

C. Root causeis a blocked LGWR due to LGWR waits for enqueue:CF - contention, which may be held by another background process.Background process may hold a CF enqueue whileupdating the control file 

D. Root cause is blocked LGWR due to SCAN_LISTENERS(s) droppingclient connections during DoS event 

Answer: C 


Q59. Which statementaccurately describes the benefit of the policy-managed database feature with OracleRAC12cR1? 

A. Itprotects against cascade failures due to network usage. It migratesworkload isolation to specific pools. Less important workloads shut down immediately. 

B. It protects against cascade failures due to load. It ensures that workload isolation is balanced between pools. Less important workloads start transactionally 

C. Itprotects against cascade failures due to load.It ensures workload isolation between pools.Less important workloads shut down transactionally 

D. It protects against cascade failures due to load.It ensures workload isolation between pools. Less important workloads shut down and start uniformly. 

E. It protects against cascade failures due to load.It ensures workloads are not isolated between pools.Less important workloads shut downtransactionally. 

Answer: C