Depending on superb technology, much better support for customers. Actualtests offer you Round-the-clock customer care with regard to Oracle examinee and you can obtain what you would like realize anytime. Your own fulfillment of our 1Z0-466 is our own support goal, the companys combined development along with customers is our own persistent quest in the large part. Thus please do not wait to get hold of all of us for those who have any queries regarding 1Z0-466 exam.

2016 Oct 1Z0-466 exam guide

Q61. Select the three major activities in the Project Closure phase. 

A. Manage Project Workplan 

B. Gain Acceptance 

C. Complete Project Management Plan 

D. Close Processes and Contract 

E. Document Lessons Learned and Archive Project 

F. Customer Acceptance 

Answer: B,D,F 

Explanation: *The Project Closure phase occurs after the Production phase. During this phase, the project is “closed” from an administrative and contractual standpoint. This includes making sure that the projectwork products are complete and meet the customer’s expectations; gaining finalacceptance(F); andsecuring all documents(E)for reuse, collection and retention. 

*Project Closure Phase is the last phase of the Project Life Cycle. The commencement of the Project Closure Phase is determined by the completion of all Project Objectives and acceptance of the end product by the customer. Closure of any financial issues,Collection and Completion of All Project Records & Archiving of All Project Records are typical elements of this phase. 


Q62. What does OUM Manage recommend for stakeholder involvement? 

A. the project sponsor is the only stakeholder involved in Bid Transition 

B. the steering committee is formed during Project Execution and Control 

C. stakeholders be engaged early in the project 

D. only internal stakeholders should identify risks and issues 

E. work products are reviewed by all stakeholders identified in the contract 

Answer: C 

Explanation: 

Note: *Where is Stakeholder Management in OUM? Stakeholder Management typically falls into the purview of the Project Manager, which means much of the associated guidance is found in the OUM Manage Focus Area (a.k.a. Manage). There is also a good deal of content related to the discipline of Stakeholder Management contained in the Implement Focus Area (a.k.a Implement). 

There is no process in Manage named Stakeholder Management, but this “touch point” can be found in a variety of other processes including Bid Transition (BT), Communication Management (CMM) and Organizational Change Management (OCHM). 

. Stakeholder Management starts in the Bid Transition process with Stakeholder Analysis. 

. This Stakeholder Analysis is used to build the Project Team Communication Plan in the Communication Management process. 

. Stakeholder Management should be executed during the Execution and Control phase. For example, as issues are resolved, the project manager should take the action item to follow up with the affected stakeholders to ensure they are aware that the issue has been resolved. 

. The broader topic of Stakeholder Management is also addressed very thoroughly in the Organizational Change Management process in the Implement Focus Area, which is a touch point to the Organizational Change Management process in Manage. 


Q63. Which three statements are true about the Validated Scope of the project? 

A. It uses outputs of the Bid Transition process as a prerequisite. 

B. It documents the boundaries of the project. 

C. It documents only contractual deliverables. 

D. It documents the contents of the Work Breakdown Structure. 

E. It is a key input to the Project Management Plan. 

Answer: B,D,E 

Explanation: B: Scope Management - The goal of the Scope Management process is to identify clear boundaries of what is to be implemented and what key work products are to be produced. 

D:A work breakdown structure permits summing of subordinate costs for tasks, materials, etc., into their successively higher level “parent” tasks, materials, etc. For each element of the work breakdown structure, a description of the taskto be performed is generated.This technique (sometimes calleda system breakdown structure) is used to define and organize the total scope of a project. 


Q64. Which three statements are true about the various plans used In OUM during Project Execution Control. 

A. Once created, the implementation Plan is never updated. 

B. The subsequent Iteration Plan is created prior to the beginning of the next iteration. 

C. The Project Management Plan should be updated, as appropriate. 

D. The subsequent Iteration Plan is created as soon as possible after the Iteration begins. 

E. The current Iteration Plan is adjusted, as appropriate. 

Answer: B,C,E 

Explanation: 

B:Subsequent Iteration Plan is created prior to the iteration beginning. 

E:During each iteration, the current Iteration Plan is adjusted. 

Note: 

*There are two plans active in the project at any given time – the implementation plan and 

the iteration plan. 


1Z0-466  download

Regenerate 1Z0-466 practice exam:

Q65. In which process does the Review and Analyze Bid Materials drive the Validated Scope in the Scope Management process? 

A. Financial Management 

B. Infrastructure Management 

C. Organizational Change Management 

D. Bid Transition 

Answer: D 

Explanation: 

* Bid Transition The Bid Transition process, Typically represented in Project Start Up, is in reality more of a project initiation task. The first major activity that a project manager is expected to perform is to participate in the handoff from the "sales cycle" to the "delivery 

cycle". 

* The Manage focus area is organized into 13 processes: .h Bid Transition .h Scope Management .h Financial Management .h Work Management .h Risk Management .h Issue and Problem Management .h Staff Management .h Communication Management .h Quality Management .h Configuration Management .h Infrastructure Management .h Procurement Management .h Organizational Change Management Collectively, these processes form a comprehensive set of tasks required to manage Oracle-based development and implementation projects. Every project includes most, if not all, of these processes, whether they are the responsibility of a consulting organization, a client organization, or a third party. 


Q66. Select three benefits of using OUM manage. 

A. It encourages early stakeholder involvement. 

B. It is less costly. 

C. It emphasizes clearly documenting the scope of the project and the terms and procedures to implement change. 

D. It encourages use of third-party resources. 

E. It supports improved communication. 

F. It provides incentives to finish projects early. 

Answer: B,C,E 

Explanation: 

Note: *OUM includes three focus areas: OUM Envision, OUM Implement and OUM Manage and OUM Operate 


Q67. According to the recommended training for this exam, when does the Project Manager assume responsibility for the commitments made during the sale cycle? 

A. During the Risk Management process 

B. At the start of the sales cycle 

C. At the transaction from sales to delivery 

D. During the Project Closure phase 

Answer: C 


Q68. What is true about Organizational Change management in OUM Manage? 

A. Understanding how the clients deals with change is critical to driving user acceptance. 

B. It involves only the end-user community. 

C. It increases the risk of organizational disruptions. 

D. New technology will overcome people’s resistance. 

Answer: A 

Explanation: The Organizational Change Management process starts at the strategic level with executives and thenidentifies the particular human and organizational challenges of the technology implementation inorder to design a systematic, time-sensitive, and cost-effective approach to lowering risk that is tailoredto each organization’s specific needs. In addition to increasing user adoption rates, carefully planningfor and managing change in this way allows organizations to maintain productivity through oftendifficulttechnological transitions. This in turn enables the organization to more easily meet deadlines,realize business objectives, and maximize return on investment