It is impossible to pass Oracle 1Z0-475 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-475 practice questions. You will get a surprising result by our Renew Oracle IT Architecture SOA 2013 Essentials practice guides.

2016 Jun 1Z0-475 free download

Q21. Which statement best describes the capabilities captured in the SOA maturity model? 

A. A capability describes how a feature of an Oracle product should be used within a SOA initiative. 

B. A capability describes a best practice for successful adoption/execution of SOA. 

C. A capability describes how industry standards should be applied within a SOA Initiative. 

D. A capability describes how technology should be applied for successful adoption/execution of SOA. 

E. A capability describes a pair-wise joining of technology and standards important to SOA adoption. 

Answer: D 


Q22. The service lifecycle is shown in the exhibit. Some stages of the lifecycle are missing their labels What are the missing stages? 

A. Justified, Not Justified, Assigned, Defined, Implemented, Retired 

B. Justified, Not Justified, Defined, Assigned, Implemented, Retired 

C. Approved, Rejected, Defined, Assigned, Implemented, Retired 

D. Justified, Not Justified, Assigned, Defined, Implemented, Deprecated 

E. Approved, Rejected, Assigned, Defined, Implemented, Deprecated 

F. \Users\USERSEN3\Desktop\Untitled.jpg 

Answer: C 


Q23. While analyzing the business requirements, you identify some cross-cuttingfunctionality that does not carry any business context or have an affinity to any specific application. To which service layer classification does the Service you develop to fulfillthis requirementbelong? 

A. Connectivity Service 

B. Data Service 

C. Business Activity Service 

D. Utility Service 

E. Presentation Service 

Answer: D 

Explanation: 

Utility Services do not carry any business context or have an affinity to any specificapplication; they are often the simplest and most reused Services in a SOAenvironment. 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-2-1561710.pdf(page 20) 


Q24. One of the goals of your newly formed SOA initiative is for business persons to support business-level service composition. Which option best supports your goal? 

A. Services must include a formal contract that specifies the functional and non-functional capabilities provided. 

B. Employ a Service naming strategy that details what functionality the Service delivers. 

C. Deploy a Service Repository that classifies Services by the name of the back-end system where the implementation code resides. 

D. Assign a Business Architect from the SOA COE to support a group of business persons. 

Answer: A 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-integration-r3-0-176700.pdf 


Q25. While using the Service Candidate Selection Framework It becomes apparent that there is another factor specific to the organization that negatively impacts the development of Services that is not being captured by any of the existing criteria. How should this situation be handled? 

A. A new realization inhibitor criterion should be added to the Parameters worksheet (and be propagated through the other worksheets) to capture and score this additional factor. 

B. A new realization benefit criterion should be added to the Parameters worksheet (and be propagated through the other worksheets) to capture and score this additional factor. 

C. New realization benefit and realization inhibitor criteria should be added to the Parametersworksheet (and be propagated through the other worksheets) to capture and score this additional factor. 

D. This additional factor should be ignored because all of the important criteria are already included in the Service Candidate Selection Framework. 

E. Replace one of the existing realization Inhibitor criterion with a new criterion that captures this additional factor. 

F. Replace one of the existing realization benefit criterion with a new criterion that captures this additional factor. 

Answer: B,F 


1Z0-475  test question

Avant-garde 1Z0-475 book:

Q26. What are the two key differences between SOA infrastructure and traditional infrastructure? 

A. SOA infrastructure does not need to provide monitoring and management capabilities whereas, traditional infrastructure does. 

B. The highly distributed, heterogeneous nature of SOA attempts to bring a number of disparate moving parts together, making it more complex naturally. 

C. Traditional infrastructure is based on standards, allowing you to choose from various products and vendors which are best suited to meet your requirements. 

D. Services are more granular than applications. So the infrastructure should be able to support the distribution, deployment, discovery, and management of these granular artifacts. 

Answer: B,D 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-0-176716.pdf(page 15, topic 1.1) 


Q27. Lack of an enterprise SOA infrastructure causes several SOA implementation challenges. What are two of the major challenges? 

A. Understanding which Services are available, where they reside, their contract, invocationprotocols, and rules for use 

B. Provisioning of hardware and software resources to run SOA Services 

C. Managing Service versioning and Service life-cycle requirements 

D. Migration of business applications to run on SOA infrastructure 

Answer: B,C 


Q28. When considering the interface design for an enterprise-wide Service you have been guided by the SOA Reference Architecture to consider a document style data format first. Why is that? 

A. Large amounts of data can be exchanged with document-style interfaces. 

B. This will provide the greatest opportunity for re-use from the widest possible number of consumers. 

C. Document-style interfaces provide for tight coupling between consumers and service providers. 

D. Document-style interfaces tend to be quite fine-grained so that they can be re-composed in innovative ways. 

E. Document-style interfaces provide for tight coupling between consumers and service providers. 

Answer: C 


Q29. It has come to your notice that your organization is suffering from service sprawl whereby, duplicate services exist in production. After some Investigation you have come to the conclusion that your existing SOA Services are not classified and therefore, making Service Discovery challenging. Which initial classification scheme should you utilize to classify your SOA Services? 

A. Organizational Model 

B. Technology Vendor 

C. Business Functional Model 

D. Reference Architecture Service Layer 

E. Reference Architecture Capability 

Answer: A 


Q30. Services, Service consumer applications, and SOA Infrastructure components are instrumented to report on various events and conditions within the SOA environment at run time. The types of information they log can vary widely depending on the types of events in an organization. What are two example of these events? 

A. Business value of the Service 

B. Performance and load characteristics 

C. Service exceptions 

D. Service reuse metrics 

Answer: B,C 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-0-176716.pdf(page 75)