The particular 1Z0-475 computer software of Actualtests can verify any testee whether or not to learn the actual Oracle IT Architecture SOA 2013 Essentials information firmly and also actual responses. The particular Actualtests 1Z0-475 items are contain multiple select. Prospect can pick various package deal products for that 1Z0-475 pdf or even 1Z0-475 vce computer software according to their particular understand with the 1Z0-475 situation.

2016 Jul 1Z0-475 exam

Q41. ORRECT TEXT 

One of the goals of your newly formed SOA initiativeis to speed up time to market for new and updated functionality. Which option best supports your goal? 

A) Utilize Service composition to reuse and combine existing Services to form new more 

course grained functionality. 

B.Utilize acommon data model across all Services so that no data transformation is 

required when Services are reused. 

C.Only deploy SOA Governance when you have 50 or more Services. 

D.Utilize REST Services over SOAP-based Services because they are quicker to develop. 

Answer: A 


Q42. Which two statements are true of Oracle's SOA Governance Framework? 

A. Replaces traditional governance frameworks 

B. Defines the need for principles, policies, processes, roles, and Infrastructure 

C. Contains an SOA Governance Reference Model 

D. Defines SOA Governance as a one-off project 

E. Can be fully implemented using a registry and a repository 

Answer: B,C 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-pg-soa-governance-fmwrk-r3-2-1561703.pdf(p.14) 


Q43. A unit test case aims to test two of the components from the Service model. What are these components? 

A. Implementation 

B. Interface 

C. Contract 

D. Service Agreement 

E. Business Process 

F. Composite Service 

Answer: B,D 


Q44. During Service identification and discovery, which three reasons you would use a business function model? 

A. To identify functional overlap and linkages in the SOA project selection process 

B. To summarize what an enterprise does and the relationship between those functions 

C. Identify the high-level business processes in the organization 

D. Define the organizational structure for the business 

E. Provide a structure for a federated enterprise service bus deployment 

Answer: B,D,E 


Q45. Which two statements are true with respect to SOA Services? 

A. A Service must not have any dependency on the identity of the consumer that invokes it. 

B. Services should be aware of the protocol used to invoke them, where they physically exist, and on what type of hardware or operating system they run. 

C. In order for Services to be versatile and support reuse, there must be no separation of concerns in terms of what they do and how they are used. 

D. Services must not be tied to any particular physical location. 

Answer: A,D 

Explanation: 

In order for Services to be versatile and support reuse, there must be a clear separationof concerns in terms of what they do from how they are used. The objective of thissection is to describe architectural principles that enforce this separation of concerns tohelp maximize versatility and reuse. 

Services should be written to accomplish their function regardless of what protocol isused to invoke them, where they physically exist, or on what type of hardware oroperating system they run on. This provides for maximum reuse by allowing accessthrough multiple types of interfaces. It also provides greater versatility in how theyare deployed and what underlying technologies are used. 

Architectural Principles 

. A Service must not have any dependency on the identity of the consumer that 

invokes it. 

. Services must not be tied to any particular underlying technology, delivery 

channel, or physical location. Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-foundation-r3-1-176715.pdf(p.38) 


1Z0-475  exam question

Leading 1Z0-475 free practice questions:

Q46. With an hourly burden rate of $100 and at least 7 opportunities for reuse, what is the potential reuse monetary value of a SOA Service that has a predicted net hours saved of 225 hours? 

A. $15,750 

B. $22,500 

C. $225,000 

D. $157,500 

E. $382,500 

Answer: D 


Q47. The SOA infrastructure you are building requires dynamic Service binding for loose coupling and a standards based way of storing and accessing Service descriptions at run time. How will you Implement this with Oracle products? 

A. Use Oracle Service Registry (OSR), which provides a robust UDDI registry for runtime metadata information including Service descriptions (WSDl), and policies (WS-Pollcy). 

B. Use Oracle BPEL Process Manager to implement dynamic Service binding functionality and SOA Service catalog 

C. Implement Service discovery and dynamic Service binding functionality using Oracle Business Process Management (OBPM) and Oracle Business Rules (OBR) products 

D. This functionality is not available in any of the Oracle products out of the box. 

Answer: A 

Explanation: 

Oracle Service Registry (OSR) provides a robust UDDI registry for runtime metadatainformation including service descriptions (WSDL), and policies (WS-Policy). It maybe used to support loose coupling through dynamic service binding if a Service Bus isnot present. Please note that the Service Bus would be a basic requirement as SOAmaturity increases. OSR is also ideal for providing discovery of services when accessto a repository is not permitted. 


Q48. While monitoring the effectiveness of your existing SOA governance model you notice that employees are not acting, interacting, and collaborating in the best Interest of your SOA initiative. What best approach should you take to address your challenges? 

A. Hold meetings for interested employees where they are encouraged to read and understand the standards and policies to which they must adhere 

B. Project teams are given ultimatums to adhere to standards and policies or pay the consequences 

C. Have visible and vocal support from a sponsor who re-iterates the importance of the SOA initiative and the role that employees will play 

D. Project teams are given both ultimatums and inducements to adhere to standards and policies 

E. Define a SOA Center of Excellence that hires external consultants to develop Services that adhere to standards and policies 

F. Give inducements to project teams to adhere to standards and policies 

Answer: D 


Q49. Which of the following statements describes how the layers in the service-oriented integration architecture interact? 

A. Upper layers in the architecture use capabilities provided by any of the lower layers in the architecture. 

B. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent layers, that Is, the layer-above and the layer below. 

C. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent lower layer in the architecture. 

D. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent upper layer in the architecture. 

E. The layers in the architecture expose functionality to the User Interaction Systems, but do not interact. 

Answer: A 

Explanation: 

Upper layersin the architecture leverage the capabilities provided by the lower layers. Generally,upper layers call lower layers in the architecture and the reverse (i.e. lower levelscalling upperlayers) is prohibited. There may be some special cases that are exceptionsto this rule. Upper layers are allowed to call capabilities provided byany lower layer and, therefore, may skip any intermediate layers. 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-integration-r3-0-176700.pdf 


Q50. IT organizations have at their disposal software assets that, If systematically reused in the transformation to a Service-Oriented Architecture, can potentially offer huge savings each year by increasing development productivity and decreasing software maintenance costs. The measurement that estimates an asset's value based on the development hours avoided by reusing rather than recreating it, is called? 

A. Predicted Net Hours Saved 

B. Predicted Asset Value Estimation 

C. Predicted Costs Saved 

D. Predicted Reuse Savings 

E. Predicted Development Costs Saved 

Answer: A 

Explanation: 

Within the confines of this focused approach, an asset'sestimated value is based on thedevelopment costs avoided by reusing rather than recreating it. That measurement isreferred to here as Predicted Net Hours Saved. By reusing existing assets, anorganization avoids both the costs of repeatedly developing the same functionalityand the costs of maintaining different implementations of the same functionality.Reuse consolidates functionality and reduces redundancy. The more that reuse occurs,the greater the savings. 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-pg-soa-roi-from-reuse-r3-2-1561706.pdf