Were the best inside adding the most useful [productsort] tools for the consumers that will certainly help make they succeed in the actual Oracle [productsort] examination. A great Oracle guidebook has a splendid and greatest basic substance which conditions an individual fully and provides the actual assurance of the success that isnt a little factor. Simply down load the Ucertify [productsort] Oracle IT Architecture SOA 2013 Essentials free demo characteristics to find out the options and degree of Ucertify products. Youll be influenced from your [productsort] examine guidebook pdf defiantly. If you deed a 100% victory, utilizing Ucertify [productsort] for the Oracle IT Architecture SOA 2013 Essentials certified preparing is the better option.

2016 Aug 1Z0-475 study guide

Q1. Oracle Enterprise Repository (OER) provides several key capabilities of SOA Infrastructure. Select two capabilities provided by Oracle Enterprise Repository. 

A. Policy enforcement - enforce policies through gateways (self-contained modules) and agents (interceptors) 

B. Dependency analysis - the ability to navigate taxonomies and asset relationships to facilitate Impact analysis based on Inter-dependency 

C. Service discovery - facilitates Service discovery by providing a means to locate potential Serviceseither through taxonomy navigation, or direct search 

D. Performance management - measures and monitors the availability and performance of Services for historical trending, troubleshooting, and root cause analysis purposes 

Answer: B,D 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-2-1561710.pdf(page 42) 


Q2. Which three statements differentiate SOA requirements from project requirements? 

A. SOA requirements are not owned by any single application, consist of their own lifecycle, and are managed independently. 

B. SOA requirements are developed iteratively with the business and mapped onto the enterprise business function model. 

C. SOA requirements have a classification that reflects the project that implemented them. 

D. SOA requirements are managed at the enterprise level. 

E. SOA requirements are concerned with the Services that deliver integration capabilities. 

F. SOA requirements are refined into project requirements. 

Answer: A,B,C 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-pg-soa-sw-engineering-r3-0-176714.pdf 


Q3. Which statement best describes SOA governance continuous improvement? 

A. SOA governance continuous improvement enables your organization to define and deploy your own focused and customized SOA initiative. 

B. SOA governance continuous improvement enablesyour organization to define and deploy your ownfocused and customized SOA governance model. 

C. SOA governance continuous improvement enables your organization to make sure that Services are reused. 

D. SOA governance continuous improvement enables your organization to achieve ROI on you SOA initiative. 

Answer: A 

Explanation: 

The goal of the SOA Governance Framework is to enable organizations to define and deploy their own focused and customized SOA Governance Model. 

Since aspects of the SOA Governance Model require culture change, an SOA Governance Regimen should never be deployed in a big-bang approach. The framework defines an incremental deployment approach so that organizations can continue to meet their current demands while moving towards their long-term goals for SOA. 

Reference:https://www.opengroup.org/soa/source-book/gov/gov.htm 


Q4. Business users are asking for access to data that already exists in the enterprise but each back-end system is based on differing technologies making it challenging for the business users to access the data in a simple and expedited manner. How can the SOA conceptual architecture support this need? 

A. Data is copied from the various source systems into an operational data store. This operational data store is then exposed to service consumers as common presentation services, 

B. Existing data sources are service enabled and exposed as common reusable Data Services. 

C. Existing data sources are service enabled and exposed as common reusable Business Activity Services, which in turn call the appropriate Data Services. 

D. Existing data sources are exposed via the Service Bus. 

E. Existing data sources are service enabled and exposed as common reusable Business Activity Services. 

Answer: A 


Q5. A project manager has come to you as the SOA architect asking why his Service Candidate has to be justified before he can build it. What two reasons are you going to give that it is important that Services must be justified before they are implemented? 

A. The Services must be implemented by a single team and the Justification process prevents otherteams from creating Services. 

B. SOA Services incur greater costs over their full lifecycle than application components and therefore must justify the extra investment before they are built. 

C. No control over Service creation can result in Service proliferation resulting in a complex and inconsistent SOA that is difficult to manage and maintain. 

D. The release of the Service needs to be co-ordinated with other projects and therefore his project will not be delivering it because the timescales are incompatible. 

Answer: C,D 


1Z0-475  torrent

Up to the immediate present 1Z0-475 actual exam:

Q6. After having success in your SOA initiative across a single line of business, management wants you to deploy SOA across the enterprise in a cost effective and expedited manner. Your primaryconcern is that not all of your organization's line of businesses has enough developers with the knowledge and experience to develop Services. Which course of action do you apply to address this concern? 

A. Allow each line of business to hire external consultants to develop Services 

B. Implement a shared resource service factory 

C. Send all line of business developers on a service engineering course 

D. Implement an enterprise service factory 

Answer: A 


Q7. Refer to the exhibit. What is the correct order of activities to complete the steps in the SOA requirements process. Step 3, Create/Expand Business Functional Model is already completed for you. 

A. Step 1, Classify the Requirements against the Functional Model; Step 2, Refine Requirements into Enterprise Requirements; Step 4, Gather and Review Project Requirements. 

B. Step 1, Refine Requirements into Enterprise Requirements; Step 2, Gather and Review Project Requirements; Step 4 Classify the Requirements against the Functional Model. 

C. Step 1, Gather and Review Project Requirements; Step 2, Refine Requirements into Enterprise Requirements; Step 4, Classify the Requirements against the Functional Model. 

D. Step 1, Gather Enterprise Service Requirements; Step 2, Classify the Requirements against the Functional Model; Step 4, Gather and Review Project Requirements. 

E. Step 1, Gather Project Service Requirements; Step 2, Classify the Requirements against the Enterprise Service Requirements; Step 4, Classify the Requirements against the FunctionalModel 

Answer: C 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-pg-soa-ident-svc-r3-2-1561704.pdf(page 22) 


Q8. While defining yourSOA governance model, you decide to define your organization structures to define/monitor and enforce policies surrounding the enablement of your SOA initiative. After assessing your existing IT governance model, you decide that it is not appropriate for your existing organization governance model to be updated to address the needs of your SOA initiative. Therefore, you decide on which one of the following course of actions? 

A. Define like-for-like SOA organization governance structures to match your IT organization governance structures, which address only SOA concerns. 

B. Define new SOA organization governance structures that at a minimum must include a SOA Center of Excellence, SOA Architecture Authority, and a Service Advisory Council. 

C. Define SOA organization governance structures that address the needs of your SOA initiative.The number and names of these structures are less important than the roles and responsibilities. 

D. Define new SOA organization governance structures that at a minimum must include a SOA Steering Board, a SOA Center of Excellence, and a service librarian. 

Answer: C 

Explanation: 

A key aspect of SOA Governance is the updates or creation of new governancestructures to define/monitor and enforce policies surrounding the enablement of theSOA initiative. The number and names of these structures is less important than theroles and responsibilities they encompass. The names of the structures are arbitrary asan IT steering board, IT committee, and architecture review board could all performthe duties within different enterprises. 


Q9. An IT organization already has a mixture of products that they are using for their application integrations. They want to map their products onto the service-oriented integration architecture. What guidance do you give them for accomplishing this task? 

A. The capabilities in a product are identified and then the product is mapped to the architecture based on those capabilities. A product can map to more than one layer of the architecture. 

B. The capabilities in a product are identified and then the product mapped to the architecture based on those capabilities. The product is mapped to the layer of the architecture where the most capabilities lie. 

C. A product is compared to the Oracle products that are already mapped onto the architecture. The product is mapped onto the architecture as a replacement for the most similar Grade product, 

D. A product is compared to the Oracle products that are already mapped onto the architecture. If the product provides all the capabilities of an Oracle product, the product replaces that Oracle product. 

E. Products are not directly mapped onto the architecture; only the capabilities provided by the products are mapped onto the architecture. 

Answer: A 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-2-1561710.pdf(page 40) 


Q10. You are a developer working on a Service implementation and you notice that there may be an opportunity to make use of another external Service to deliver your implementation. What steps should you take to make use of that Service? 

A. Incorporate the Service using its published interface and inform the governance board when the project is finished, so as not to delay the delivery schedule 

B. Create a second instance of the Service for your purposes so as not to affect the capacity of the current Service 

C. Gather the re-use justification and present it the SOA governance board and wait for s/gn-off of your new design 

D. Bypass the published interface and call the implementation of the other Service directly so as to reduce the latency of calling this Service 

E. Copy and paste the implementation code for the second Service to expand the implementation of your own Service, so reducing latency to a minimum and creating a composite Service 

Answer: D