Investigate accreditation wants to understand whats likely. Such as, Oracle accreditation implies that you might have years connected with operating expertise. Through a Oracle assessment analyze tutorial, you will will understand how the particular test-writers feel and find out the way issues are required. Checking out The idea accreditation forums is proved to be an excellent in your 1Z0-478 assessment preparing. Have you got many intriguing memories in relation to a persons analyze, or simply many challenges, as well as many answers? Write about them while in the community. Candidates to whom time period is a thing to consider go to get teaching instructional classes. It truly is suited to people who have just a couple several weeks or maybe a thirty days to go for the particular Oracle assessment.The easiest method to find the competencies you may need is always to acquire on the web perform examinations to get Oracle assessment. That permits you to perform in case you have time period (so if you tend not to put a persons examining away). Oracle seller sites help you stay current with the most up-to-date press information and facts as to the goings with while in the it society. Go to this generally.

2016 Sep 1Z0-478 exam price

Q41. You want to define a now event to be managed by the Event Delivery Network (EDN). The XSD is in place that defines the element that is to be the basis of the new event. 

Which step do you perform next? 

A. Create a new event definition in the SOA Composite Editor. 

B. Use an editor to create the event using Event Definition Language (EDL) syntax. 

C. Create the now event definition as you configure the invoke activity that publishes the event in your BPEL process. 

D. Use Enterprise Manager to register the new event to EDN. 

Answer: A 


Q42. When more than one policy is attached to a policy subject, the combination of policies needs to be valid. Which statement is true about the valid combination of policies for a policy subject? 

A. Only one MTOM policy can be attached to a policy subject. 

B. More than one Reliable Messaging policy can be attached to a policy subject. 

C. Both a Reliable Messaging policy and a WS-Addressing policy cannot be attached to the same policy subject. 

D. Only one security policy can be attached to a policy subject. 

Answer: A 


Q43. Which statement is true about how the BPEL Process Manager works? 

B. If the transaction property for an asynchronous BPEL process is set to required, the BPEL process joins a caller’s transaction (if there is no one) or creates a new transaction (if there is no transaction) 

C. If the delivery policy for a synchronous BPEL process is set to sync, the instance-initiating message is not temporarily saved in the delivery layer. 

D. If the delivery policy for a synchronous BPEL process is set to async.persist, messages to the system are saved in the delivery store before being picked up by the service engine. 

A. If the transaction property for a synchronous BPEL process is set to requiresNew transaction, a new transaction is created for the execution and the existing transaction (if there is one) is suspended. 

Answer: A 


Q44. Identify two correct descriptions of Oracle Event Processing (OEP). 

A. It is technology used to develop near-real-time, event driven systems 

B. It uses standard SQL to run some of the same queries that are executed in transactional systems. 

C. It is a time driven and request-focused form of traditional business intelligence (BI) 

D. It distills information value from many simpler events into a few more useful summary level events. 

Answer: AB 


Q45. Over a period of time, you have deployed three versions (1.0, 1.1, and 1.2) of a SOA application X to a three-node SOA cluster. All versions of X subscribes to a business event named createCustomer and instantiate a new BPEL process Y on receiving the event. 

At runtime, how many SOA composite instances are generated when createCustomer business event is fired? 

A. 1 

B. 3 

C. 9 

D. 0 

Answer: A 


1Z0-478  exam question

Most up-to-date 1Z0-478 free practice questions:

Q46. A customer demands access to your Service Composite Architecture (SCA) application. 

However keeping with the customer's company standards, the interface must be EJB 3.0. 

Which solution meets the needs of the customer while requiring the least amount of time, effort, and architectural change for you? 

A. Create a small EJB 3.0 application that interfaces directly with your SCA application. This approach hides the web service interface from your customer while adding the smallest amount of overhead in the process 

B. Create an EJB 3.0 interface using Oracle Service Bus, which, in turn, invokes the SCA application through its native web service interface. This approach hides the web service Interface from your customer while adding the smallest amount of overhead in the process. 

C. Use the Mediator component to provide an EJB 3.0 interface in addition to the existing web service interface. This approach adds the least amount of overhead to each call. 

D. Explain to the customer the importance and flexibility of modem web services, and encourage the customer to learn some new skills. 

Answer: B 


Q47. Which option is not able to invoke a human task? 

A. A BPEL process in the same composite as the human task 

B. A BPEL process in a different composite where the human task is defined 

C. A Mediator in the same composite as the human task 

D. A web service client outside of the composite where the human task is defined 

E. Another human task in the same composite as the first human task 

Answer: D 


Q48. Which two approaches are valid when using dynamic partner links in a BPEL process? 

A. A WSDL file, which contains multiple services that use the same portType, is available at design time, but the decision to determine which service is used can only be made at runtime. 

B. When the BPEL process is designed, the endpoint URL of the WSDL file is known but the services and port types are not known. 

C. When the BPEL process is designed, the services and port types of the WSDL file are known but the endpoint URI is not known. 

D. A WSDL file, which contains multiple services that use different portTypes, is available at design time, but the decision to determine which server us used can only be made at runtime. 

Answer: AC 


Q49. You want to include documentation in the BPEL source code for a business rule component that you are adding to your BPEL model. How would you enter this documentation? 

A. As the value for a BPEL global variable 

B. As a comment attribute on the surrounding scope element 

C. As an annotation on the business rule component 

D. As user documentation on the business rule component 

Answer: C 


Q50. View the Exhibit. 


A user has configured Mediator M1 to receive and route product Information from System X into its internal applications in chronological order. For each product1 M1 receives one create number of "update" events from an AQ Queue via a JMS adapter. M1 can receive updates to the product at any time of day. 

The user claims that incoming messages for each product are received and processed in the correct chronological order 95% of the time. However, the messages are being processed out of order 5% of the time. This results in critical errors in the target systems. The user expects all messages pertaining to a product to be unconditionally processed In the order of arrival at M1. 

What causes this discrepancy? 

A. The user is running on a four node SOA cluster and has not configured the inbound JMS adapter to be a singleton. 

B. The user is running a single-node SOA environment but has configured the number of inbound adapter threads to be a value greater than 1. 

C. The given Mediator configuration does not address this sequencing requirement. 

D. The user has configured resequencer worker threads to a value greater than 1 for the Mediator service engine. 

Answer: C