The Ucertify Oracle examine manuals have been actively playing an even more and more natural part in candidates studying existence, that save much time for individuals avoid to wait this course. The Oracle 1Z0-498 dumps also include several simulation exercises questions. The simulation exercises questions are usually mixed in to the Oracle Fusion Project Portfolio Management 11g Implementation Essentials solutions of our own Oracle 1Z0-498 manuals. We all promise a person that you will get the particular good results deffinately if you strive with your 1Z0-498 qualification examine supplies. The more a person undertake the particular Ucertify 1Z0-498 dumps, the greater mark you are able to achieve. You are able to consider Oracle 1Z0-498 publications or even the electronic books anywhere as well as anytime you want inside the cause associated with they are all easily transportable. Ucertify will assure the particular improve benefits of customers as a result of the high-quality goods.

2016 Jun 1Z0-498 dumps

Q41. Identify three aspects that help define Oracle Transactional Business Intelligence. 

A. Oracle Transactional Business Intelligence is a real time, self-service reporting directly off Fusion 

B. Oracle Transactional Business Intelligence provides unlimited historical analysis, including 

C. Oracle Transactional Business Intelligence provides pre-packaged content covering major Fusion Applications. 

D. Oracle Transactional Business Intelligence is built on Oracle Business Intelligence Enterprise Edition technology. 

Answer: A,B,C 


Q42. Identify the two abstract roles predefined in Fusion PPM. 

A. Project Administrator B. Project Manager 

C. Project Accountant 

D. Project Team Member 

E. Project Creator 

Answer: B,D 


Q43. Identify two possible statuses available for reviewing the allocation transaction, after having run the Generate Allocations process in Fusion PPM. 

A. draft success 

B. draft failure 

C. release Failure 

D. deletion in progress 

E. release in progress 

Answer: B,D 


Q44. Your client is implementing Fusion Applications for his or her organization and intends to transform the complete costing process through the use of Fusion PPM. One of the concerns the client has is that the user community is required to pick expenditure types from a long list, which are hot specific to their departmental expenses. Identify there levels of filtering that will help you address this concern in Fusion PPM. 

A. filterexpenditure types bused on the Project Unit that owns the project 

B. filterexpenditure types based on the set assigned to the Organization Hierarchy 

C. filter expenditure typesbased onthe set assigned to the project unit 

D. filter expenditure types based on the set assigned to the expenditure types 

Answer: C 


Q45. Which details are allowed onthe "Root task" created by default when Project template iscreated? 

A. Descriptions and Attachments 

B. General and Cross Charge 

C. General, Asset Assignments, and Capital Information 

D. General,Contracts, and Setup 

Answer: B 


1Z0-498  exam answers

Renovate 1Z0-498 exam fees:

Q46. Select two important features of Standard Cost Collection Flex field. 

A. unique project costcollection requirements thatare configured centrally 

B. unique I-reject cost collection requirements that are presented differently acrossall applications 

C. allows customers to validate, calculate cost, and import any type of transactions that are captured internally or externally using a single process 

D. disintegrated means to capture, store, display, query, and reportproject-related attributes in their respective applications 

Answer: C,D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E29597_01/fusionapps.1111/e36898/F825906AN693D9.htm 


Q47. Select the appropriate option to correctly fill in the blank below. 

Project team members, including the project manager, are assigned to a project using______ 

A. project roles 

B. job roles 

C. abstract roles 

D. enterprise roles 

Answer: A 


Q48. You define Assets for your project and assign them to the project or task level. What should be the value of the project asset type to generate the asset line? 

A. estimated 

B. as built 

C. generate 

D. built 

E. regenerate 

Answer: C 


Q49. Project managers typically have the need to plan for granular labor resources, whereas only high-level planning is sufficient for financial purposes. Identify the two true statements about the Project Integration Gateway in this background. 

A. You are allowed to create non-integrated resources manually in Primavera. 

B. When you import the project plan, all planning for non-integrated resources is summarized by Project class. 

C. When you import the project plan, all planning for non-integrated resources is summarized by WBS. 

D. The summary information does not become a resource class resource assignment in Oracle Fusion PPM. 

Answer: C,D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E51367_01/projectop_gs/OAPJF/F1121939AN17861.htm 


Q50. Select the two options that would accurately fill in the blanks in the sentences below. 

The rate sources in Fusion PPM are based on the Schedule Types specified on the Invoice and Revenue Methods. If the schedule type is Labor Schedule, Bill Rate, then a valid rate source would be ____________ or _______. 

A. Labor burden schedule 

B. Job billrate schedule 

C. Burden schedule 

D. Employee bill rate schedule 

E. Labortransfer price schedule 

Answer: B,D