Testking 1Z0-498 Oracle Fusion Project Portfolio Management 11g Implementation Essentials exercise examination would be the best option for you to plan for the actual Oracle exam. If you wish to be considered a preeminent Testking engineers, you can not pass up the actual Testking 1Z0-498 Oracle Fusion Project Portfolio Management 11g Implementation Essentials material supply. You can study not just the actual 1Z0-498 examination questions and also the in depth explanation. Moving Oracle 1Z0-498 qualification will be the initial most essential thing, in addition, one can learn several specialized information as well as encounters that can used in not able to exercise perform.

2016 Jun 1Z0-498 test

Q31. Select the option that enables the transactions from other sub ledger modules that are imported into Project Costing and are in :Rejected” or “Pending for processing” stage to be viewed. 

A. Review Commitment Transactions 

B. Manage Expenditure Items 

C. ManageUnreleased Expenditure Batches 

D. Manage Unprocessed Transactions 

Answer: D 


Q32. Identify two reference dataobjects forwhich the default setassignmentscanbe done forabusiness unit set determinant. 

A. Project Definition 

B. Projecttransaction Types 

C. Project Rates 

D. ProjectAccounting Definition 

Answer: B,D 


Q33. Oracle delivers the seededcapability to drill down on expenditure items in which tool? 

A. BI Publisher 

B. OTBI 

C. OBIA 

D. Project Performance Reporting 

Answer: D 


Q34. You want to credit an invoice using the Cancel Invoice option. Which three prerequisites should be met for this to be possible?(Choose Three) 

A. Invoice is released. 

B. Invoice has no payments. 

C. Invoicehas no adjustment or crediting Invoices applied to it. 

D. Credit memo is created. 

Answer: A,B,D 


Q35. Identify three valid values for the pre-seeded Status Indicators in Fusion Project Performance Reporting. 

A. On Track 

B. On Budget 

C. At Risk 

D. Critical 

E. High Variance 

Answer: A,C,D 


2passeasy.com

Down to date 1Z0-498 free draindumps:

Q36. From an OTBI reporting standpoint, the concepts of Facts, Dimensions, and Criteria are used. If you are running a report that provides “Revenue created by contract by day for the past month”, which part of this report name represents the “Fact”? 

A. revenue created 

B. by contract 

C. by day 

D. for the past month 

Answer: C 


Q37. Project Analytics in Fusion Applications provides the project commitment summary. Select three additional commitment sources provided by Project Analytics. 

A. Requisitions 

B. Purchase Orders 

C. Unaccounted Supplier Invoices 

D. PO Receipts 

E. Timecards 

Answer: A,C,D 


Q38. Identify two unique characteristics of a business unit in Fusion PPM. 

A. It is an Anchor for sharing the reference data across applications. 

B. It is defined centrally and acts as a partition for securing transaction-related data. 

C. It can exist in more than one Ledger. 

D. It often represents Project line of business. 

Answer: A,C 

Reference: http://docs.oracle.com/cd/E25178_01/fusionapps.1111/e20378/F587343AN17CA3.htm 


Q39. At who is the Oracle Fusion Project Performance Reporting solution specifically targeted? 

A. Project managers 

B. Project executives 

C. Project accountants 

D. Project team members 

Answer: C 

Reference: 

http://www.oracle.com/partners/en/most-popular-resources/ppm-exam-study-guide-2015269.pdf 


Q40. Select the appropriatephrase to accurately complete thesentence below. 

Spread Curvesin Fusion ProjectPortfolio Management allows you_____ 

A. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossaccounting periods 

B. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossweekly calendars 

C. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossproject accounting periods 

D. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossaccounting or project accounting periods 

Answer: D