Pass4sure 1Z0-498 Oracle Fusion Project Portfolio Management 11g Implementation Essentials apply check would be the best option that you should prepare for the actual Oracle exam. If you want to be described as a preeminent Pass4sure technical engineers, you cant avoid the actual Pass4sure 1Z0-498 Oracle Fusion Project Portfolio Management 11g Implementation Essentials materials provision. One can learn not merely the true 1Z0-498 check questions but also the comprehensive explanation. Transferring Oracle 1Z0-498 accreditation is actually the first most important thing, furthermore, one can learn several specific information and also experiences that will found in not able to apply perform.

2016 Jun 1Z0-498 rapidshare

Q21. Select threethings theMajor Axis on the Project Plan Gantt Chart timescale show when the minor axisis set to Months. 

A. Years 

B. Half Years 

C. Weeks 

D. Quarters 

E. Days 

Answer: B,C,E 


Q22. Identify two predefined transaction sources that Fusion PPM uses to import the transactions generated within projects. 

A. Interproject Supplier Invoices 

B. ProjectsIntercompany supplier invoices 

C. Project Allocations 

D. Capitalized Interest 

Answer: A,D 


Q23. Identify two statements that are true for Fusion Project Portfolio Management in relation to the Calendar and period management. 

A. You can use the same calendar for both your project accounting and accounting. 

B. Accounting periods are used to track budgets and forecasts, summarize project amounts for reporting, and track project status. 

C. By using the option of “Maintain common accounting and project accounting periods” you increase the period maintenance activity during the month end. 

D. You can maintain the statuses of the periods independently, even in spite of using the same calendar. 

Answer: B,D 


Q24. Select the contract status in which the contract can be reverted to a pervious active version. 

A. In draft status 

B. Underamendment status 

C. In pending acceptance status 

D. Under amendment status and approved 

Answer: A 


Q25. Identify the mandatory setup step under Project Invoicing options when you use Fusion Project Billing with Fusion receivables? 

A. Specify unit of measure for invoicelines sent to Fusion receivables 

B. Specify Billing cycles 

C. Specify Override reasons 

D. Define Project Billing DescriptiveFlex Fields 

Answer: A 


2passeasy.com

Up to date 1Z0-498 exam:

Q26. Identify three valid work areas under ProjectPortfolio Management. 

A. Projects Workarea B. Capital Workarea 

C. Revenue Workarea 

D. Transactions Workarea 

E. Payment Workarea 

Answer: A,B,D 


Q27. WhichSecurity Role can be assigned to a userin FusionApplications? 

A. Dam Ron 

B. Job Role 

C. AbstractRole 

D. Duty Role 

Answer: D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E25178_01/fusionapps.1111/e16689/F323387AN1B35E.htm 


Q28. Identify three formation types available for defining the Invoice Format header. 

A. labor 

B. events 

C. non-labor 

D. cpmtract 

Answer: A,B,C 


Q29. Identify the two currencies that Fusion PPM automatically converts transactions to, when a Financial Plan Type is enabled for planning in multiple currencies. 

A. Contract Currency 

B. Project Currency 

C. Project Ledger Currency 

D. Reporting Currency 

Answer: C,D 

Reference: 

http://www.oracle.com/us/products/applications/fusion/project-portfolio-management/ppm-fusion-proj-costing-ds-1557957.pdf 


Q30. Select the appropriate phrase to fill in the blank below. 

The Navigator is a hierarchical arrangement of Work Areas or Dashboards with ___. 

A. function and data security 

B. function security 

C. data security 

D. role security 

Answer: C