Our own Oracle technical engineers are always trying to find a way to understand the latest 1Z0-507 on the web answers and questions. You can obtain the latest 1Z0-507 dumps upon our own Ucertify website. All of us not really just offer 1Z0-507 pdf file exams but the computer software model. Ucertify 1Z0-507 examination engine results in a simulator from the environment once the 1Z0-507 pops up, offers a excellent possibility to exercise the actual Oracle examination communicative environment. In accordance with the examination preparing, you are able to pick any kind of 1Z0-507 model to examine overall flexibility. Passing 1Z0-507 examination can become more simple faster through researching Oracle 1Z0-507 exercise exams.

2016 Jun 1Z0-507 simulations

Q61. Select three correct statements regarding a supplier submitting invoices online through the Supplier portal. 

A. A supplier can submit invoices against open, approved, standard, or blanket purchase orders that are NOT fully billed. 

B. After submitting the invoice, a supplier can validate it. 

C. A supplier can submit a single invoice against multiple-purchase orders, provided the currency and organization for all the items on an invoice are the same. 

D. A supplier can submit a single Invoice against multiple purchase orders, even if different currencies and organizations, are specified for the items on the invoice. 

E. After submitting the invoice, a supplier can NOT make changes to it. 

Answer: A,C,E 

Explanation: A: Suppliers can create invoices against open, approved, standard purchase orders, or blanket releases that are not fully billed. 

C:Suppliers can enter a credit memo against a fully billed purchase order as well as invoice against multiple purchase orders. 

E: In Oracle Purchasing, the buyer creates the purchase order, and the process sends notification to the supplier. The supplier then acknowledges the purchase order, and optionally can reject shipments and make changes to a purchase order line or shipment. After making any optional changes, the supplier submits the acknowledgement. The buyer receives notification in Oracle Purchasing, and responds to the change request submitted during acknowledgement. The purchase order is revised automatically in Oracle Purchasing. The supplier receives notification of the revised purchase order and can view the revised purchase order in Oracle iSupplier Portal. 

Reference: Creating an Invoice Without a Purchase Order, Oracle iSupplier Portal User's Guide, 

Reference: Oracle iSupplier Portal, Implementation Guide, 


Q62. Identify three invoice options that can be configured on the Manage Invoice Options page for Self-Service Invoices. 

A. Limit the invoice to single purchase order. 

B. Require validation before approval. 

C. Allow invoice backdating. 

D. Allow unit price change for quantity based matches. 

E. Requireinvoice grouping. 

Answer: A,C,D 

Explanation: Self-Service Invoices This table lists the options you can set for invoices created in Supplier Portal. Option, Description 

* Limit invoice to single purchase order 

Limits an invoice to the schedules belonging to a single purchase order. 

* Allow invoice backdating 

Allows a supplier to enter an invoice for a date in the past. 

* Allow unit price change for quantity-based matches 

Allows a supplier to enter a unit price on the invoice that is different from the unit price on the purchase order. 

Reference: Fusion Applications Help, Invoice Options: Critical Choices 


Q63. What are the three modes available to enter expense reports? 

A. Oracle Fusion Expenses 

B. Spreadsheet Integration 

C. Oracle Fusion Payments 

D. Oracle Fusion Payables 

E. Oracle Fusion Projects 

Answer: A,D,E 

Explanation: Enter expense reports in any of the following products. 

Payables. See: Entering Expense Reports in Payables. 

Oracle Web Employees. See: Web Employees Online Help 

Oracle Projects. 

Oracle Personal Time and Expense. 

If you enter invoices in Projects or Personal Time and Expense you must also transfer them from Projects to Payables. 

Reference: Payables, Expense Reports 


Q64. Identify two invoice approval actions that can be performed from the Accounts Dashboard. 

A. Approve 

B. Resubmit for Approval 

C. Hold from Approval 

D. Stop Approval 

E. Reject 

Answer: A,D 

Explanation: 

Note:If you are using the Invoice Approval workflow, you can perform the following actions on the Manage Invoices and Edit Invoices pages to initiate the approval process and handle approval exceptions: 

. Initiate approval 

. Stop approval 

. Hold from approval 

. Force approve 

. Resubmit for approval 


Q65. A company needs to implement corporate cards with Company Pay or Both Pay Payments liability. 

Select three correct statements regarding corporate card implementation. 

A. Specific expense clearing account can be set up per card program. 

B. Setting up of expense clearing account is required only for Company Pay and Both Pay payment liability. 

C. One clearing account can be set up for all card programs. 

D. Payables uses the clearing account to record only the debits. 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

B: Individual Pay. Employee pays the credit card provider for all credit card transactions. 

Note: When you implement the corporate credit card functionality for Internet Expenses, one of the essential decisions you need to make is whether your company or your employees are responsible for paying the credit card provider. The three payment options which you can implement in Internet Expenses are: 

Individual Pay. Employee pays the credit card provider for all credit card transactions. 

Both Pay. The employee pays the credit card provider for personal expenses, and your company pays the credit card provider for business expenses. 

Company Pay. Company pays the credit card provider for all transactions. 

Reference: Oracle Internet Expenses Implementation and Administration Guide, Company Pay Credit Card Transactions Accounting 


1Z0-507  practice exam

Refresh 1Z0-507 exam prep:

Q66. An installment meets all the selection criteria of a payment process request but still did NOT get selected for payment. 

Identify two reasons for this. 

A. The pay-through date is in the closed period. 

B. The pay-through date is in the future period. 

C. The invoice needs revalidation. 

D. The invoice has NOT been accounted. 

E. The installment was manually removed. 

Answer: A,C 

Explanation: An installment can meet the selection criteria of a payment process request, yet not get selected for payment for one or more reasons. 

You can review installments that were not selected for payment, along with the reasons they were not selected, on the Not Selected tab of the Review 

Installments page. 

The reasons are as follows: 

* Payment date in closed period (A) 

* Invoice needs revalidation (C) 

* Rejected by approver 

. Withholding tax calculation error 

. Credit reduces payment amount below zero 

. Invoice requires approval 

. Invoice never validated 

. Payment date before system date not allowed 

. Installment on hold 

. Supplier site on payment hold 

. Installment manually removed 

. Zero amount installments excluded 

Note: 

* installment One of many successive payments of a debt. You specify how you want payments made when you define your payment terms. 

* Pay-Through-Date An Oracle Applications feature you use during automatic payment processing. You define a payment cycle (the number of days between regular payment batches), and Oracle 

Applications calculates the Pay-Through-Date by adding the number of days in the payment cycle to the payment date. Oracle Applications selects an invoice for payment if either the due date or discount date is before the Pay-Through-Date 

* A payment process request is a grouping of installments that are processed for payment. For each request, you can specify selection criteria, payment attributes, and processing options. 

Reference; Oracle Fusion Applications Procurement, Payables, Payments, and Cash Guide, Why didn't an installment get selected for payment? 


Q67. Which two invoice actions are NOT allowed if prepayments have been applied to an invoice? 

A. Cancel an invoice. 

B. Reverse an invoice distribution. 

C. Modify an invoice distribution. 

D. Add an invoice line. 

E. Modify the accounting information. 

Answer: A,C 

Explanation: A: You cannot cancel an invoice to which you have applied a prepayment. You must first unapply any prepayments and void the payment that paid the prepayment. You can then cancel the prepayment. 

C: When you apply a prepayment, in addition to updating fields in the Apply/Unapply Prepayments window, Payables updates the following fields. For Quick Invoices and Expense Reports, these values appear after import: 

* For the invoice: 

Invoice Workbench: Prepaid Amount; Status is updated to reflect that the invoice has been paid or partially paid 

Distributions window: Prepayment Number; Prepayment Distribution 

* For the prepayment: 

Invoice Workbench: If you have applied all Item distributions, the invoice Status will change from Available to Fully Applied 

Distributions window: Prepay Amt Remaining 

Note: 

* You can enter only one Item type distribution for each prepayment. 

*You cannot apply prepayments to standard invoices when there are no item distributions or item lines without a valid distribution set. 

Reference: Oracle Applications, Cancelling Invoices 


Q68. Which three accounting event types are predefined for the Accounting Event Class Prepayment Applications? 

A. Prepayment Application Adjusted 

B. Prepayment Applied 

C. PrepaymentAdjusted 

D. Prepayment Validated 

E. Prepayment Unapplied 

Answer: A,B,E 

Explanation: Event Class: Prepayment Application Event Types: Prepayment Application AdjustedPrepayment AppliedPrepayment Unapplied 

Reference: Oracle Payables User's Guide, AP Invoices Event Entity 


Q69. Identify three predefined accounting event classes used by subledger Accounting. 

A. Third Party Merge 

B. Refunds 

C. Payment Process Request 

D. Bills Payable 

E. Expense Report 

Answer: A,B,D 

Explanation: Payables predefines accounting event classes and accounting event types that are used by Subledger Accounting. You can modify the accounting setup to create accounting for some events and not for others. 

This table describes the event classes and types that Payables predefines for invoices and payments. Event classes include (among others): Bills Payable Third Party Merge Refunds 

Reference: Fusion Applications help, Accounting for Invoices and Payments: Explained 


Q70. Which expense approval rule would route the approval to the next level if the approval amount reaches the threshold? 

A. approvals by cost center managers 

B. approvals by supervisors 

C. approvals by project managers 

D. approvals by expanse templates 

E. approvals based on the position hierarchy 

Answer: E 

Explanation: 

Note: 

* The purpose of Oracle Approvals Management (AME) is to define approval rules that determine the approval processes for Oracle applications. 

* An approval rule is a business rule that helps determine a transaction's approval process. Rules are constructed from conditions and actions. 

* You can define approvals by job, supervisor hierarchy, positions, or by lists of individuals created either at the time you set up the approval rule or generated dynamically when the rule is invoked. You can link different approval methods together, resulting in an extremely flexible approval process.