Oracle qualification may be the earths the majority of well-respected international qualification. Thus 1Z0-515 is extremely required for those who find themselves nervous to penetrate the actual IT business. However it is very difficult if you are active functioning or learning to give the actual Data Warehousing 11g Essentials test. Actualtests Oracle 1Z0-515 examine guides will help you preserving a large amount of moment,vitality and also resource inside the 1Z0-515 test. You can deal with this kind of 1Z0-515 test effectively simply by our own 1Z0-515 pdf file and also test engine. We are able to keep the merchandise on time and let visitors to understand Oracle information very easily. You can also obtain the actual Oracle 1Z0-515 pdf file test edition free.

2016 Jul 1Z0-515 book

Q31. What two types of results can be cached in the Result Set Cache?

A. Results of an SQL query

B. Results from a PL/SQL function

C. Sequence object results

D. Result sets derived from data dictionary tables

Answer: AB


Q32. Which can be used in scenario where there are large data loads °f a "me sensitive nature into a data warehouse?

A. Direct path loading

B. External tables for loading flat files

C. Partition exchange loading

D. Any of these are valid for certain situations.

Answer: A


Q33. What are Oracle Data Integrator templates used for?

A. To model SAP applications

B. To define how to transform data

C. As reports to monitor ETL activity

D. None of these

Answer: B


Q34. Which is NOT an available composite partition in Oracle Database 11g?

A. range-list

B. list-list

C. list-range

D. interval-hash

Answer: D


Q35. Exadata uses smart scans, which are executed in________.

A. Exadata Storage Server cells

B. Database Server node memory

C. Database Server node CPUs

D. Exadata does not use smart scans.

Answer: A


1Z0-515  practice exam

Abreast of the times 1Z0-515 real exam:

Q36. One goal of your Information Lifecycle Management strategy using Oracle's ILM capabilities is to reduce e cost or online storage. Identify two database options that would help in enabling such a strategy.

A. RAC and Advanced Compression

B. RAC and Partitioning

C. Partitioning and Advanced Compression

D. RAC One and Advanced Compression

Answer: B


Q37. You can perform what-if analysis of potential changes with Oracle Warehouse Builder.

A. TRUE

B. FALSE

Answer: A


Q38. Identify the true statement about adaptive parallelism.

A. It Is turned on by default.

B. It is turned off by default.

C. You should always leave the default setting

D. There is no such thing.

Answer: A


Q39. What would you use to evenly distribute data across the disk in your Oracle data warehouse?

A. Range Partitioning

B. Automatic Storage Management (ASM)

C. List Partitioning

D. RAC

Answer: B


Q40. The Analytic Workspace Manager would be used to generate_______.

A. Materialized views

B. Oracle OLAP Option cubes

C. Oracle Data Mining algorithms

D. Oracle SQL Analytic functions

Answer: B