Exam Code: 1Z0-515 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Data Warehousing 11g Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-515 Exam.

2016 May 1Z0-515 Study Guide Questions:

Q41. Identity the true statement about a data warehouse

A. The data warehouse is typically refreshed as often as a transactional system,

B. Data warehouse queries are simpler than OLTP queries.

C. A data warehouse typically contains historical data.

D. Queries against a data warehouse never need summarized information.

Answer: C


Q42. How many Exadata Storage Server cells can be used in a grid?

A. 7

B. 14

C. 128

D. No practical limit

Answer: D


Q43. How does compression affect resource utilization?

A. Reduces the amount of CPU and disk utilization

B. Increases the amount of CPU and disk utilization

C. Reduces the amount of disk but increases CPU utilization for loading

D. Increases the amount of disk but reduces CPU utilization for loading!

Answer: C


1Z0-515  exams

Regenerate 1Z0-515 exam:

Q44. Identify the action that you CANNOT perform using Database Resource Manager.

A. Define Consumer Groups.

B. Create rules to map sessions to Consumer Groups.

C. Define a Resource Plan.

D. Allocate individual CPUs to Consumer Groups.

Answer: D


Q45. For data warehousing, identify the benefits that would NOT be provided by the use of RAC.

A. Distribute workload across all the nodes.

B. Distribute workload to some of the nodes.

C. Provide parallel query servers.

D. Provide high availability for all the operations.

Answer: B


Q46. Which feature would enable higher availability during maintenance operations while also improving query response performance?

A. Partitioning

B. Materialized views

C. Bitmap Indexing

D. OLAP

Answer: A


2passeasy.com

Pinpoint 1Z0-515 resource:

Q47. What data can you compress using Advanced Compression in Oracle Database 11g?

A. Read only data

B. Data that can be updated, inserted and/or deleted (DML)

C. Only data being archived

D. Data warehousing data

Answer: B


Q48. What are three advantages provided by proper partitioning in a data warehouse?

A. Partition pruning will occur

B. Faster sorting

C. Efficient parallel joins

D. Efficient data loading

E. Reduced disk usage

Answer: ACD


Q49. You can use Oracle Data Mining unstructured data.

A. TRUE

B. FALSE

Answer: A