Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 May 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q301. Identify the order of steps that are involved in the Diagnostics Framework business flow for Subledger Accounting. 

1. Enable SLA: Enable Diagnostics is set at the user or responsibility level. 

2. Submit the Transaction Objects Diagnostics concurrent request. 

3. Submit the Create Accounting program. 

4. Enable Trace. 

A. 1, 3 ,2 

B. 1, 2, 3 

C. 2, 3, 1 

D. 3, 1, 2 

E. 4, 1, 2 

Answer: A


Q302. Which action is part of the Projects tieback process? 

A. Validates the account combination. 

B. Balances the journal entry. 

C. Interfaces cost to the General Ledger. 

D. Updates cost distribution lines. 

Answer: D


Q303. Identify two advantages of using Oracle Internet Expenses. (Choose two.) 

A. It improves cycle times by routing expense reports via a workflow. 

B. Expense reports that are entered using Internet Expenses are visible in Payables. 

C. Enforcement of spending policy controls expenses, showing any policy deviations. 

D. Expense report template attributes are defined in Internet Expenses to manage expense types. 

Answer: AC


2passeasy.com

Up to the immediate present 1Z0-516 free draindumps:

Q304. Identify the platform that hosts the Workflow Engine and the Business Event System. 

A. Oracle Database 

B. Workflow Manager 

C. Oracle HTTP Server 

D. Oracle Workflow Builder 

E. Oracle Application Server 

Answer: A


Q305. You are the manufacturing lead for XYZ's implementation of Oracle E-Business Suite Release 12. Your client has these requirements: 

1. Create a production plan. 

2. Analyze Sales Order information. 

3. Calculate capacity load ratio by resource or production line. 

4. Analyze resources, materials, costs, and job schedule progress. 

Identify the two flows you would implement to accomplish these requirements. (Choose two.) 

A. Click to Order 

B. Order to Cash 

C. Procure to Pay 

D. Forecast to Plan 

E. Demand to Build 

Answer: DE


Q306. When you assign a template to a rule in Bill Presentment Architecture, you enter a range of ___. 

A. Data sources 

B. Transaction types 

C. Transaction dates 

D. Customer accounts 

Answer: C


2passeasy.com

Free 1Z0-516 guidance:

Q307. Identify the setup options that would allow the accounts payable supervisor to default an active expense report template. 

A. System Options 

B. Financial Options 

C. Code Set Options 

D. Payables Options 

E. Expense Report Payables Options 

Answer: E


Q308. ABC.com, the GL accountant comes to you and says that she has defined two budgets, but after selecting the budget organization in the Enter Budget Amounts form, she can select only one budget from the list of values (LOV). What is your response? 

A. Budget status is Current. 

B. The first fiscal year of the budget was never opened. 

C. The last fiscal year of the budget is Closed. 

D. Accounts need to be reassigned to the budget organization. 

Answer: B


Q309. Identify three correct statements about the Operating Unit in a Multi-Org model of Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.) 

A. It is the highest level in the Multi-Org structure. 

B. It is an organization type that secures transaction data. 

C. An Operating Unit can be assigned to multiple Legal Entities. 

D. An Operating Unit can be associated with a single Legal Entity. 

E. Multiple Operating Units can be assigned to a single responsibility. 

Answer: BDE


Q310. What is a benefit of the secondary tracking segment? 

A. Additional security ensures that correct accounts are selected while entering transactions. 

B. The Management segment is enabled automatically when the secondary segment is defined. 

C. More details are provided to retained earnings, cumulative translation adjustments, and revaluation gains/losses accounts. 

Answer: C