The particular Oracle specialists potentially have being an expert inside it industry should also reach the top of capability as well as achievement, so they really have to be involved in different Oracle accreditation examinations. Oracle 1Z0-517 called Oracle EBS R12.1 Payables Essentials is actually stepping-stone to check the candidates knowledge as well as ability inside a relevant industry of labor. Testking Oracle 1Z0-517 on the web apply checks can promise that you can to handle these very skilled as well as skilled works. The 1Z0-517 apply test contains the actual questions and answers, making certain a person pass the real 1Z0-517 test with top grades.

2016 Jun 1Z0-517 exam prep

Q151. Sam, the CFO of XYZ Company, finds that in the expenditure budget of the current year, there are many funds available in the stationery account, whereas there is not much amount left for employee travel expenses. Sam instructs the budget analyst John to transfer 80% of the stationery account to the travel expenses account. While transferring the amount, John encountered errors and approached Sam for a resolution. Sam reviews the situation and clarifies it to John. Choose what Sam would have explained to John.

A. There must be some budgetary control enabled on the travel expenses, and a transfer can be made only after a funds check.

B. There must be some budgetary control enabled on the stationery account, and a transfer can be made only after a funds check.

C. There must be some budgetary control enabled on the stationery and travel expenses accounts, and a transfer can be made only after a funds check.

D. It is not possible to transfer amount from one account to another unless the absolute amount is known. So John should have calculated 80% of the stationery account and then tried to make the transfer.

Answer: B


Q152. Choose the maximum number of secondary ledgers that can be assigned to a primary ledger.

A. unlimited

B. two per primary ledger

C. one per primary ledger

D. one per primary ledger with a reporting currency

Answer: A


Q153. Select three types of Payables open interfaces that will import data into Payables from other applications or third-party solutions. (Choose three.)

A. PCard Open Interface

B. Supplier Open Interface

C. Matching Open Interface

D. Receiving Open Interface

E. Payments Open Interface

Answer: ABC


Q154. To process a payment you must complete __________.

A. The payables accounting process

B. Only the invoice validation process

C. Only the create Accounting process

D. Both the invoice Validation and Create Accounting processes

Answer: B


Q155. Select the income tax report that is NOT available in the Payables module.

A. Withholding Tax by Invoice

B. Withholding Tax by Supplier

C. Withholding Tax by Payment

D. Withholding Tax by Supplier Site

Answer: D


1Z0-517  exam guide

Up to the immediate present 1Z0-517 actual test:

Q156. Identify three true statements about the invoice approval workflow. (Choose three.)

A. If an approver rejects the invoice, the Workflow program ends.

B. If an approver does not respond within the time you specify, Workflow routes the invoice back to the originator.

C. If an approver does not respond within the time you specify, then Workflow requests approval from that person's manager.

D. If an approver approves the invoice, the invoice goes to the next person in the approver list until all required people approve the invoice.

E. If the invoice amount is changed after the invoice is already submitted to the approval process or after the process is complete, the system does not automatically resubmit the invoice for approval.

Answer: ACD


Q157. Identify the three reports that can be processed using the State Controller window. (Choose three.)

A. Consolidation Audit

B. Consolidations Journal

C. Consolidation Financial

D. Consolidation Exceptions

E. Consolidation Balance Inquiry

Answer: ABD


Q158. Which statement is true about paying invoices?

A. An invoice can be paid without being validated.

B. An invoice can be paid only after the invoice accounting entries are created.

C. An invoice must be validated before you can create invoice accounting entries.

D. Invoice accounting entries and payment accounting entries can be transferred at different times to General Ledger only if they are in different calendar periods.

E. Both invoice accounting entries and payment accounting entries must be transferred to General Ledger at the same time if they are in the same calendar period.

Answer: C


Q159. You are working on an implementation for Accounts Payable. Many payments for small suppliers will be made outside of the system, but your client does not want to manually record them because that would be too time consuming. What would be the best solution?

A. Create Electronic Payment batches using a check payment method for those multiple suppliers and destroy those checks

B. Create electronic payment batches using an electronic payment method, such as Electronic

Funds Transfer (EFT), for those multiple suppliers and then do not send the resulting electronic file to the bank

C. Create electronic payment batches using a clearing payment method for those multiple suppliers, because this payment method does not generate a file

D. Create electronic payment batches using a wire payment method for those multiple suppliers and then delete the resulting electronic file

Answer: D


Q160. Which three programs submit their own reports, without any user intervention? (Choose three.)

A. Invoice Matching

B. Invoice Cancellation

C. Payment Confirmation

D. Expense Report Import

E. Invoice Validation

Answer: CDE