By using Exambible 1Z0-517 puts, you can get a great result merely that make a person move Oracle test. In addition, in the event you failed within the 1Z0-517 examination for the first time of employing our own products, just about all money you spend is going to be refund. You simply need to deliver your own 1Z0-517 report records as any pdf to all of us. After credit reporting your details, we are going to refund the cash and also send it back to your consideration as soon as possible.

2016 Jun 1Z0-517 exam cost

Q201. The GL accountant has defined the budget and wants the assistant accountants to enter and update the budget. The GL accountant wants this budget to be the default. What would be your response?

A. If the client wants to do this, the budget status must be open.

B. If the client wants to do this, the budget status must be current.

C. The Oracle General Ledger budget functionality cannot satisfy this requirement.

D. If the client wants to do this, customization of Oracle Workflow is the only option.

Answer: B


Q202. With Oracle Cash Management, you can reconcile payments created in Payables to your bank statements. When you reconcile payments using Oracle Cash Management, Cash Management updates the status of payments. Select the new status.

A. issued

B. updated

C. negotiable

D. reconciled

Answer: D


Q203. The fiscal year of XYZ Inc. is the calendar year. Before closing the Mar-05 period, a GL user notices that an entry related to the Dec-04 period has not been entered. Dec-04 has a closed status. Now that the user has all the approvals, he or she wants to know how to enter and post the journal in GL, ensuring that all balances are reflected correctly.

What must the user do?

A. Open Dec-04; enter and post the journal; close the period.

B. Open Dec-04, Jan-05, and Feb-05; enter and post the journal; close all periods.

C. Open Dec-04; enter and post the journal; run the Trial Balance report; close the period.

D. The user cannot post to a prior period that is not in the current fiscal year. So, enter and post it in Mar-05.

Answer: C


Q204. To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. You can set these options at the Event Class, Configuration Owner, or Tax level.

Under the manual tax options (Event Class, Configuration Owner, or Tax level), which common capability is found?

A. Allow Tax Recovery

B. Allow Withholding Tax

C. Allow Manual Tax Only Lines

D. Allow Entry of Manual Tax Lines

E. Allow Override for Calculated Tax Lines

F. Allow Recalculation for Manual Tax Lines

Answer: E


Q205. XYZ Corporation uses Fixed Assets to manage their Asset transactions such as capitalizing, depreciating, adjusting, and retiring. After assets are purchased and the invoice is entered and accounted for, the company runs the Mass Additions Create process to send assets to Fixed Assets. When the purchase order is written, which account must be specified on the purchase order distribution for the charge account?

A. the material account associated with the inventory organization

B. the AP trade liability account associated with the operating unit

C. the asset cost account associated with an asset category in Assets

D. the asset clearing account associated with an asset category in Assets

Answer: D


1Z0-517  exam answers

Improve 1Z0-517 actual exam:

Q206. Identify three types of entities that can be defined and related to one another in Oracle Applications. (Choose three.)

A. ledger

B. paygroups

C. legal entities

D. responsibilities

E. business groups

Answer: ACE


Q207. In the Payment Process Requests, which action(s) can you perform on invoices that are selected for a pay run?

1. Review unselected invoices.

2. Change the invoice amount or the discount taken.

3. Add selected invoices to the payment process request.

4. Remove selected invoices from the payment process request.

5. Recalculate interest, payment withholding, or exchange rates.

A. All actions 1-5.

B. 1, 3 and 4 only.

C. 1, 2 and 5 only.

D. 1, 2, 3 and 4 only.

Answer: B


Q208. At your client site, under Payables Options, the Transfer to GL option has been set to Summarize by Accounting Period. The period-end close processes for AP have run and the Payables journals (purchase invoices and payments) have been created and posted in GL. Which statement is true?

A. It is not possible to drill down from GL to Payables.

B. It is possible to drill down from journals of categories purchase invoices and payments in GL to Payables.

C. Drilldown from the journals of category purchase invoices in GL is possible, but not drilldown from journals of category payments.

D. Drilldown from the journals of category payments in GL to Payables is possible, but not drilldown from journals of category purchase invoices.

Answer: B


Q209. Identify three invoice holds that cannot be manually released. (Choose three.)

A. Acct Hold Reason

B. Funds Hold Reason

C. Invoice Hold Reason

D. Variance Hold Reason

E. Insufficient Information

F. Matching Hold Reason

G. Prepaid Amount Reason

Answer: AEG


Q210. Identify three statements that are true about bank account information. (Choose three.)

A. Bank accounts are used to calculate the supplier's discount.

B. Disbursement bank accounts cannot be used for payment.

C. Payables, Receivables, and/or Treasury uses bank accounts.

D. Payables uses an internal bank account to disburse funds to suppliers.

E. Receivables uses a bank account to receive payments from customers.

Answer: CDE