Exam Code: 1Z0-517 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Payables Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-517 Exam.

2016 Apr 1Z0-517 Study Guide Questions:

Q81. Purchasing has numerous activities that are performed as a key part of the Procure-to-Pay process. Select three activities that are performed in the Purchasing module that will integrate into Payables. (Choose three.)

A. canceling invoices

B. performing receiving

C. scheduling payments

D. creating purchase orders

E. creating purchase order detailed accounting information

Answer: BDE


Q82. As part of its closing process, XYZ Corporation reviews receipt accruals. Occasionally, Payables matches incorrectly, and therefore they find that some perpetual accruals never clear, leaving reconciliation items on their accrual reports. Which two actions can they perform to solve the problem? (Choose two.)

A. Reverse the invoice distributions and rematch if possible.

B. Run the Uninvoiced Receipts Report to identify the receipt accrual that has not cleared and create a manual journal entry in General Ledger to clear the receipt from the report.

C. Run the Matching Hold Detail Report to identify the receipt that has not cleared and use the Write-Off window to remove the item from reappearing on subsequent reports. Create a manual journal entry in General Ledger to clear the accrual.

D. Run the Accrual Rebuild Reconciliation Report to identify the receipt accrual that has not cleared and use the Write-Off window to remove the item from reappearing on subsequent reports. Create a manual journal entry in General Ledger to clear the accrual.

Answer: AD


Q83. Jack, the CFO of ABC Company, wants to prepare the annual capital expenditure budget for the current year where the company plans to grow in the last quarter of the year. The capital expenditure budget is subdivided in multiple items, and the corporate calendar used at ABC Company has thirteen periods. Identify the three budget rules that Jack must use to minimize the effort. (Choose three.)

A. Use the divide evenly rule with the 4/4/4 spread.

B. Use the divide evenly rule with the 4/5/4 spread.

C. Use the divide evenly rule with the 5/4/4 spread.

D. Use the divide evenly rule with the 4/4/5 spread.

Answer: BCD


1Z0-517 free practice questions

Abreast of the times 1Z0-517 answers:

Q84. You set the GL: Journal Review Required profile option to "Yes." Identify the result.

A. requires all journals to be reviewed before posting

B. requires review of recurring journals before posting

C. requires review of a journal entered in GL by the approver before posting

D. requires generated Auto Allocation journals to be reviewed before posting

Answer: D


Q85. To manually enter tax details for an item, freight, miscellaneous, or prepayment lines, you must complete seven fields. Name three. (Choose three.)

A. industry

B. tax amount

C. tax regime

D. commodity

E. supplier site

Answer: BCE


Q86. Which four selection criteria can be used when creating a pay run? (Choose four.)

A. supplier

B. due date

C. customer

D. pay group

E. invoice batch

F. payment priority

Answer: ADEF


1Z0-517 latest exam

Precise 1Z0-517 ebook:

Q87. Identify three key accounts to be considered during the implementation of Payables that impacts the reconciliation of the accounts payable liability accounts. (Choose three.)

A. AP liability account

B. accrual charge account

C. receiving accrual account

D. accrued Payables account

E. receiving inventory account

F. expense AP accrual account

G. inventory AP accrual account

Answer: AFG


Q88. Identify the conditions that must exist before you can apply an advance against an expense report.

A. The prepayment type is temporary and has been fully applied.

B. The prepayment type is temporary and has not been fully applied.

C. The prepayment type is permanent, has been validated, and not canceled.

D. The prepayment type is permanent and no active holds exist for the prepayment.

Answer: B


Q89. If you use the Expense Report Export program, it converts expense reports created in these applications into Payables invoices. Identify the two applications. (Choose two.)

A. Oracle Aria

B. Oracle Travel

C. Oracle Projects

D. Oracle Payables

E. Oracle General Ledger

F. Oracle Internet Expenses

Answer: DF


Q90. Select two statements that are true about ledgers in Oracle General Ledger. (Choose two.)

A. Each accounting setup requires a primary ledger.

B. Each accounting setup requires a primary ledger and a reporting ledger.

C. Each accounting setup requires a primary ledger and an adjustment-only secondary ledger.

D. Each accounting setup optionally requires one or more secondary ledgers and reporting currencies.

Answer: AD