Breathing of 1Z0-517 exam cost materials and guidance for Oracle certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-517 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 Payables Essentials exam Today!

2016 Apr 1Z0-517 Study Guide Questions:

Q181. Identify four consolidation tools. (Choose four.)

A. Interface Data Transformer

B. Global Consolidation System

C. Global Intercompany System

D. Financial Statement Generator

E. Applications Desktop Integrator

Answer: ABDE


Q182. Company ABC has decided to use the invoice approval workflow to require approval on all invoices. Select two exceptions where Payables automatically sets the approval status to not required. (Choose two.)

A. invoices imported through EDI

B. invoices created after invoice workflow approval is enabled

C. invoices created using the Pay on Receipt Autoinvoice program

D. expense reports imported through the Payables Expense Report Import program

E. recurring invoices if the approval workflow option required was not enabled on the template

Answer: DE


Q183. Identify the two methods that are NOT used to enter invoice distributions. (Choose two.)

A. using a distribution set

B. creating through allocations

C. matching the invoice to a shipment

D. using the Distributions Open Interface

E. manually entering in the distributions window

Answer: CD


1Z0-517 exam

Regenerate 1Z0-517 test questions:

Q184. Identify three prerequisites for the Payables period-close process. (Choose three.)

A. resolving holds

B. reconciling bank statements

C. updating matured bills payable

D. completing all receipt processing

E. confirming or canceling all pay runs

F. making adjustments to supplier invoices interfaced to Projects

Answer: ACD


Q185. Choose the process that can be performed after a pay run has been formatted.

A. Change an invoice amount.

B. Prevent payment to a supplier.

C. Print checks from the output file.

D. Prevent payment of a particular invoice.

E. Add an invoice that Payables did not originally select.

Answer: C


Q186. Which journal entry type does General Ledger automatically reverse and post?

A. actuals

B. budgets

C. actuals and budgets

D. budgets and encumbrance

E. actuals, budgets, and encumbrance

Answer: A


1Z0-517 exam guide

High value 1Z0-517 :

Q187. Which three statements are true about the revaluation process? (Choose three.)

A. You must post the revaluation journal entries.

B. The revaluation process must be executed after the translation process has completed.

C. This process revalues the foreign currency portion of the account balances by using the revaluation rate defined in the period rates table.

D. Revaluation calculates the differences between the current cumulative functional currency balance of the foreign transactions and the revalued functional currency balance calculated by using the revaluation rate.

Answer: ACD


Q188. Identify the default value for the term date that would extend the time to pay an invoice, if the payment term is net 30 days.

A. invoice date

B. system date

C. invoice entered date

D. goods received date

E. invoice received date

Answer: B


Q189. In the context of adding, deleting, and disabling secondary ledgers, select two valid statements. (Choose two.)

A. The subledger accounting method must be assigned if defining a balance- or journal-level subledger.

B. The subledger accounting method must be assigned only to the secondary ledger in case of defining a subledger journals-level secondary ledger.

C. The subledger accounting method must not be assigned if defining an adjustments-only secondary ledger for manual adjustments in General Ledger.

D. The subledger accounting method need not be assigned to the primary ledger for assigning a subledger accounting method to the adjustments-only secondary ledger.

E. The subledger accounting method must be assigned to both primary and secondary ledgers to use the adjustments-only secondary ledger for both manual and automated adjustments from subledger accounting.

Answer: CE


Q190. Identify two advantages of using Oracle Internet Expenses. (Choose two.)

A. It improves cycle times by routing expense reports via a workflow.

B. Expense reports that are entered using Internet Expenses are visible in Payables.

C. Enforcement of spending policy controls expenses, showing any policy deviations.

D. Expense report template attributes are defined in Internet Expenses to manage expense types.

Answer: AC