Exam Code: 1Z0-517 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Payables Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-517 Exam.

2016 May 1Z0-517 Study Guide Questions:

Q171. Where do you define the attribute that determines whether you will accrue expense items at receipt or at period end?

A. System Options

B. Financial Options

C. Payables Options

D. Purchasing Options

E. Payables System Setup Options

Answer: D


Q172. Identify two true statements about using column sets in an FSG report. (Choose two.)

A. Formats can be set for each column.

B. Accounts cannot be assigned to a column set.

C. Calculations can be performed by using columns.

D. The seeded column sets provided must be used.

Answer: AC


Q173. With which three modules does Oracle Payables have two-way integration? (Choose three.)

A. Projects

B. General Ledger

C. Cash Management

D. Oracle Purchasing

E. Human Resources

Answer: ACD


1Z0-517  test question

Updated 1Z0-517 free practice exam:

Q174. Your client is closing its first period. The client completed the accounting cycle for each of the subsidiary books. Its staff has called you to troubleshoot its process because the consolidation did not produce any data. Select two steps that you would perform to identify the error. (Choose two.)

A. Review the workflow process.

B. Evaluate the mapping settings.

C. Review the GL_Interface tables.

D. Confirm the account hierarchy setups.

E. Run the period close by using a different amount type.

Answer: BC


Q175. The purpose of the Unrealized Gain / Loss Report is to review unrealized gains and losses on _____________.

A. All invoices

B. Foreign currency invoices

C. All invoices due to inflation effects

D. All invoices due to inflation effects

E. All invoices due to changes in the AP setup

Answer: B


Q176. Company ABC has implemented Oracle Payables. They have decided not to define supplier bank accounts. They will use payment batches, quick payments, and manual payment processing. Select three payment methods that are available based on the company's requirements. (Choose three.)

A. wire

B. check

C. clearing

D. electronic funds transfer (EFT)

E. electronic data interchange (EDI)

F. extensible markup language (XML)

Answer: ABC


2passeasy.com

Accurate 1Z0-517 questions:

Q177. Identify three features of Payment Manager. (Choose three.)

A. updates a supplier's bank details

B. provides calculation of the interest amount

C. uses templates to select invoices to pay that meet the payment criteria

D. creates payment process request templates by specifying invoice selection criteria

E. automatically submits invoices via payment process requests to Oracle Payments for processing and payment

Answer: CDE


Q178. Which three are true about internal bank accounts? (Choose three.)

A. They are defined to disburse funds to suppliers.

B. They are defined for receiving payment from customers.

C. They are defined to disburse electronic payments from your customers.

D. They are defined for receiving electronic payments made to your suppliers.

E. Internal accounts define bank accounts for which you are the account holder.

Answer: ABE


Q179. Identify three statements that are correct for the multi-currency functionality of Oracle General Ledger. (Choose three.)

A. Enter transactions and reports in any currency.

B. Enter exchange rates online and automatically.

C. Translate only actual but not budgeted balances.

D. Translate only budgeted but not actual balances.

E. Use daily, period end, average, and historical rates.

Answer: ABE


Q180. When you use invoice Approval workflow, which setup options in the Payables options form are related to invoices? (Choose three.)

A. Allow Force Approval

B. Use Invoice Approval Workflow

C. Require Validation Before Approval

D. Allow Document Sequencing Override

E. Build Discount Accounts when matching

Answer: ABC