Exam Code: 1Z0-518 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-518 Exam.

2016 Apr 1Z0-518 Study Guide Questions:

Q61. Which statement best describes stages In the credit review process?

A. initiating a credit review, data collection, data analysis, making and implementing the recommendations

B. defining a profile class, assigning it to customers, setting up the scoring model, and starting the workflow background process

C. manually reviewing customers' past billing and payment history, initiating discussions with customers, and implementing recommendations

D. manually initiating a review by sending out malls to customers requesting information, reviewing and making recommendations, and implementing recommendations after approval

Answer: A


Q62. Identify three tables that can be used to import billing data Into Oracle Receivables. (Choose three.)

A. RA INTERFACE LINES ALL

B. RA_INTERFACE_SALES_ALL

C. RA_INTERFACE_,HEADERS_ALL

D. RA_INTERFACE_SALESCREDITS_ALL

E. RA INTERFACE DISTRIBUTIONS ALL

Answer: ADE


Q63. During the cutover phase of a project to Implement Oracle E-Business Suite Release 12, you are responsible for converting historical account balances into Oracle General Ledger from a legacy system. There is no Account Code Combination setup in the Production Instance.

Identify the setup in the Accounting Key Flexfield structure that is required to perform this conversion.

A. Define Value Sets and assign them to Segments.

B. Define Segments in the Accounting Flexfield structure.

C. Qualify one of the Segments as the Balancing Segment.

D. The Key Flexfield Segments have to be enabled and displayed.

E. Select the "Allow Dynamic Inserts" check box in the Accounting Key Flexfield structure.

Answer: E


1Z0-518 test preparation

Most up-to-date 1Z0-518 test preparation:

Q64. Which four products In Oracle E-Business Suite Release 12 require a Multi-Org setup? (Choose four)

A. Payables

B. Purchasing

C. Receivables

D. General Ledger

E. Order Management

Answer: ABCE


Q65. What are the four required fields when defining a request set? (Choose four.)

A. Set

B. Owner

C. Set Code

D. Application

E. Description

F. Active Date

Answer: ACDF


Q66. Identify three features of a Value Set. (Choose three.)

A. Value Sets are mandatory.

B. Value Sets must contain a list of values.

C. Value Sets control the values for many report parameters.

D. The same Value Set can be shared between different Flexfields.

E. A Value Set is a definition of the values approved for entry by a particular Flexfield Segment

Answer: CDE


1Z0-518 exam question

High quality 1Z0-518 cram:

Q67. Oracle Daily Business Intelligence functions are secured using standard Oracle Applications function security. Choose three dashboards that are secured by the Inventory Organization. (Choose three.)

A. Inventory Management

B. Warehouse Management

C. Procurement Management

D. Commodity Supplier Management

E. Customer Fulfillment Management

Answer: ABE


Q68. Your functional end users are perplexed by the contents of the AutoInvoice Execution report. They needed expert guidance and cause to you.

You look at the report and see that the Interface Lines section of the report shows the following:

Selected: 9

Successfully Processed: 8

Failed Validation: 0

What is the likely reason for this?

A. An adjustment update of an old Invoice Is Included In this batch.

B. The General Ledger (GL) code combination 10 failed the cross validation rules.

C. A debit memo for an Invoice and the Invoice itself were submitted In the same batch tr\6 the debit memo Is selected first.

D. A credit memo for an Invoice and the invoice Itself are submitted In the same batch and the credit memo Is selected first.

E. The GL code combination segment value for the cost center was valid in the prior calendar month but is end-dated a day earlier.

Answer: D


Q69. The end users at Lucy Ltd. noticed several AutoInvoice exceptions and requested your help In correcting them. Which window allows you to edit data?

A. Line Errors window

B. Interface Lines window

C. Interface Exceptions window

D. Interface Corrections window

Answer: B


Q70. Indentify three steps to be performed after defining a Flexfield structure, but before entering values, (Choose three)

A. Select the “Freeze Flexfield Definition” check box.

B. Click the Compile button to build the Flexfeild structure.

C. Save your changes before freezing the Flexfield definition.

D. Submit a concurrent request to build the Flexfield structure.

E. Do not save your changes before freezing the Flexfield definition.

Answer: ABC