Exam Code: 1Z0-518 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-518 Exam.

2016 May 1Z0-518 Study Guide Questions:

Q11. In the Multi-Org model of Oracle E-Business Suite Release 12, which organization type owns Bank Account?

A. Ledger

B. Legal Entity

C. Operating Unit

D. Balancing Entity

E. Business Group

Answer: B


Q12. Identify the two benefits of using Multi-Org Access Control. (Choose two.)

A. View asset Information across multiple asset books.

B. Restrict access to users based on their Organization assignments.

C. Submit and view data across different Ledgers using a single responsibility.

D. Enter Payables invoices for different Operating Units using a single responsibility.

E. View Consolidated requisitions across Operating Units using a single responsibility.

Answer: DE


Q13. Identify four discount basis options available that define how Receivable calculates discounters (Choose four.)

A. gross amount

B. freight amount

C. Invoice amount

D. lines only amount

E. lines and tax amount

F. lines, freight, and tax amount

Answer: CDEF


2passeasy.com

Up to the minute 1Z0-518 free draindumps:

Q14. Which three statements are true about AutoInvoice? (Choose three)

A. it determine the General Ledger (GL) accounts by using AutoAccounting.

B. It imports Invoices that have only transaction types that are of the "Imported* translation class.

C. It determine the GL accounts from the rows in the RA_INTERFACE_DISTRIBUTIONS_ALL table.

D. It determine whether the invoice should have open or closed status on the basic of the line amount.

E. It uses the AutoInvoice clearing account if it cannot determine the Receivable account by using AutoAccounting,

F. It uses the AutoInvoice clearing account if it price multiplied by quantity does not equal the total amount for a line.

Answer: ACF


Q15. A Global Single Instance (GSI) provides global enterprise with a single, complete data model, Identify three features in Oracle E-Business Suite Release 12 that support a GSI, (Choose three)

A. maintenance of third-party applications

B. automation of standardized documents and audit processor

C. decentralization of operations by regions, division, or process

D. consolidation of data center and lowing administrator overhead

E. capture of statutory and customary local requirement in the same database

Answer: BDE


Q16. A receipt of $2,000 Is received for an Invoice that has $1,500 as the amount due. The remittance advice does not state a reason for the overpayment Identify the receipt state that should be displayed;

A. applied

B. unapplied

C. on-account

D. unidentified

E. partially applied

Answer: B


2passeasy.com

Precise 1Z0-518 training tools:

Q17. After registering new data sources, you must complete your Bill Presentment Architecture by creating database views. How many database views can you create for each data source?

A. one

B. nine

C. three

D. unlimited

Answer: A


Q18. Your client is Implementing Oracle Financials and Order Management. The AR team lead has heard about the Tax Reporting Ledger and wants to know which subledger modules are used by the report. Identify three applications that can be reported by the Tax Reporting Ledger. (Choose three.)

A. Treasury

B. Payables

C. Purchasing

D. Receivables

E. General Ledger

F. Cash Management

G. Order Management

Answer: BDE


Q19. BT Inc. Is Implementing Oracle Accounts Receivable to Interface with an external non-Oracle legacy billing system. The client wants Receivables to generate accounting entries, Instead of sending accounting data through the Interface.

Identify four setup items that are used by Receivables to generate the General Ledger (GL) code combinations. (Choose four,)

A. AutoAccounting

B. transaction type

C. accounting rules

D. transaction source

E. customer bill-to site

F. standard memo line

Answer: ABEF


Q20. XYZ Corp. has operations In the U.S. and Canada. Within Canada, it has two separate Divisions due to Statutory requirements: one in Quebec and another in Ontario.

How would you define the organization structure for XYZ Corp. from the Information given above?

A. two Ledgers, two Legal Entitles, and two Operating Units

B. two Ledgers, two Legal Entitles, and three Operating Units

C. two Ledgers, three Legal Entities, and two Operating Units

D. two Ledgers, three Legal Entitles, and three Operating Units

E. three Ledgers, three Legal Entities, and three Operating Units

Answer: D