Highest Quality of 1Z0-520 test engine materials and secret for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-520 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q81. In defining supplier sites, which navigation path would you use? 

A. (N) Supply Base > Suppliers > Locations 

B. (N) Supply Base > Suppliers > Organization 

C. (N) Supply Base > Suppliers > Address Book 

D. (N) Supply Base > Suppliers > Contacts Directory 

E. (N) Supply Base > Suppliers > Business Classification 

Answer: C 


Q82. Which two statements are correct about defining inventory organizations and locations? (Choose two.) 

A. A subinventory can be shared across two inventory organizations. 

B. You can restrict a location tagged as Global to a specific inventory organization. 

C. The item master is always the validation organization in a multiorganization structure. 

D. When the location is tagged as Global, it is NOT mandatory to select an international address style (where available). 

E. While defining a location that is local, you must ensure that the Ship Location and Ship-To site are always the same. 

Answer: B,D 


Q83. There are several types of RFQ, Including Catalog RFQ, Standard RFQ, and Bid RFQ. 

There are only two classes of RFQ. Identify the two valid classes and their appropriate purposes. (Choose two.) 

A. Bid Class, which supports Shipments 

B. Standard Class, which supports Items 

C. Planned Class, which supports Catalogs 

D. Catalog Class, which supports Price Breaks 

E. Cost Class, which supports Bid Price Breaks 

F. Category Class, which supports Supplier Catalogs 

G. Contract Class, which supports Total Dollars Agreed to 

Answer: A,D 


1Z0-520  test engine

Rebirth 1Z0-520 exam cram:

Q84. Which control option prevents changes or additions to the purchase order or release, but maintains the ability to receive and match invoices? 

A. Hold 

B. Firm 

C. Close 

D. Freeze 

E. Finally Close 

Answer: D 


Q85. Select three true statements about the default of sourcing Information for requisitions and purchase orders. (Choose three.) 

A. The item price on a requisition can be defaulted from the Item attribute setup. 

B. Buyer name cannot be defaulted onto a requisition, but you can assign notes to a buyer. 

C. You can modify the last name of the requester defaulting from the Human Resources employee record. 

D. You must use the Transfer From assignment on a sourcing rule for Item Information to default onto an Internal requisition. 

E. When you assign a commodity to an approved supplier list, you do not need to assign the individual items in the commodity. 

F. You can have the same item on a quotation and a blanket agreement but the supplier or supplier site must be different, so that It can default onto a requisition line. 

Answer: A,D,E 


Q86. Receiving Open Interface (ROI) is typically a three-step process. Identify the correct sequence of the steps. 

A. Load - Accrue - Process 

B. Load - Confirm - Process 

C. Receive - Inspect- Deliver 

D. Load - Process - Confirm 

E. Validate - Confirm - Process 

Answer: D 


2passeasy.com

Precise 1Z0-520 cram:

Q87. Company ABC is using serialization in all organizations that manage inventory. It wants each organization to determine the proper levels of serial control. The products in each organization are completely different, so having the same serial numbers on different products is acceptable. The only global requirement is that serial numbers be generated in advance, to prevent incorrect serial number types from being created. Using the table below, choose the cell that represents the correct parameter and attribute combination to meet Company ABC's needs. 

A. B 

B. C 

C. F 

D. H 

E. K 

F. L 

Answer: A 


Q88. The Account Alias Name flexfield cannot exceed   characters. 

A. 20 

B. 15 

C. 25 

D. 30 

E. 45 

F. 180 

Answer: C 


Q89. Which two parameters facilitate cross organization reports in a Multi-Org environment? (Choose two.) 

A. Ledger 

B. Legal Entity 

C. Operating Unit 

D. Reporting Level 

E. Reporting Context 

Answer: D,E 


Q90. Consider the following scenario: 

1) Receipt Days Early = 5; Receipt Days Late = 10; Receipt Days Exceed-Action = 

Reject 

2) Over Receipt Tolerance (%) = 5; Over Receipt Action = Reject 

3) Receipt Close Point = Received; Receipt Close Percent = 5% 

A shipment of 100 for item A was scheduled to be delivered on Oct-15-2007. Which receipt transaction(s) can occur? 

A. A receipt of 95 for item A is created on Oct-09-2007. 

B. A receipt of 90 for item A is created on Oct-27-2007. 

C. A receipt of 108 for item A is created on Oct-16-2007. 

D. A receipt of 60 for item A is created on Oct-12-2007. Another receipt of 65 for item A is created on Oct-17-2007. 

E. A receipt of 70 for item A is created on Oct-12-2007. Another receipt of 28 for item A is created on Oct-17-2007. 

Answer: E