Exam Code: 1Z0-520 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-520 Exam.

2016 Jun 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q151. Which three statements are true about ABC Analysis and cycle count Classes? (Choose three.) 

A. The hit/miss% for the Class overrides the hit/miss% of the cycle count header. 

B. The hit/miss% for the cycle count header overrides the hit/miss% of the Class. 

C. An ABC Analysis can be compiled for a subinventory that is defined as a non-quantity-tracked subinventory. 

D. An ABC Analysis can be compiled for nonasset (expense) subinventories for which quantities are tracked. 

E. In ABC Analysis, a quantity variance must always be submitted for approval, regardless of the tolerance levels. 

F. Positive and negative tolerances can be entered for each class, which will override the tolerance at the cycle count header level. 

Answer: A,D,F 


Q152. Identify three valid processes or steps in implementing approved supplier lists and sourcing rules. (Choose three.) 

A. Review the timeliness of supplier deliveries. 

B. Map business requirements for reports using standard Oracle reports. 

C. Define the item attribute "Use Approved Supplier" for relevant items in the item master. 

D. Establish sourcing rules while converting source documents from legacy systems into Oracle. 

E. Match the supplier site information for every item on an approved supplier list to the supplier header information on a sourcing rule. 

Answer: A,C,D 


Q153. Which four responsibilities must be defined in order to perform the purchasing setup when the complete Oracle R12 E-Business Suite is installed? (Choose four.) 

A. Inventory Manager 

B. Payables Manager 

C. Receivables Manager 

D. System Administrator 

E. Purchasing Super User 

F. General Ledger Super User 

G. Advanced Supply Chain Planner 

Answer: B,D,E,F 


1Z0-520  exam guide

Abreast of the times 1Z0-520 test questions:

Q154. Which are the four benefits of employing sound naming conventions while defining suppliers? (Choose four.) 

A. accurate supplier reporting 

B. prevention of incorrect returns 

C. improved system performance D. prevention of duplicate receipts E. prevention of duplicate invoices F. prevention of duplicate payments 

G. prevention of incorrect receipt inspections 

Answer: A,C,E,F 


Q155. How can you create reservations for the material based on scheduled demand for a Complex Maintenance Repair and Overhaul (CMRO) work order when the material does not exist in the on- hand inventory? 

A. CMRO work orders are not eligible for reservations. 

B. CMRO requires inventory on hand to support reservation. 

C. CMRO creates reservation against a purchase order or any other supply source. 

D. CMRO creates a WIP job to make the material before you can create the reservation. 

Answer: C 


Q156. Which are the two mandatory setup steps required during the creation of a new position hierarchy? (Choose two.) 

A. Create a job. 

B. Create and assign a buyer. 

C. Assign a supervisor to all employees. 

D. Enable Position Hierarchy in Financials Options. 

E. Assign charge accounts for all employees in the position hierarchy. 

F. Ensure subordinates match the employee-supervisor assignment in Human Resources. 

Answer: A,D 


2passeasy.com

Guaranteed 1Z0-520 torrent:

Q157. A supplier is not required on a . 

A. Invoice 

B. Receipt 

C. Quotation 

D. Requisition 

E. Purchase Order 

F. Request For Quotation 

Answer: D 


Q158. A global company uses Oracle E-Business Suite Release 12 for Its operations In the U.S. and Canada. The company Is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications. As a system administrator, you need to set the MO: Operating Unit profile option for Mexico. Customer is not using Multi-Org Access Control. 

You set the MO: Operating Unit profile option at the   level. 

A. Site 

B. User 

C. Application 

D. Responsibility 

Answer: D 


Q159. View the Exhibit. 

Your client was creating an express receipt. While saving the receipt, it failed. Identify the most logical reason for the failure. 

A. A manual action was performed in one of the lines before clicking the Express button. 

B. The Early/late Receipt Date Tolerance is exceeded and the Exception Control is Warning. 

C. Location is not available for Expense Destination Type and the Destination Type is Receiving. 

D. Location is not available for Expense Destination Type and the Destination Type is Final Destination. 

E. Instead of a purchase order number, a supplier name was specified in the Find Expected Receipts window. 

Answer: D 


Q160. ABC Corp. uses Oracle E-Business Suite Release 12 and wants to design an Order Status Web inquiry screen to make order statuses visible to its customers online. 

How can ABC Corp. ensure that customers view only their individual order statuses? 

A. by securing attributes for each customer 

B. by excluding attributes for individual customers 

C. by assigning a separate attribute value for INTERNAL_CONTACT_ID 

D. by assigning the same attribute value for CUSTOMER_CONTACT_ID 

Answer: A