Exam Code: 1Z0-520 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-520 Exam.

2016 Jun 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q51. Which three fields can be set in the requisition preferences phase of the requisition life cycle? (Choose three.) 

A. Preparer 

B. Category 

C. Requestor 

D. Description 

E. Charge Account 

F. Destination Type 

G. Requisition Amount 

H. UOM (Unit of Measure) 

Answer: C,E,F 


Q52. Which two statements are true regarding approval workflows In Purchasing? (Choose two.) 

A. You can limit approval levels in an Approval Group by Item Category. 

B. Approval routing can cut across legal entities within a business group. 

C. A Purchase Requisition and a Standard Purchase Order cannot have different approval levels. 

D. The Hierarchy Forward Method routes the document to the first approver in the hierarchy who has the required approval limits for that document. 

E. During Position Hierarchy setup, a constraint that must be considered is that the Subordinate must not be the manager of the Position Holder in their regular job roles. 

Answer: A,B 


Q53. You receive a request to create a new responsibility for US Payables Manager. The request states that the new responsibility should have access to all menu items except Invoice Payments. 

Identify two options that you would use to restrict the Invoice Payments option on the new US Payables Manager responsibility. (Choose two.) 

A. Remove the request group from the new US Payables Manager responsibility 

B. Create a Menu Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility. 

C. Create an Item Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility. 

D. Create a Security Attribute for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility. 

E. Create a new menu excluding the Invoice Payments option and attach the new menu to the responsibility. 

Answer: B,E 


1Z0-520  exam price

Updated 1Z0-520 pdf exam:

Q54. Due to excessive customer returns, the client needs to prevent the reservation and subsequent shipping to customers of a specific lot number for an item, pending a quality review. Identify two conditions that will satisfy this requirement. (Choose two.) 

A. Assign the lot a material status that does not permit reservations. 

B. Assign the lot a material status that only permits subinventory transfers and issues to scrap. 

C. Assign the lot a material status that does not permit reservations, but only permits subinventory transfers and issues to scrap. 

D. Transfer the quantity on hand of the item to a subinventory that does not permit reservations, but only permits subinventory transfers and issues to scrap. 

Answer: C,D 


Q55. Identify three modules that can be secured using the Operating Unit in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three) 

A. Oracle Assets 

B. Oracle Payables 

C. Oracle Receivable 

D. Oracle General Ledger 

E. Oracle Cash Management 

Answer: B,C,E 


Q56. XYZ Corp. has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org Access Control. Consequently XYZ Corp. needs to add additional Operating Units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional Operating Units. 

A. It is not possible to add additional Operating Units. 

B. Set the MO: Operating Unit profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary: 

C. Set the MO: Security Profile profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary. 

D. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Default Operating Unit profile option. 

E. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, assign the Operating Unit to a security hierarchy, run Security List maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Security Profile profile option. 

Answer: E 


2passeasy.com

Simulation 1Z0-520 practice:

Q57. Review the organization structure regarding the inventory organizations (IO) and sales organizations (SO). The company has defined shipping networks based on these policies: 

Inventory Organizations within an Operating Unit (OU) can perform shipments to the Sales Organizations only within the same OU. 

An Inventory Organization can ship to any other Inventory Organization in the company. 

The only exception to the rule is China, which can ship to any US organization. 

Which sites can IO 3 ship to? 

A. IO 2, IO 4, IO 5, SO 3 

B. IO 1, IO 2, IO 3, IO 4, IO 5 

C. IO 1, IO 2, IO 4, IO 5, SO 3 

D. IO 2, IO 3, IO 4, IO 5, SO 3 

E. IO 1, IO 2, IO 4, IO 5, SO 1, SO 2, SO 3 

Answer: C 


Q58. Which two statements are true regarding lot-based unit of measure (UOM) conversions? (Choose two.) 

A. You cannot update existing on-hand balances for lot-based UOM conversions. 

B. You can create lot-specific UOM conversions for on-hand lots or lots with a zero balance. 

C. You cannot create lot-specific UOM conversions for on-hand lots or lots with a zero balance. 

D. During a PO receipt, the lot-based conversion cannot be updated if the lot does not match existing conversion rates. 

E. Updating the on-hand balance on a lot-based UOM conversion requires a cycle count transaction with the lot number provided in the count record. 

Answer: B,D 


Q59. Which three statements are true about modifying Flexfield values? (Choose three.) 

A. The values cannot be disabled. 

B. The value description can be changed. 

C. The effective dates for a value can be limited. 

D. The values can be deleted after they are defined. 

E. The values cannot be modified after they are defined. 

Answer: B,C,E 


Q60. Each UOM class must have a base unit specified. Which represents a base unit for the UOM Class Quantity? 

A. One 

B. Each

C. Case 

D. Gross 

E. Dozen 

Answer: B