Proper study guides for Leading Oracle Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials certified begins with Oracle 1Z0-520 preparation products which designed to deliver the Precise 1Z0-520 questions by making you pass the 1Z0-520 test at your first time. Try the free 1Z0-520 demo right now.

2016 Jun 1Z0-520 actual exam

Q111. While defining Approval Groups, which three objects can you define authorization rules for? (Choose three.) 

A. Buyer 

B. Location 

C. Commodity 

D. Item Category 

E. Account Range 

F. Document Amount 

Answer: B,D,E 


Q112. A multinational company is setting up the sourcing rules and approved supplier list (ASL) to source inventory items across different organizations. 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. You do not need to create a local ASL if you create a Global ASL 

B. Inventory organizations used in the sourcing rules must be set up in the Shipping Networks. 

C. You need to match the supplier between a sourcing rule and an ASL, but not the supplier site. 

D. The country of origin must be entered in the ASL, or it would not be available on the purchasing document. 

E. A commodity can be assigned to a supplier at both the global level and at the local level, and the local level assignment takes precedence. 

Answer: B,E 


Q113. Which statement is true regarding inventory transactions? 

A. Transaction reasons can be used in all transaction forms. 

B. Work in Process would not affect inventory transactions. 

C. Inventory adjustments are not part of inventory transactions. 

D. You can designate, by transaction type, which transaction reasons are available. 

E. You must create at least one user-defined transaction reason for each inventory organization. 

Answer: A 


Q114. Which four must be set up to implement a position hierarchy for document approvals? (Choose four.) 

A. Buyers 

B. Employee Jobs C. Approval Groups D. Security Hierarchy 

E. Employee Positions 

F. Employee Locations 

G. Approval Assignments 

Answer: B,C,E,G 


Q115. Which two functional areas have default category sets? (Choose two.) 

A. Planning, Engineering, Costing 

B. Purchasing, Payables, Inventory 

C. Inventory, Purchasing, Bill of Materials 

D. Order Management, Inventory, Purchasing 

E. Inventory, Bill of Materials, Work in Process 

F. Planning, Order Management, General Ledger 

G. Order Management, Inventory, Work in Process 

Answer: A,D 


1Z0-520  actual exam

Renewal 1Z0-520 exam price:

Q116. XYZ Corp. has operations In the U.S. and Canada. Within Canada, It has two separate Divisions due to Statutory requirements: one In Quebec and another In Ontario. 

How would you define the organization structure for XYZ Corp. from the Information given above? 

A. two Ledgers, two Legal Entitles, and two Operating Units B. two Ledgers, two Legal Entities, and three Operating Units C. two Ledgers, three Legal Entities, and two Operating Units D. two Ledgers, three Legal Entities, and three Operating Units 

E. three Ledgers, three Legal Entities, and three Operating Units 

Answer: D 


Q117. For performing an ABC analysis, you need to define ABC Compile, ABC Classes, and ABC Assignment Groups. Identify two correct actions. (Choose two.) 

A. Link an ABC Group to an ABC Compile. 

B. Link an ABC Compile to an ABC Group. 

C. Assign an ABC Group to an ABC Class. 

D. Assign an ABC Class to an ABC Group. 

E. Enable an ABC Group in Subinventories. 

Answer: B,D 


Q118. ABC Corp. has set up the Asset Category Key Flexfield. It has also set up a Descriptive Flexfield to store vehicle Information associated with the asset category "Vehicle." Identify two correct statements (Choose two.) 

A. The setting up of the Descriptive Flexfield is mandatory. 

B. The Asset Category Flexfield is owned by the Oracle Assets module. 

C. The Descriptive Flexfield attributes are associated with tables in the Oracle Assets module. 

D. Only the Asset Category Key Flexfield is associated with tables in the Oracle Assets module. 

Answer: B,C 


Q119. Identify two instances when an approved supplier list is redundant for automatic sourcing. (Choose two.) 

A. A sourcing rule exists for an item-supplier-supplier site combination. 

B. You need to source service lines and Oracle Sourcing is implemented. 

C. Items are sourced from a manufacturing plant across countries/operating units in a multinational company. 

D. You need to default source information on an item that is on a blanket purchase agreement and a quotation. 

E. You need to source information from a global agreement to a standard purchase order and the profile option PO: Automatic Document Sourcing is set to Yes. 

Answer: B,E 


Q120. XYZ is a metal fabrication company. It wants to classify all metals and plastics into two major groups. There are many subgroups in metals and plastics. All the subgroups are linked to their major group. This group classification is extensively used in all the reports in the organization. Which Oracle functionality can meet the above requirement? 

A. Catalogs 

B. Categories 

C. Catalog and Categories 

D. Category Set and Categories 

E. Group key flexfield enabled in the reports 

F. Group descriptive flexfield enabled in the reports 

Answer: D