Exam Code: 1Z0-521 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-521 Exam.

2016 Jun 1Z0-521 Study Guide Questions:

Q51. Setting the inventory parameter Auto create Lot UOM conversion to "Yes" _______.

A. Create lot specific UOM conversions for item under UOM control across the inventory organization.

B. Create lot specific UOM conversions for item under UOM control across the lot controlled sub inventories.

C. Create lot specific UOM conversions for item under UOM control across lot controlled inventory locators

D. Create lot specific UOM conversions for item under UOM control across the item master inventory organization

Answer: A


Q52. Select three features that Multi-Org provides to satisfy business needs. (Choose three)

A. Secures users access to data

B. Supports fixed asset management

C. Procures from one legal entity and receives in another

D. Supports multiple language installation of Oracle applications

E. Supports any number of business units within a single installations

Answer: ACE


Q53. Identify four functional setup steps that you would perform for ATP base on collection data. (Choose four)

A. Define price lists

B. Define ATP rules

C. Setup stock locations

D. Setup transit lead time

E. Set up pricing modifiers

F. Select the ATP item attribute

G. Set up profile INV: capable to promise

Answer: BDFG


2passeasy.com

Up to the immediate present 1Z0-521 free practice questions:

Q54. Identify two types of regions in daily Business Intelligence. (Choose two)

A. Menu

B. Table

C. Folder

D. Report

E. Graph

Answer: BE


Q55. Identify three correct statements regarding the revenue recognition feature. (Choose three)

A. Back-to-back orders are contingencies that OM supports in the context of revenue recognition.

B. COGS can be recorded on the invoice line, whereas revenue can be recorded in the shipped line customer acceptance is the only contingency that OM supports in the context of revenue recognition.

C. Customer acceptance is the only contingency that OM supports in the context of revenue

D. As revenue is recognized, a corresponding percentage of deferred COGS may not move to real COGS.

E. Deferred revenue and COGS accounting can be very successfully used as solution for ATO/PTO matching problem

F. Revenue recognition depends on and interacts with inventory, Costing, account receivables, OM, and shipping execution

Answer: CEF


Q56. You are the Human Resource Lead for the ERP implementation of ABC Corporation. You have defined the employees in Oracle Human Resources select three activities that utilize the employee record. (Choose three)

A. Approvals

B. Asset assignment

C. Organization creation

D. Journal entry creation

E. Auto Create purchase order

Answer: ABE


2passeasy.com

100% Guarantee 1Z0-521 pdf:

Q57. Identify two features that are available in shipping execution when warehouse management to installed. (Choose two)

A. Bar code

B. Plan task

C. Pick methodologies

D. Automatic credit holds

E. RFID (Radio Frequency identification)

Answer: BC


Q58. Which three statements are true about Oracle Workflow and Oracle Alerts? (Choose three)

A. Alerts can perform only one action

B. Workflow can support complex conditional logic

C. Alerts can be configured for any frequency of occurrence

D. Workflow can wait for a user response during an activity

E. Alerts can perform multiple actions in sequence that you specify

F. Alerts run only when a data base record is either updated or created

Answer: BDE


Q59. You have logged into the Oracle E-business suite Release 12 instance and accessed your worklist. You see four FYI notifications in your default worklist view. You opened the first notification and clicked the "OK" button after reviewing the context.

Identify three things that can happen after you can return to your worklist.

A. You see four notifications in your worklist

B. You see three notifications in your worklist

C. Status of the first notification has been updated to "Delete"

D. Status of the first notification has been updated to "Closed"

E. You can view the first notification by closing the "All Notification" view from your worklist

F. You can view the first notification by closing the "FYI Notification" view from your worklist

Answer: BDE


Q60. Identify two features of value set that has a validation type of "None". (Choose two)

A. It has an approved list of values associated with it.

B. The entered values must meet the formatting requirements

C. The Flexfield value security rules can not be used for a segment that uses this value set.

D. Users can enter any value that they want even if it does not meet formatting requirements

Answer: BC