Exam Code: 1Z0-521 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-521 Exam.

2016 Jun 1Z0-521 practice question

Q41. Which four products in Oracle E-Business Suite Release 12 require a Multi-Org setup? (Choose four)

A. Payables

B. Purchasing

C. Receivables

D. General Ledgers

E. Order management

Answer: ABCE


Q42. XYZ Corp has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org access control. Consequently XYZ Corp needs to add additional operating units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional operating units.

A. It is not possible to add additional units

B. Set the MO: Operating unit profile option, run the replicate seed data concurrent request, create the operating unit, and create new responsibilities as necessary.

C. Set the MO: security profile, run the replicate seed data concurrent request, create the operating unit, and create new responsibilities as necessary.

D. Create the operating unit, run the replicate seed data concurrent request, create the operating unit, and create new responsibilities as necessary. And set the MO: default operating unit profile option

E. Create the operating unit, run the replicate seed data concurrent request, assign the operating unit to security Hierarchy, run security list maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary. And set the MO: default operating unit profile option

Answer: E


Q43. Identify two correct statements related to key performance indicators and KPI region in daily Business intelligence. (Choose two)

A. Can be of table format only

B. Can be configured for each dashboard

C. Organizes data into reporting hierarchies

D. Is a strategic business factor that is used for reporting

E. Contains a unique set of graphical information on a dashboard

Answer: BD


Q44. Event types in sub ledger accounting are groupings of ________.

A. Events

B. Accounts

C. Event models

D. Event entities

E. Event classes

Answer: E


Q45. Identify three statements about defining actions in Oracle Alert. (Choose three)

A. An alert can contain only one action set

B. An alert can contain number of action sets

C. When multiple actions are defined they must be included in an Action Set.

D. Oracle alert waits for user response before executing next action in action set

E. When multiple action are defined they do not need to be included in an action set

F. Oracle Alerts does not wait for user response before executing next action in action set.

Answer: BCF


1Z0-521  exam

Latest 1Z0-521 brain dumps:

Q46. Which three statements are true about the intercompany drop ship process across different operating units? (Choose three)

A. Customer's addresses are visible across ledger.

B. Customer addresses are not visible across ledger.

C. The shipping organization generates an intercompany payable invoice.

D. The procurement organization generates an intercompany payable invoice.

E. The shipping organization creates an intercompany Receivable invoice for the goods.

F. The procurement organization creates an intercompany Receivables invoice for the goods

Answer: ACF


Q47. Which option identifies the requirements to ship confirm a sale order line?

A. The item attribute is shippable and shipping is an activity in the line work flow.

B. The item attribute is shippable, the line status is picked and shipping is an identity to the lines workflow.

C. The item attribute is shippable, the line status Booked, and shipping is an activity in the lines workflow.

D. The item attribute is shippable, the line status Entered, and shipping is an activity in the lines workflow.

E. The item attribute is shippable, the line status Shipped, and shipping is an activity in the lines workflow.

F. The item attribute is shippable, the line status Awaiting, and shipping is an activity in the lines workflow.

Answer: B


Q48. Which three statements are about freight carriers? (Choose three)

A. Freight carriers can be defined only in transportation.

B. Freight carriers are used for customer shipments.

C. Freight carriers are specific to inventory organization.

D. General ledger accounts can not be associated with freight to collect associated costs.

E. Inter organization transfer uses an associated general ledger account to specify the freight.

F. Freight carriers are used for shipments to and from customers, suppliers, and internal organizations.

Answer: CEF


Q49. Identify the profile option that is required to enable Multi-Org Access control for multiple operating units.

A. HR: User Type

B. MO: Operating Profile

C. MO: Security Profile

D. HR: Business Group

E. MO: Default Operating Unit

Answer: C


Q50. XYZ Corp has operations in the U.S. and Canada. Within Canada, it has two separate divisions due to statutory requirements: one in Quebec and other in Ontario

How would you define the organization structure for XYZ Corp from the information given below?

A. Two ledgers, two legal Entities, and two operating units

B. Two ledgers, two legal Entities, and three operating units

C. Two ledgers, three legal Entities, and three operating units

D. Two ledgers, two legal Entities, and three operating units

E. Three ledgers, three legal Entities, and three operating units 

Answer: D