Verified of 1Z0-528 actual test materials and tutorials for Oracle certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-528 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g Security Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-528 Study Guide Questions:

Q21. Which of the following features of Oracle Advanced Security Option protects the operating system data files? 

A. Kerberos 

B. Transparent Data Encryption 

C. Network Encryption 

D. RADIUS 

Answer: B 


Q22. Andrew works as a Database Administrator for Business Software Solutions Ltd. The company uses Oracle 11g as the database. Andrew applied Oracle Data Masking Pack to the database so that to put back the fictitious data in place of sensitive data. Which of the following other benefits can this mask provides to the database? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Proactive problem identification. 

B. Does not affect the production database. 

C. Increases the productivity of the Database administrator through the masking of sensitive data. 

D. Reduces the risk of handling important information when the production data is copied into a non production environment. 

Answer: BCD 


Q23. Which of the following encryption algorithms is used by transparent data encryption by default? 

A. 3DES168 

B. AES128 

C. AES256 

D. AES192 

Answer: D 


1Z0-528  actual test

Down to date 1Z0-528 free download:

Q24. You have a system installed with Oracle 11g. You are concerned about the security of the database instances in your system. You plan to use Oracle Database Vault to create several components to manage the security of the database instances. Which of the following components can be created using Oracle Database Vault? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Factors 

B. Command rules 

C. Realms 

D. RMAN 

Answer: ABC 


Q25. Which of the following features is supported by Oracle Label Security? 

A. It provides advanced spatial analysis features for complex geographic information systems (GIS) applications. 

B. It provides static and dynamic caching of Oracle database tables. 

C. It provides sophisticated and flexible security based on row labels for fine-grained access control. 

D. It provides scalable performance as the demand for database throughput grows. 

Answer: C 


Q26. Andrew works as a Database Administrator for Tech Mart Inc. The company uses Oracle 11g as the database server and deals with the development of various database applications. During such developments, production data is copied into other non-production environments. This leads to several confidential risks. Andrew has been assigned the task to minimize the risk of handling such sensitive information. Which pack of Enterprise Manager should he adopt to accomplish the task? 

A. Oracle Diagnostic Pack 

B. Oracle Data Masking Pack 

C. Oracle Change Management Pack 

D. Oracle Configuration Management Pack 

Answer: B 


2passeasy.com

Tested 1Z0-528 study guides:

Q27. You work as a Database Administrator for ABC.Inc . The company uses Oracle 11g on its database server. The server contains a database named "Company_Project_Details". The database is shared among multiple departments of the company for regular updation. Looking at the security issues of the database, you have been assigned the task to apply some security solution to the database. 

To accomplish the task, you plan to apply Database Label Security on this database. Which of the following components of the Database Label Security should you apply in order to secure this database? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Levels 

B. Source database 

C. Compartments 

D. Groups 

Answer: ACD 


Q28. Which of the following is NOT a feature of the Data Masking Pack? 

A. Secure High Performance Mask Execution 

B. Comprehensive and Extensible Mask Library 

C. Automated patching for Oracle products and the operating system 

D. Sophisticated Masking Techniques 

Answer: C 


Q29. Which of the following is the container in which transparent data encryption stores the master key? 

A. Role 

B. Realm 

C. Schema 

D. Wallet 

Answer: D 


Q30. Andrew works as a Database Administrator in Infotech Inc. The company uses Oracle 11g as its database. Andrew applied the Oracle Advanced Security for the protection of the database. Its also required to apply authentication methods to authenticate users for the database protection. Which of the following authentication methods should he adopt to accomplish the following task? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Kerberos 

B. RADIUS 

C. Pre-shared key 

D. Secure Sockets Layer 

Answer: ABD