100% Correct of 1Z0-528 free draindumps materials and testing material for Oracle certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-528 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g Security Essentials exam Today!

2016 Jun 1Z0-528 Study Guide Questions:

Q31. Which testing can help customers to implement database changes with minimum risk? 

A. Real Application Testing 

B. Networked Application Testing 

C. Cloud Application Testing 

D. Unit Testing 

Answer: A 


Q32. Which of the following is a functional grouping of database schemas and roles that must be secured for a given application? 

A. Role 

B. Schema 

C. Realm D. Wallet 

Answer: C 


Q33. Which of the following database options provides multi-level security? 

A. Oracle On-Line Analytical Processing 

B. Oracle Partitioning 

C. Oracle Label Security 

D. Oracle Real Application Clusters 

Answer: C 


1Z0-528  free draindumps

Avant-garde 1Z0-528 exam question:

Q34. Which of the following utilities is used to obtain Kerberos tickets that are cached in the user's credential cache from the key distribution center (KDC)? 

A. okinit 

B. orapki 

C. okdstry 

D. oklist 

Answer: A 


Q35. Which of the following features differentiates TDE column encryption from TDE tablespace encryption? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. The default encryption algorithm for TDE column encryption is AES128 whereas in TDE tablespace encryption it is AES 192. 

B. In TDE column encryption the encryption candidates are not foreign-key columns whereas in TDE tablespace encryption they are foreign key columns. 

C. In TDE column encryption the location of sensitive information is known whereas in TDE tablespace encryption it is known. 

D. The indexes of encryption candidates are functional indexes in TDE column encryption whereas in TDE tablespace encryption the indexes are normal B-tree indexes. 

Answer: BC 


Q36. You work as a Database Administrator for ABC.Inc . The company uses Oracle 11g on its database server. During the management of company's database its required to add encrypted column to existing table for the protection of database files. Which of the following SQL commands will you use to accomplish the following task? 

A. ALTER TABLE table_name MODIFY (column_name ENCRYPT); 

B. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET OPEN IDENTIFIED BY password; 

C. CREATE TABLE table_name (column_name datatype ENCRYPT); 

D. ALTER TABLE table_name ADD (column_name datatype ENCRYPT); 

Answer: D 


2passeasy.com

Simulation 1Z0-528 pdf:

Q37. Which of the following components involves command rule granularity? 

A. Multi-Factor Authorization 

B. Realms 

C. Reporting 

D. Auditing 

Answer: A 


Q38. Which of the following security products builds customer reports against an open warehouse schema? 

A. Oracle Database Vault Security 

B. Oracle Label Security 

C. Oracle Audit Vault Security 

D. Oracle Advanced Security 

Answer: C 


Q39. Which of the following commands is used to load the master encryption key after the database is restarted? 

A. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET OPEN IDENTIFIED 

B. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET OPEN IDENTIFIED BY password 

C. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION KEY IDENTIFIED BY password 

D. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET CLOSE 

Answer: B 


Q40. Which of the following security features are of Oracle Advanced Security that are used to solve the security challenges enhanced by Security in Enterprise Grid Computing Environments, Security in an Intranet or Internet Environment, and Common Security Threats? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. Protecting Audit data from tampering 

B. Separation of Duty 

C. Strong Authentication 

D. Data Encryption 

Answer: CD