Relying on superb engineering, better services for purchasers. Examcollection offer you Round the clock customer support for Oracle examinee and you will acquire what you need understand at any time. Your fulfillment of our 1Z0-528 is actually our services purpose, the companys combined development together with customers is actually our continual pursuit inside a large number. So please dont hesitate to contact us when you have any queries associated with 1Z0-528 examination.

2016 Jun 1Z0-528 practice exam

Q1. Which of the following packs has the Clone and Mask workflow feature? 

A. Oracle Data Masking 

B. Oracle Provisioning and Patch Automation 

C. Oracle Tuning Pack 

D. Oracle Change Management 

Answer: A 


Q2. Which of the following is a feature of the Operating system audit log collection (OSAUD)? 

A. It retrieves audit records from fine-grained audit trails. 

B. It uses Oracle LogMiner and Streams to retrieve logical change records (LCRs) from the redo log files. 

C. It retrieves audit records from the database audit trail. 

D. It retrieves audit records from the OS audit file. 

Answer: D 


Q3. Sam works as a Database Administrator for Gentech Inc. The company is using Oracle 11g as the database server. Sam wants to protect the company's data by encrypting the physical data files created on the operating system. Which of the following types of encryption should he use to accomplish the task? 

A. Transparent Data Encryption (TDE) for secure files 

B. Transparent Data Encryption (TDE) for column 

C. Transparent Data Encryption (TDE) for tablespace 

D. Network encryption 

Answer: C 


Q4. Which of the following features differentiates tablespace encryption from column encryption? 

A. It is completely transparent to the application. 

B. It allows index range scans on data. 

C. It protects data in undo and redo logs. 

D. Its master encryption key is stored in the Oracle wallet. 

Answer: B 


Q5. Andrew works as a Database Administrator for Tech Mart Inc. The company uses Oracle 11g as the database server. Andrew has been assigned the task to apply a security feature to the database of the organization to protect the database from insiders. This security feature should also mitigate several security risks. Which of the following security features should he adopt to accomplish the task? 

A. Database Vault 

B. Advanced Security Option 

C. Enterprise Data Masking Pack 

D. Audit Vault 

Answer: D 


1Z0-528  download

Most recent 1Z0-528 free practice test:

Q6. David works as a Database Administrator for ABC.Inc . The company is using Oracle 11g as the database server. David wants to adopt security options so as to protect the database of the company. Which of the following security options should he adopt to accomplish the task? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Database Vault 

B. Chain of trust 

C. Audit Vault 

D. Advanced Security Option 

Answer: ACD 


Q7. You are a Database Administrator in Dolliver Inc. Oracle 11g is installed as the database server in the company. You want to protect data from privileged users through some preventive controls and also secure the database transparently. Which of the following security options will you adopt to accomplish the task? 

A. Audit Vault 

B. Database Vault 

C. Advanced Security 

D. Enterprise Manager Data Masking Pack 

Answer: B 


Q8. Streams engine decrypt the encrypted data to allow data transformation (character sets, database versions, platforms, etc.) and it is not encrypted at the time it is made transmitted to the other databases. Which of the following types of encryption is needed to resolve this issue? 

A. Network Encryption 

B. Transparent Data Encryption 

C. TDE Tablespace Encryption 

D. TDE Column Encryption 

Answer: A 


Q9. Which of the following types of encryption is used to encrypt data in flight with native encryption? 

A. Network encryption 

B. Transparent data encryption 

C. Endpoint encryption 

D. Transparent tablespace encryption 

Answer: A 


Q10. Which of the following authentication methods supported by Oracle Advanced Security provides the benefit of single sign-on (SSO) capability, to enable users to access multiple accounts and applications with a single password? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Kerberos 

B. Secure Sockets Layer 

C. Remote Authentication Dial-In User Service 

D. Entrust/PKI 

Answer: AD