Exam Code: 1Z0-528 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g Security Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-528 Exam.

2016 May 1Z0-528 Study Guide Questions:

Q11. Which of the following tasks is performed by using ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION KEY certificate_ID IDENTIFIED BY password; SQL command? 

A. Create table and encrypt column. 

B. Set or Reset master encryption key 

C. Set or Reset master encryption key to use PKI certificate 

D. Encrypts unencrypted existing column 

Answer: C 


Q12. You work as a Security Administrator for ABC.Inc . The company uses Oracle 11g as the database server. You have been asked to use an application that creates public and private key pairs and can be also used for storage and management of certificate authority certificates. 

Which of the following applications will you use to accomplish this task? 

A. Oracle Wallet Manager 

B. Oracle Connection Manager 

C. Oracle Enterprise Manager 

D. Oracle Net Manager 

Answer: A 


Q13. Which security feature should be used in the environment where multiple users access the same database and only specific information is available to each group? 

A. Column masking 

B. Label Security 

C. Virtual Private Database 

D. Audit Vault 

Answer: C 


2passeasy.com

Updated 1Z0-528 free practice test:

Q14. Sam works as an Application Database Administrator for ABC.Inc. The company uses Oracle 11g as the database. Sam uses data masking pack to reduce the risk of handling important information at the time of application development. Which of the following features should Sam hold as an administrator? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Engraved with the knowledge of the database objects 

B. Adds extensions to packaged applications 

C. Adds additional custom database objects 

D. Recommends the data to be hidden and protected 

Answer: ABC 


Q15. Which of the following options employs labeling concepts used by government and defense organizations to protect sensitive information and to provide data separation? 

A. Oracle Database Vault Security 

B. Oracle Advanced Security 

C. Oracle Audit Vault Security 

D. Oracle Label Security 

Answer: D 


Q16. Which of the following are the guidelines of Password Management Policy that enhances the wallet password management module? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. The minimum password length required is of 8 characters. 

B. The alphanumeric character mix is required. 

C. The minimum password length required is of 6 characters. 

D. The maximum password length is unlimited. 

Answer: ABD 


2passeasy.com

Download 1Z0-528 vce:

Q17. Which of the following features is supported by Oracle Audit Vault? 

A. Hardware Security Module (HSM) TDE Master Key Protection 

B. Lower IT costs with audit policies 

C. Transport Layer Security (TLS) Support 

D. SSL/TLS network encryption 

Answer: B 


Q18. Which of the following security options provides easy compliance by automating access control? 

A. Oracle Database Vault 

B. Oracle Data masking Pack 

C. Oracle Advanced Security 

D. Oracle Audit Vault 

Answer: D 


Q19. Which of the following tasks is assigned to the database administrator while using database vault?

A. Account management

B. Resource management

C. Security responsibilities

D. System management

Answer: B


Q20. You works as a Database Administrator for Tech Mart Inc. The company uses Oracle 11g as the database server .It is required to configure the Kerberos authentication on a database client and server. Which of the following tools will you adapt to accomplish this task? 

A. Oracle Net Manager 

B. Oracle Wallet Manager 

C. Oracle Enterprise Manager 

D. Oracle Connection Manager 

Answer: A